- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Apple AirPods Max - a legjobbat a hallgatóságnak
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Nem lesz új Nothing zászlóshajó
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
tr00p3r
addikt
amúgy most kezdtem komolyabban a játékkal foglalkozni. nagyon bejön. észre sem vettem,h hajnali fél kettő van. tegnap arra mentem,h összejöjjek a 1 csajjal. igazi macho a Sim-em. mind2 emotion értékem 100-nál van. a státuszunk ''love''. sokat izgatjuk egymást. kint a pezsgőfürdőben csókolózunk, de a sex még nincs. legalábbis a jacuzzi-ban még nem. mindig ellök magától. most megkértem,h költözzön be. azóta nálam is lakik. tök rendes. meg sem áll, takarít, rendet rak. de még az ágyban sem jött össze a numera.
amúgy egyik is este be is törtek hozzánk. elvitték a TV-ink. azóta van riasztóm is. van bejárónőm, meg kertészem. a kertben sok volt a gaz. a fickó kijött és estig ott volt és szedte a gazt. a bejárónő jó kis maca, kis vörös szexi cuccban. gondoltam, hogy megkörnyékezem. de akkor mit szól a csajom?
már kétszer előléptettek. a politikában helyezkedtem el. de még mindig egy szakadt mazdaszerű kocsival jönnek értem reggel.
a csajomnak tök sok jó haverja van. ma lehet,h csapo egy pool party-t.
egyenlőre ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest