- Köredzésen járt az Exynos 1680
- iPhone topik
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali navigációs kérdések órája
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
2010 áprilisában még nem volt ilyen gond az ősemberrel. Valószínű,hogy tavaly sokan megvetették előre vele és nem fizetették ki a cuccot.
Viszont olvasva a rambazar oldalát a megrendeléseknél,ha egy hetet késik az árú akkor vissza lehet mondani és ebben az esetben az ősembernek köteles vissza utalni az előre elküldött megrendelt ramok árait.Itt a telefon száma:
+36306363988
-
fr3dd1k
tag
Én is rendeltem már ősembertől de nem előreutalással!!!
Akkor még működött nála a postai utánvételes dolog!
Megrendeltem az árut tovább küldte nekem átvettem kifizettem!
persze voltak nála akik rendeltek aztán nem vették át a rendelt csomagot!
Ezért vezette be az előre utalást! Az én árum hibátlanul megérkezett anno!
De ezek hallatán nem merek majd rendelni tőle ..... -
warcat
veterán
-
op9
aktív tag
Rendben, köszi!
@Kecuhun:
képen ilyesmi, van egy kampó része (legalábbis mezei pirosakon nem láttam), valamint a kábelre ráírták, hogy SATAIII 6Gb/s -
op9
aktív tag
Köszi! Rálestem a manual-ra (34. oldaltól), de nem találtam benne semmi különlegeset.
A hot plug-hoz kellene használni a kábelüket, valamint a tápcsatlakozót, de emékeim szerint csak 2 fekete sata3-as adatkábel volt hozzá.
De ha csak ahci módban tudna üzemelni, akkor sem kellene szerintem kattognia.. :S vagy rosszul sejtem? Max nem kellene látnia.
Nem szívesen próbálkozom vele, mert sok fontos adatom van rajta... De ha ennek tényleg így kell működnie, akkor adok még neki egy esélyt. -
-
-
-
fagy53
nagyúr
Egyértelműen a SATA II-ről írtak, bár az Intel nem használta ezt a megkülönböztetést.
A statisztika is napvilágot látott közben, 3 éves használat során a felhasználók 5-15 %-nál fog ez a lassulás bekövetkezni, az Intel meg teljesítmény csökkenésről és nem adatvesztésről beszél! -
Haart
addikt
Konkrétan, haver múlt héten vett egy 2500k-t plusz egy giga alap h67-es lapot. Összerakjuk a gépet, windows install, ekkor már valami nem stimmelt lassúnak tűnt az egész, aztán 1. windows indítás folyamatosan csak a töltést látod sehova nem lépett. Ezt eljátszottuk jópár ujraindítással bios állítgatással, sata átdugással és windows installal de csak nem akart menni, így nem tudtuk kipróbálni a procit sem. Tehát akkor lehet mi vagyunk az elsők de nálunk ez már végbement.
-
-
fagy53
nagyúr
-
Cybertrone
veterán
No hát még a végén kiderül hogy pár emberke aki nemtudta belőni a prociját az egész x58 szar
Gyerekek ne mondjatok már ilyet... x38-ról váltottam x58-ra és kb fél óra alatt 4ghz-n ment a proci
Ennyit a bonyolultságról!
A jövőbe mutató technológiákról meg annyit hogy kb 6 hónapig mutogat az 1156 a jövőbe aztán leteszi a kezét -
MPowerPH
félisten
Annyiért amennyiért Te megszabadultál tőle, annyiért én is megtudok majd a nyáron.
Én pont 11k-val kaptam volna többet a lapomért, mint amit Te kaptál az eladás pillanatában. Ja, 60k-ért vettem. Akkor ki mennyit bukott vele?
Én azért nem váltottam, mert már az LGA2011-re készülök, nyár végétől már a 4 mag lesz az elavult.A jövőbe tekintő technológiád tudod meddig lesz az? Amíg ki nem jön az LGA2011. Akkor az SB procik árai lezuhannak oda, ahova valók, mert ugyan ennyiért lesz majd 6 mag. Ez biztos.
Ennyit a jövőállóságról...Semmi olyan dolgot nem tud az SB, amitől annyira különleges lenne, vagy ha igen írjad le. Mert a magasabb órajel csak a gyártástechnológiából ered.
Persze, a lapok olcsóak, mármint a vackok. Mert itt is van Maximus Extreme meg lesz Fata1ty lap is, és úgy igazából nálam itt kezdődik egy alaplap.De kár is vitázni, Nálad mindig az a jó, ami éppen a kezed ügyébe kerül.
Az hogy a Bloomfiled-el nem boldogultál az nem az X58 hibája, hanem user error.
-
Cybertrone
veterán
Engem személy szerint nem érdekel ki mennyiért adja a portékáját... De én a lapom , és a procim akkor sem fogom 35k-ért meg hírdetni ha inkább a polcra kell kitennem!
Jelenleg ha eladnám a cuccaim a proci 55k fixen, a lap 70k fixen! Akinek nem tetszene az ár mennyen tovább, nincs haragEzt ha levetítem nyárra akkor vegyél le max 10k-t a most kalkulált áraimból, oszt annyi!
Mellesleg ha félévente rendszert váltanék, akkor az OTP NEM LENNE ELÉG FEDEZET! -
MPowerPH
félisten
Azt hittem nem adsz alább az UD7-nél. Én most végleg letettem a váltásról, mostanában még nem lehet megkapni nálunk az Asrock Fatal1ty lapját, így bele se kóstolok az 1155 -be.
Ramokat honnan rendelted?Fore: Az a fura, hogy LGA1356-os chipset itt fel sincs tüntetve. Akkor lehet olyan mégsem lesz.
-
-
Ez egy drága kit. A 2300Mhz-es kit
Nem biztos, de 1,55-1,6v között lehet..
-
Akkor folytatom
-
MPowerPH
félisten
Igen, az 1356 meg jobb lesz mint az 1155, még inkább az LGA2011 és a Bulldozer is úgy néz ki, hogy jobb lehet. Ez az élet rendje. Inenn csak a 2600K jobb, de az sem egyértelmű, mert a 980X azt is lesöpri. Fölösleges az ECO ram, ha 1.65v -ot is lehet adni neki. Valami jobbféle 2000-es modul legalább kell.
Overlocker: Miért mondod, hogy ugyan annyiból kijön? Ehhez képest bagóért vannak 1366-os cuccok.
Én egyébként az bírom, hogy valakinek nem ment 1366-al a tuning, és egyből szarozza. Már írtam, nem a rendszer a hibás, hanem user error. Ebben az esetben különösen ajánlott a Sandy, ott nem kell ügyeskedni, a szorzóemelés garantáltan parasztbiztos.
-
MPowerPH
félisten
Hogy rendesen leírjam, tulajdonképpen ezt tanulom. Mindig az a nyerő húzás egy gyártótól, ha először a leggyengébb katos termékeiket hozzák ki, abban az esetben ha ezek felveszik a versenyt, avagy lekörözik az előző generáció csúcstermékeit.(nem is értem, a többiek miért mindig a csúcsot hozzák ki először, talán a reklámértéke nagyobb) Márpedig itt ez a helyzet. Ilyenkor az árakkal nyugodtan mehetnek prémium szintre, így megnövelve a bevételeket. Mivel akik mindig megveszik az újabbat, mert az gyorsabb, úgyis cserélnek. Majd miután lecsengett ez az időszak, jöhet a felsőbb kategória, ami árazásban ugyan azt a helyet foglalja el, mint az elsőként megjelent bevezető árszintje. Ezzel párhuzamban az eredetileg alsó-középkategóriába szánt termékek árai addig zuhannak, amíg meglesz köztük a tervezett %-nyi differencia. Most leírtam mi várható az 1155-->1365 viszonyától.(itt ugye lesz érdemi különbség is, 4mag vs. 6-8 mag) Az LGA2011 fog csak kilógni a sorból, az más dimenzióban lesz.
-
HSM
félisten
Nem a feszültségtől függ, hanem az áramfelvételtől. Az áramfelvétel viszont az órajeltől függ, ahogy megfigyeltem. A túlnagy feszültségtől a tápkör tud megsülni, ha az áramerősség is nagy. Mondjuk ez a s1156-nál is azért volt probléma, mert jóval kevesebb táp-láb van a foglalatban, mint a s1366-ban, és az SB-nél is ezt ezekszerint érdemes szem előtt tartani...
-
-
MPowerPH
félisten
Ha Te tudnád én mire használom a gépet nem mondanád. Tömörítés ezerrel, MP3 és video konvertálás. Szóval jól tudom, hol a határ. Ez itt akkor sem éri meg, legalábbis az én szemszögemből nem. Egy olyan kaliberű P67-es lap, mint ami most X58-ra Maximus IV Extreme áron lenne, ami 80k,esetleg 70k. Ez alatt nem is, Asrock -ot sajnos nem lehet kapni. Szvsz, továbbra is csak annyit mondok, hogy Bulldozer.
De tényleg Te tudod, nálam ez kiütötte magát. Máris félre tettem a 30k-t, amit erre szántam volna. Április eldönti majd, mi éri meg. Addig ilyen elszáll árak lesznek.
(LGA2011 -et azért nem említem, mert más kategória lesz, valszeg legalább dupla ekkora teljesítmény, és egyéb finom extrák. )Motion_Blur: passz, annyira nem ide tartozik.
-
MPowerPH
félisten
5GHz 24/7-re elég meredek, az azért erős lenne.
Ellenben a 2500K azért annyira nem lemosós. HT sincs... Ezt a Bulldozer lazán megeszi majd, ebben majdnem biztos vagyok. Én bízok az AMD -ben.
Sandy esetében nálam csak a 2600K lenne fejlődés, de az nagyon drága. Pár hónap múlva már sokkal olcsóbb lesz. És egy Bloomfield sincs annyival lemaradva, most azért már jobban átlátható. Tuning, fogyasztás miatt érdemes csak váltani, nekem ez nem ér meg ennyit, én elégedett vagyok.Az újítás nem ez, hanem a 8/16 lesz.
De Te tudod, szerintem elhamarkodtad. Én az utolsó pillanatban léptem vissza, és nem fogom megbánni. -
Brekkk
senior tag
Qru, dime 27 köszi a válaszokat.
Én is egyre inkább hajlok az Asrock felé. Találtam róla egy tesztet, és elég meggyőző volt számomra. Így szinte biztos ez lesz.
[link]
Gondoltam veszek hozzá Kingston 1600 Hyper X XMP-ramokat. 2*2 Gb-ot.
Ezeket már be is tudnám szerezni, de valahogy procit még nem nagyon láttam,
I5-2500 v I5-2500 K-ban gondolkodom, de egyenlőre nem nagyon elérhetőek itthon.Remélhetőleg pár héten belül meg tudom venni. Kíváncsi vagyok rá nagyon
-
tomic
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest