Hirdetés
-
Mobilarena
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
dede, fentebb mondták talán - de lehet, hogy visszaolvastam, most épp nem tudom
, hogy a telepítőmappát rá kell húzni a loaderre, és akkor helyreteszi .. így is tettem.
Ismételten köszönöm David3 fórumtársnak a segítséget, illetve, a többieknek ezt a tudásbázist, amiből mazsolázhattam
hanem.
Fent van a Turko CFW 6.1, egyelőre nem látok okot, amiért törölném- az 1.2 után olyan, mintha egy új telefonom lenne, figyelembe véve a szolgáltatások lehetőségeit, a böngészőt..
Ami érdekes, hogy a Kies úgy működik, hogy 1 app install , teló usb-ről le/fel, majd 1 app install ..stb.
Lehet, hogy tényleg újra kell indítsam a gépem , hátha attól elmúlik ez a hibám.. hogy 1-1 install után megfagy a Kies, vagy csak hibára fut a telepítés.. kipróbálom.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (152)
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest