- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iGO Primo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
-
PatrikXY
újonc
Sziasztok.
Nem tudom hogy van-e egy ilyen téma, ha van akkor előre is bocsánatot kérek.
Egy Samsung R700-as laptop tulajdonosa vagyok. Sajnos a laptopnak 2 nagy problémája van amire választ szeretnék kapni. Az első hogy kb 3 óra után magától kikapcsol, mintha lekapcsolnák az áramról. Utána néztem a gépem nem melegedet túl, vagyis ez már nem lehet. A másik probléma hogy ha a gépem rádugom egy töltőre legyen bármilyen táp akkor a gép ventije gyorsabban pörög, de ez még nem is lenne baj ha nem búgna. A saját töltőt nem kaptam csak adaptert (online vettem). Mindent át néztem 19V-n futtatom ahogy kell talán +20A-val többet kap, de szerintem az nem nagy baj. Nem tartom fontosnak de azért leirom hogy a laptop akkumulátora nem tölt.A válaszokat előre köszönöm.
Aktív témák
- GTA V
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magisk
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest