- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
''160GB''
Innen töltsd le a Big Drive Enablert, és telepítsd:
Bővebben: link -
Ulof
csendes tag
-
Ulof
csendes tag
UP
-
Ulof
csendes tag
Hello!
Vettem én is egy ilyen HDD-t.
Partició készítése problémás volt, xp/sp1 installnál partició készítése( 4db).
Xp felrak (NTFS), majd a további particiókat megformáztam xp alatt ntfs-re. Az utolsó meghajtónál Hard error???!!!! Particiók törlése után kezdtem az egészet előlről.......xp telepítése után meghajtók formázásánál (ntfs) a gyorsformázást választottam.....igy sikerült. Ezek után is butáskodik néha a rendszer, másolásnál az adott particiót irásvédettnek látja. Újraindítás után minden rendben...Érdemes felraknom az sp2-őt??
HD Tach progi átlag 48-50MB/s-et ír ki.Ez az érték megfelelő?
Evererst progi UDMA6-osnak látja!!?? (ez ata133)
Köszi -
neduddki
nagyúr
HI!
A 3 sor a leirasom, megadtam azokat a dolgokat hejjeted amiket Te nem mondtal el, mert szo szeritn az votl a problemead ugye??? /koltoi kerdes, mert azota bebizonyosodtt hogy igen.../ es enm olvasod el aszt a 3 sort... INkabb most nem mondok semmit... bocsanat....:- ((((
udv
neduddki
p.s. befejeztem... -
KriszBoy
senior tag
Mindkettőtöknek örök hála!
Amúgy nem kéne már ágyban lenni? -
neduddki
nagyúr
HI!
Erre hasznald a Ordasi linket a integratedra!! mert sp1 newlkuli istalla probalkoztal, ha sp1/2 velcsinalod enm lesz ijejn baj... mellesleg sp nelkul a 128/137 alatti reszt korektul olvassa, de a folott mar csak sp-vel, es inkabb nem probalnam ki hogy hogy reagal az ijejn iisntalra egy virnyo amin adatok vannak!!!:- ))))
udv
neduddki
p.s. de orulok hogy megoldodott:- )))
mod: #8 masiklink!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[Szerkesztve] -
KriszBoy
senior tag
A lemzkezelő 90 GB szabadot ír!
-
KriszBoy
senior tag
SP1614C nek látja a win is!
-
neduddki
nagyúr
HI!
Nked ki kene osztani itten vmijjen dijat... en ethetetlenul irok megis otbb informacio tartalom es ertelem szorul nemejjikbe mint a itt aTieidbe...
udv
neduddki
p.s. vagy leht hogy kovetem Erdoke-t a kemnysepros betegsegben....
de mekkprobalom meg egyszer: bios mijjenenk ismeri fel??? mijjenalaplapod van??? mikor is bios????
[Szerkesztve] -
KriszBoy
senior tag
Vki tud még ebben a dologban segíteni? Vki aki még fennt van!
A gond, hogy akármennyi ilyen topikot találok én nem tudom megcsinálni!
Most a helyzet az hogy fennt van az XP + SP2 és a 160GB ból csináltam egy 60GB osat és már csak egy 70es partíció maradt! De ez igen kevés! Nem?
PLS help! -
neduddki
nagyúr
HI!
Jaaaaaaaa ragyuttem:- ))) az a bajod hogy installkor nem ismeri fel!!! Juhejj ertem, hat kerlek erre atanatak ki az integrated dogot!!!:- ))))
Bővebben: link csak eszmebe gyuttt:- )))
Bővebben: link
udv
neduddki
p.s. ez lenne a kerdes???? remelem...;- )))) -
KriszBoy
senior tag
Már megvan, csak most olvasgatom! Hqa jól gondolom akkor le kéne particionálni az egyik felét, majd feldobni az sp2őt, meg ezt a progit a samsungról és utána meg látni fogja a másik felét is! Csakhát ez nem megoldható, nincs hova raknom 30GBot!
-
KriszBoy
senior tag
Van egy ilyen vincsim, csak az a baj hogy egyszerűen nem tudom elérni, hogy olyan 150GB körül lássan a win XP! Leszedtem a samsungról is már vmit ami pont erre vonatkozik, de semmit nem csinált: 48bit LBA: Enable! És ennyi, de most se jobb a helyzet!
Mit kéne tennem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged