- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MIUI / HyperOS topik
- Apple Whatch SE 2.generáció
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pietrrr
aktív tag
válasz
Crafter32 #50 üzenetére
Vannak alin GPS-t (és egyéb szenzorokat is) tartalmazó egységek, akár saját akksival is, ezekbe viszont SIM kártyát kell tenned, hogy valamilyen csatornán keresztül el is tudja küldeni neked a pozícióját.
Erre nem feltétlenül muszáj havidíjas előfizu, feltöltőkártyás konstrukció is megoldás lehet, többen kínálnak IoT megoldásokat is. Én pl őket választottam: Things Mobile
GPS egységből a motoromba én a Sinotrack ST915 4G modellt rendeltem aliexpressről. Ennek van viszonylag nagy beépített akksija, cserébe igen bumszli is, szóval elrejteni nehéz. Másfél-két hetente tölteni kell, mert lemerül, szóval autóba inkább áramforrásra köthető verziót ajánlanék, sőt, lehet hogy még motorba is, ha télen is folyamatosan használod.
Egyébként az eszköz jól konfigurálható és alap dolgokra a hozzátartozó mobilos app is használható.
Szerk:
Látom, hogy már te is próbálgattál azóta más eszközöket, azért itt hagyom ezt, hátha a jövőben bárkinek segítség lehet.
Ha esetleg azóta próbáltál mást is, szívesen olvasnám a további tapasztalataid. -
Crafter32
őstag
válasz
Crafter32 #68 üzenetére
Úgy néz ki a pontosság megjavult, használni kellett csak. Szerintem kb 20m pontossággal belövi a helyet. Persze ettől még nem lesz Garmin belőle, de azért ilyen távolságból már majdcsak látom az autót. Attól függ mire használod, de így abszolút megéri az árát. Még egy aksi teszt kell, tényleg bírja e a több mint 10 napot....
]
vacsaddikt2023-11-16 08:25:07#69
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vallás
- További aktív témák...
- Bontatlan iPhone MagSafe - ANKER MagGo 622 5000mAh powerbank - vezeték nélküli+vezetékes töltő/akku
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- Pitaka Iphone 12 mini tokok és Pitaka MagEZ Card Sleeve
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest