Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Redmi is hozott kompakt táblagépet
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Annyiért amennyiért Te megszabadultál tőle, annyiért én is megtudok majd a nyáron.
Én pont 11k-val kaptam volna többet a lapomért, mint amit Te kaptál az eladás pillanatában. Ja, 60k-ért vettem. Akkor ki mennyit bukott vele?
Én azért nem váltottam, mert már az LGA2011-re készülök, nyár végétől már a 4 mag lesz az elavult.
A jövőbe tekintő technológiád tudod meddig lesz az? Amíg ki nem jön az LGA2011. Akkor az SB procik árai lezuhannak oda, ahova valók, mert ugyan ennyiért lesz majd 6 mag. Ez biztos.
Ennyit a jövőállóságról...
Semmi olyan dolgot nem tud az SB, amitől annyira különleges lenne, vagy ha igen írjad le. Mert a magasabb órajel csak a gyártástechnológiából ered.
Persze, a lapok olcsóak, mármint a vackok. Mert itt is van Maximus Extreme meg lesz Fata1ty lap is, és úgy igazából nálam itt kezdődik egy alaplap.
De kár is vitázni, Nálad mindig az a jó, ami éppen a kezed ügyébe kerül.
Az hogy a Bloomfiled-el nem boldogultál az nem az X58 hibája, hanem user error. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Assetto Corsa EVO
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- A felhőbe ment terv: adj ötmilliárdot, kapsz százmilliárdot!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- JavaScript topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5580,15.6",FHD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Keresünk dokkolókat
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én pont 11k-val kaptam volna többet a lapomért, mint amit Te kaptál az eladás pillanatában. Ja, 60k-ért vettem. Akkor ki mennyit bukott vele?