Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atainprison
senior tag
válasz
atainprison #388 üzenetére
*a sweepnél nem lehet védekezni és deflectelni sem
-
atainprison
senior tag
válasz
atainprison #388 üzenetére
Még egy tipp, ami rengeteget tud könnyíteni a játékon: a Shinobi Arts jobb felső skilljét (Breath of Life: Light) megszerezve minden deathblow-val visszaszerzel hp-t, amivel elég rendesen le tudod csökkenteni a gyógyítós tárgyak használatát. Legfontosabb skill szerintem a Mikiri Counter mellett.
-
Yodamest
veterán
válasz
atainprison #368 üzenetére
emberi százlábú miniboss megvan? Na az pont ilyen.
(a nagy karmos gyorsan csapkodó lény) A Lady Vajrepülés is, lényegében csak azt tudod csinálni mindig adott pillanatban, amit kell, 1 dimenziós. Nem tudod kombó közben pl. lestunlockolni egy erős csapással vagy mögé ugrani random és mondjuk hátba verni párszor, mindig csak akkor tudod megütni, amikorra az ki van találva különben minden más támadásodat parryzni fogja.
Nem a játék ellen vagyok, de sokszor beskatulyázva érzem magam harcok alatt a rengeteg blokkolás, parry és kicsi attack windowok miatt.
-
törölt tag
válasz
atainprison #158 üzenetére
Van robbanós is jah. Pl
amelyik ablakon be kell menni, az előtt egy robbanós ül. -
Yodamest
veterán
válasz
atainprison #31 üzenetére
szerintem egyik játékuk sem támogatja, mivel ezeket alapvetően konzolra írják és onnan portolják át
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
atainprison #23 üzenetére
Lenyűgöző az összes. Az első meg részben LOL, de amúgy meg vadállat. o.O Nekem a legjobban a karmok tetszenek, amelyekkel meg lehet fogni a fejet.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
atainprison #16 üzenetére
Csak Xbox-on, ha SG Store-ban vetted. (Mint én meg kollega)
-
törölt tag
válasz
atainprison #1 üzenetére
Most rendeltem elő X-re 13500 ft-ért. A tökéletes vétel. Várom már nagyon a megjelenés napját
-
sp8787
addikt
válasz
atainprison #1 üzenetére
Ezt sztem inkabb at kellene rakni a Konzol topic-ok koze.
A tobbseg aki jatszani fog vele az marhara nem itt fogja keresni.sztem
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- ASUS ROG STRIX 850W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Corsair RM850i 850W Gold Moduláris Tápegység
- Corsair RM750X 750W Gold Moduláris Tápegység
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest