- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Akkor hinném el a kifogásodat, hogy nem tudni, mit csinál az nF chip, ha nem lett volna szó már többször róla Bloomfield-topicban, no meg, bár nem akarlak megbántani, de "roppant nagy" erőfeszítés kell kitalálni, hogy az az "nF200" biztosítja az extra sávokat. Aztán már csak guglizni kell egy keveset, már ha valaki tényleg ennyire laikus.

Overlocker: Ez különösképpen azért remek megoldás, mert 3-as rendszereknél a 3. kártya már eleve ritka szarul teljesít, tök mindegy, hogy CFX v. SLI, de persze az 1. kártya kap 8 sávot, a gyenge 3. meg 16-ot. Hogy ez mennyire logikus!
Tudom, hogy gyanakvó vagyok, de nekem megint az jön le, hogy a marketingesek itt megint jól meg akarják vezetni a népet. 
Ha így megemeled kb. 1cm-rel a VGA-kat, hogy rögzíted bármelyik házba?
ceaser: Hát, ez van.
Gondoltad, hogy majd csinálnak egy X68 lapot a P67-esekből?
A jövőt illetően pedig: nem, nem lesznek normális CF/SLI SB lapok.BMW001: Az nem lehet, hogy egy sima X58-as konfigot jóval olcsóbban megkapsz, mint ezt az extra cuccot + a SB-t?
No és persze a PCI-EX1 slotot és a PCI-okat megint cseszheti az ember, + persze ház sem árt hozzá.joshua7: ASRock-kal 4.7GHz fölé mentek.
Laraxior: Lehet, hogy azt a 75k-s 2600K-t kamionostól rendelték.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
HoReSz1975: Nem. Ezt egyébként elég sok tesz konklúziójában leírják.
Ami engem a leginkább érdekelne, főleg látva a szerény tuningeredményeket, hogy mekkora kamu a max. 52X szorzó (azaz meddig lehet stabilan biztosan felvinni), ill. hogy a BCLK meddig emelhető stabilan azon a hatalmas 10MHz-es határon belül. Ja, és hogy PhysX megy-e simán ezekben a lapokban, mert a 16+4 felállás arra jó lenne, ahogy ASRock Fatal1ty-ben pl. 16+0+4 v. 8+8+4 felállás van, amiből a 2. értelemszerűen értelmetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- Mini PC
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Crimson Desert - Középpontban a harcrendszer és a karakterfejlődés
- Projektor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- Újszerű - INTEL Core i7-9700K 8mag 8szál max. 4.9GHz LGA1151v2 CPU processzor + UHD Graphics 630
- i5 9600K , i7 9700
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD 7500F Tray 2028 novemberig garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új Dell G15 Gamer FHD IPS 165Hz i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bialetti kézi kávéőrlő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Tudom, hogy gyanakvó vagyok, de nekem megint az jön le, hogy a marketingesek itt megint jól meg akarják vezetni a népet. 

Gondoltad, hogy majd csinálnak egy X68 lapot a P67-esekből? ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)