- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
A 3 sor a leirasom, megadtam azokat a dolgokat hejjeted amiket Te nem mondtal el, mert szo szeritn az votl a problemead ugye??? /koltoi kerdes, mert azota bebizonyosodtt hogy igen.../ es enm olvasod el aszt a 3 sort... INkabb most nem mondok semmit... bocsanat....:- ((((
udv
neduddki
p.s. befejeztem... -
neduddki
nagyúr
HI!
Erre hasznald a Ordasi linket a integratedra!! mert sp1 newlkuli istalla probalkoztal, ha sp1/2 velcsinalod enm lesz ijejn baj... mellesleg sp nelkul a 128/137 alatti reszt korektul olvassa, de a folott mar csak sp-vel, es inkabb nem probalnam ki hogy hogy reagal az ijejn iisntalra egy virnyo amin adatok vannak!!!:- ))))
udv
neduddki
p.s. de orulok hogy megoldodott:- )))
mod: #8 masiklink!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
Nked ki kene osztani itten vmijjen dijat... en ethetetlenul irok megis otbb informacio tartalom es ertelem szorul nemejjikbe mint a itt aTieidbe...
udv
neduddki
p.s. vagy leht hogy kovetem Erdoke-t a kemnysepros betegsegben....
de mekkprobalom meg egyszer: bios mijjenenk ismeri fel??? mijjenalaplapod van??? mikor is bios????
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
Jaaaaaaaa ragyuttem:- ))) az a bajod hogy installkor nem ismeri fel!!! Juhejj ertem, hat kerlek erre atanatak ki az integrated dogot!!!:- ))))
Bővebben: link csak eszmebe gyuttt:- )))
Bővebben: link
udv
neduddki
p.s. ez lenne a kerdes???? remelem...;- ))))
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GARANCIÁLIS! Samsung 980 PRO 1TB M.2 Gen4 SSD!
- SSD-k / HDD-k ( 256gb, 500gb, 1TB-1.5 TB )
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Acer Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest