- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryGreyhoun
tag
Nem áll szándékomban, mivel az egész projekthez nevem, arcom és az évek során felépített Greyhound brand-et adom, fontos számomra, hogy jól süljön el ez az egész
Én nem nagy bizniszt akarok csinálni ebből, inkább az a lényeg, hogy azzal foglalkozhassak, amit szeretek (videószerkesztés) és emellett kipróbálhassam a legújabb kínai kütyüket úgy, hogy az egész kitermeli a saját költségeit. Az első évben a profit 100%-át újabb cuccok vásárlására fogom költeni.
(Arról nem is beszélve, hogy beleinvesztáltam kb minden rendelkezésemre álló forrást, úgyhogy mehetek vissza a balettbe ugrálni, ha elcseszem. A kamera amúgy csak a kezdet, hogy tovább tudjak lépni a drónok világába)
-
Kormi76
aktív tag
Nekem ahkin_digital dobott egy ilyen választ, amikor az eredetiség felől érdeklődtem:
Thank you for your message.
Yes, it is original SJ4000 camera and there have a SJCAM logo on the camera.
Please contact us you have any questions.Szóval ez elég sablon válasz, kell tenni egy próbát. Egyébként a foxoffer hivatalos felhasználóneve a foxoffer1? Vagy van számozás nélküli is?
-
Real_Necro
veterán
Akitől én rendeltem, az ő: [link]
Valaki rendelt a 001-től is, talán eredetit is kapott, de mintha üzletrontás miatt lenne hasonló a neve. Ellenben akitől én vettem, ott meg nincs wifis...
Érdemes azért megnézni a számokat:
Super_Cheap_City (67286)
Super_Cheap_City001 (9197) -
maj-viktor
őstag
EU-n belül a heavends volt "ajánlott" ebay-es eladó.. csupán annyi bibi volt vele, hogy nem regisztrált csomagként küldött és néha 1-1 emberke nem kapta meg...
(és ahogy múltkor kerestem már nem is árul)Másik alternatíva eBay-es EU-s esetén a supercheapcity-s emberke, akit írtál.. viszont simán super_cheap_city vagy valami ilyesmi volt a neve régebben... de gondolom ez a számjegyes is ugyanaz amúgy... meg akkor ami adatlapról átugraszt ahkin_digital is szerintem!
Én személy szerint a super_cheap_city -s (a neve asszem így... és szám nélkül)-ről tudok nyilatkozni, innen ismerős rendelt régebben - több hónapja...de az sima SJ4000-s volt! regisztráltként küldte annó... és így a GLS futár viszi házhoz (mivel tudni illik a regisztált anglia postai csomagokat magyarba a GLS "viszi tovább")
WiFi-s EU-s eladóról még senki sem nyilatkozott itt, hogy xyz-től kóser terméket kaptam, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLCSÓ MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest