Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
Új hozzászólás Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
a háttérkép azért ilyen mert versenyre készültek az eredmények és kötelező ezt használni, amúgy énis hányok tőle, meg nem látom mit kell megnyitni ..
lehet hogy nem jóra válaszolok, de biosban ezeket a limiteket átraktam az elérhető maximumra 1000A és 500W asszem v fordítva ..

hogy ajánlott e a bclk emelés azt nem tudom megmondani. mindennapos használatra én nem javasolnám mert ugyebár minden vezérlő órajele egy órajelgenerátorból fakad, tehát ha a bclk-t emeled, elmozdul minden, ami hamar / 4-6% / után instabilitáshoz, kékhalálhoz fagyáshoz, etc vezet.
nálam a stabilitás nem igazán volt szempont, ezért úgy állítottam be a rendszert, hogy lehetőleg minden a maximumon fusson. ezek a ramok alapból 2000 c9-esek, itt meg mennek 2140+-t
100*55 cpu / 21,33 rammal bootoltam, és amikor bestabilizáltam a pifastot, emeltem még a bclk-n hogy javítsak az eredményen. ennek a procinak ezzel a hűtéssel itt a vége, holnap követi egy elméletileg mégjobb darab ..
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gyúrósok ide!
- Bestbuy játékok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Milyen autót vegyek?
- BestBuy topik
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I7 14700KF - 20mag/28szál - Gari 2027.10.03. -ig - Eladó!
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- 2019 MacBook Air Retina 13" i5 8GB 128GB Rose Gold
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

100*55 cpu / 21,33 rammal bootoltam, és amikor bestabilizáltam a pifastot, emeltem még a bclk-n hogy javítsak az eredményen. ennek a procinak ezzel a hűtéssel itt a vége, holnap követi egy elméletileg mégjobb darab ..