- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- LG V30 - vezércsel
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Redmi Note 8 és 8T
- iPhone topik
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Ferenc970 #14295 üzenetére
Egyébként anno én leírtam ide, hogy szerintem a lekaparható matrica ellenőrző rendszer az SJCAM-nál iszonyat gagyi, simán vissza lehetne élni vele.
Mégpedig azért, mert ha másodjára vagy sokadjára ütöd be ugyanazt a kódot, a rendszerük akkor is azt fogja mondani, hogy gratula, az ön kamerája eredeti. Holott egy normálisan működő biztonsági ellenőrző rendszernél ez úgy zajlik, hogy a legelső alkalommal ha eredeti kódot adsz meg, akkor elfogadja és közli veled, hogy eredeti terméket vettél, de ha másodjára is ugyanazt a kódot ütöd be akkor már egy figyelmeztető üzenetet kapsz! Nagy vonalakban az szokott benne állni, hogy ez a kód már egyszer le lett kérdezve! Ha te voltál akkor nincs semmi baj, de ha nem, akkor hamis terméket vásároltál! Így működig egy normális rendszer!
Más gyártók (nem kamera) a jóval olcsóbb termékeikhez is ilyen biztonságos rendszer használnak, ezért is számomra nagyon hiteltelen amit az SJ biztosít a vásárlói számára.
Magyarul, ha egyszer egy "koppintó cég" hozzájut egy hiteles kódhoz (mitől ne juthatott volna eddig hozzá, csak venniük kellett egy eredeti SJ kamerát), akkor onnantól kezdve számtalan hamis kamerához odaadhatják ugyanazt a kódot, a vásárlók a fentebb leírt hiányosság miatt mindig azt látnák az ellenőrzés után, hogy ők eredeti kamerát vettek. A turpisság csak azután derülne ki, miután az ember frissíti a fw-t stb. -
baboss
őstag
válasz
Ferenc970 #14275 üzenetére
Én ezt néztem ki, viszem a motyót és kipróbálom vásárlás előtt. A Jogfogáson is van 3290ft új.
-
Xarina
aktív tag
válasz
Ferenc970 #14254 üzenetére
Mint írtam én csak búvárkodáshoz használnám, így nekem nincs szükség a wifire, ez a része a dolognak nem érint. Viszont megköszönném ha írnál pár szót arról, hogy a víz alatti felvételekhez milyen tartozék az ami jól használható. Fejpánt, szelfibot vagy valami más egyéb. Én eddig egy Fuji fényképezőt használtam, de víz alatt elég nehéz volt egyenesben tartani a gépet, főleg ha hullámzott a víz és így gyakran remegtek a felvételek is. Egy szelfibotra rakva valamivel jobb lett a helyzet, de a gép mérete és formája miatt az sem volt az igazi. Mivel az Sjcam viszonylag kis méretű, gondolom itt ez kevésbé lenne problémás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Villanyszerelés
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LEGO klub
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest