-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
-
-
Real_Necro
veterán
Defy+-om van, megvettem hozzá anno a gyári autós tartót meg töltőt. Megnyugtatlak, még a gyárival is volt rá példa, hogy világított a led, közben meg GPS használat mellett csontra merült az akku... kb milyen lelki állapotban van, vagy tölt, vagy nem... Ellenben pl samsung töltővel nekem nagyon melegedett és lassabban is töltött. Nokia-val meg ha jól emlékszem nem is ment.
Egyébként rendeltem most egy ilyent: [link]
Spirál 2 méteres USB kábelt kellene még találnom, mert ebay-en baromi drága, csak lehet itthon is találni...
-
maj-viktor
őstag
Konkrétan közterületen azt videózhatsz, amit akarsz... ha közzéteszed, akkor természetesen az arcokat ki kell takarni... ha nem akarsz "feljelentéstől tartani"... De magáncélra felvehetsz bármit!
De magát felvételt készíthetsz, csupán közzétenni - nagynyilvánosság előtt (pl. feltöltöd youtube-ra) nem szabad, vagyis szabad, csak esetleges következményekkel számolj...
-
maj-viktor
őstag
Őszintén én nagyon régóta akarok GoPro-t... ~2-3éve, de annyi pénzt ~100E Ft-ot sajnáltam rá! Aztán jött most év elején az SJ4000, és meggyőztek a tesztek, amiket láttam róla (és pláne az ára ~nettó ~100$, ami magyarba bruttó ~30E-ért jön ki, ha magad rendeled), így bepróbáltam, megrendeltem!
És nem okozott csalódást!Azóta ha visszaolvasol, láthatod elég komoly teszeket csináltam / rengeteg videót, stb.
Elindítottuk a SJ4000 Hungary FaceBook közösséget is: FB.com/SJ4000HUNElég régóta néztem már különböző típusokat / árakat / "márkákat", de eddig az SJ4000 lett / volt a nyerő!
Próbáltam olcsóbb kamerát, de annak a képminőségével / lencse fokával nem voltam megelégedve! (90-120fok, ennek az sj4000-nek 170fokos) Én továbbra is próbálom nézni a kínálatot.. már raktam ide is be linkeket, de azok drágábbak és lehet nincsenek annyival jobbak!Persze ha van pénz, vegyél GoPro-t!
A hamisítvány témához, hát kb. semmise... max ha személyesen veszed meg / veszed át! Erre csak itthoni apróhirdetési oldalakon kersztül van lehetőséged - persze drágábban, de szerintem ennyi pluszt megér, hogy "jót kapj"!
Hibásat meg külföldről kaphatsz sajnos és akkor eléggé szopó... ahogy látod most másnak is meggyűlik a baja ezzel! Azért mondom, óvatosaknak csakis belföld és apróhirdetések és azt is szigorúan személyesen! -
maj-viktor
őstag
Firmware már elérte szinte a maximumot, amit kitudnak hozni belőle... még lenne 1-2 ötletünk, ami állítólag a chip/szenzorból kihozható... de 2014 elejei a termék... eltelt 7hónap, így már szinte kijelenthetem, hogy a mostani firmware már a "legjobb", azaz az utolsót rakja fel mindenki épp új/régi kijelzőse van!
Memóriakártyából én EREDETI! Kingston-t javaslok (ha kell - van eladó), de persze bármit megeszik... méretből egyesek 16GB-nál én inkább 32GB-nál teszem le a voksom! Ez a max. amit tud... SDHC.... SDXC-s (64GB már nem bírja)... Class10-es ajánlok, de "állítólag" kisebb sebességűvel is beéri!
Polárszűrő, mivel a lencsemérete / formája nem GoPro kompatibilis, így szerintem nincs rá (legalábbis, ahogy én pl. kupakvédőt néztem, nem azonos)
A gyári videk, mindig utómunkálatosak... míg az user csak megnyomja a gombot és feltossza tecsőre úgy ahogy van, semmi vagy csak minimális utómunkával!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Magisk
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest