- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaboi6512
őstag
válasz
DeltaPower #3344 üzenetére
Sorry
-
Vitaqo
senior tag
válasz
DeltaPower #3337 üzenetére
Azt jelenti, hogy aida stabilitás teszt alatt 80 fok. A gép szűz, win10-el. Sajnos a biosba nem tudok belépni. Valami el van szúrva a beállításoknál. F2 megnyomás után is bebootol.
-
forten
aktív tag
válasz
DeltaPower #3329 üzenetére
Amit képet linkeltél azon sincs,ergó cserélhető.Köszi
-
CrazyMax
tag
válasz
DeltaPower #3326 üzenetére
Köszönöm!
-
seger
addikt
válasz
DeltaPower #3257 üzenetére
Örülnék ha egy ilyen gép a kezem közé kerülne egyszer...
-
seger
addikt
válasz
DeltaPower #3255 üzenetére
De hogy teszi tönkre? Téglásítani lehet bios frissítéskor! De hogy egy telepítéskor?!?!?!?!?????
Nem hiszem!!!
Ahhoz írnia kéne biosba... attól hogy ramba tölt meg file-okat ír a lemezre, tuti nem teszi tönkre.....Ezért nem tudom elhinni! Valami részletesebben mit hogy tesz nönkre? Én ezzel foglalkozok nem kis ideje, de nem hallottam még ilyenről.
-
seger
addikt
válasz
DeltaPower #3253 üzenetére
Téglásítani egy win7 telepítővel????
Ezt részleteznéd?? Elképzelni sem tudom!!!
-
seger
addikt
válasz
DeltaPower #3249 üzenetére
Miért kéne az uefi-t kikapcsolni?
Inkább töröljön minden particiot és telepítsen. Ha nem megy akkor egy másik telepítőlemezt!
-
Adam8199
tag
válasz
DeltaPower #3246 üzenetére
A recovery partíciókat is formázzam le?Az a baj már magába a biosba se enged belépni mert mikor nyomom az f2-t folyton ki-be kapcsol a laptop.Ha berakom a lemezt akkor nem indul újra azonban a biosba így se tudok belépni.
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz
DeltaPower #3133 üzenetére
Nincs itt semmi baj, kéremszépen...
-
Thomas16
tag
válasz
DeltaPower #3113 üzenetére
Milyen paramétert kell néznem?
A keret vastagságát? -
Grave_444
nagyúr
válasz
DeltaPower #3110 üzenetére
Bakker.
Külső adaptere megvan. Akkor lehet megpróbálom házilag javítani.
-
Csorbi
addikt
válasz
DeltaPower #3105 üzenetére
Hagyd, máskor is csinálta már itt a hülyeséget, az olvasás és értelmezés nem az erőssége
-
kirusz1
őstag
válasz
DeltaPower #3051 üzenetére
Köszi a segitséget mindenkinek.2x4 gb-re gondoltam én is.caddyt vmi olcsobbat tudnátok ajánlani ani jo hozzá?vagy ez szabvány?
-
SkyLine3000
addikt
válasz
DeltaPower #3051 üzenetére
Nálam is az ssd az elsődleges, a hdd meg a caddy-ben van. Olyan néha előfordul, h bekapcsolásnál nem indítja a hdd-t és csak pörög a kukac elég sokáig a kijelzőn. Ez gyakran előfordul caddyknél.
-
Mikisys
őstag
válasz
DeltaPower #3002 üzenetére
Köszönöm!
Üdv!
-
vidobali
aktív tag
válasz
DeltaPower #2977 üzenetére
Igen egy 256 ssd is van benne
-
Csapatós
csendes tag
válasz
DeltaPower #2917 üzenetére
Értem! Őszintén szólva remélem, hogy már volt ilyen tapasztalata valakinek. Alaplap csere -húzós lesz. Köszönöm a válaszokat.
-
válasz
DeltaPower #2892 üzenetére
szerintem igen.
viszont azt sejtem, hogy egy ilyen is fog kelleni hozzá.
az a baj, hogy én nem merek hozzányúlni már, szóval kellene valaki aki dekódolja a pontos hibát és csak utána állnék neki rendelgetni.
van valami ötletetek megbízható szerelőre?
-
radgyulaba
tag
válasz
DeltaPower #2877 üzenetére
Hát már meg tapasztaltam a sok csavarokat,kell neki 1 szép délután,de majd lesz valahogy ,jah és még valami,a feleségemnek vennék egy uj lapost de csak netre kénne ,dual v. quad celeron is elég szerintem,ha tudtok valami jot akkor mondjátok?
-
radgyulaba
tag
válasz
DeltaPower #2875 üzenetére
Kőszi szépen,akkor majd ujbol kiszerelek mindent ,mert nagyon meleg a proci ,ezt is lehet ujra pasztázni mint az asztaliakat?
-
Bibi67
tag
válasz
DeltaPower #2801 üzenetére
Köszi,megnézem.
-
dzsoni999
csendes tag
válasz
DeltaPower #2751 üzenetére
Produkáltam egy újabb lefagyást, de semmi nincs az eseménynaplóban, egyik kategóriában sem. A Catalyst-ot az AMD honlapról töltöttem le, 14.12-es változatot.Gond nélkül felment, de a fagyás sajnos utána is megvan. Most már simán program indításkor is lefagy. CtrlAltDel-re sem reagál.
-
dzsoni999
csendes tag
válasz
DeltaPower #2748 üzenetére
Hol találom a hibanaplót? (win7)
Ez lenne az eseménynapló? Ha az, mit kell keresnem? -
valeno
tag
válasz
DeltaPower #2724 üzenetére
A fogyasztas nem szamit tulsagosan,ha attol eltekintunk te melyiket ajanlanad ?
-
valeno
tag
válasz
DeltaPower #2722 üzenetére
Igazabol egyetemhez kellene,es azert neztem ezt a 15,6 colosat mert hordozni is szeretnem.
Az lenne a kerdesem,hogy mondjuk egy Asus X550l-l osszehasonlitva ,amiben i7 4500u es nvidia gt740 van milyennek szamit erosebb vagy gyengebb? -
Adam8199
tag
válasz
DeltaPower #2662 üzenetére
Gondolom nekem az a standard lehet.Everest home editiont ír.
-
Adam8199
tag
válasz
DeltaPower #2659 üzenetére
Akkor szedjek le home-ot?
-
Adam8199
tag
válasz
DeltaPower #2656 üzenetére
Az számit valamit hogy home edition van rakjta és pro-t akarok rátelepíteni?
-
Adam8199
tag
válasz
DeltaPower #2654 üzenetére
Cd kulcsot hol tudom megnézni ha eredeti windows van rajta?
-
Adam8199
tag
válasz
DeltaPower #2654 üzenetére
Most is 8.1-el megy a laptop és működik rajta minden.
Egyébként cd kulcsot azt honnan tudok hozzá szerezni? -
SunMount3r
nagyúr
válasz
DeltaPower #2647 üzenetére
Hali!
A BIOS-ban nem lehet se időzítést, de frekvenciát állítani a memóriáknak. (Gondolhatod, hogy kb. 4X átnéztem), ez nem egy "olyan" laptop...
Ennyi.
-
lsc
nagyúr
válasz
DeltaPower #2611 üzenetére
Attól hogy Te nem láttál attól az még létezik [link].
Mod nlpK: Nézd meg milyen ram van benne, elméletileg egy fedelet kell levenni, az a legbiztosabb. valami típusszám csak van rajta.
-
törölt tag
válasz
DeltaPower #2473 üzenetére
Nem volt. Csak a BIOS indult el. Amikor leadtam a szervíznek volt az SSD-n Win 8. Már a telepítést is csak a
Bios Boot Override-ból bírtam elindítani miután visszakerült.Onnan volt hajlandó az USB-s telepítő elindulni. Sehol máshol. Érdekes. -
törölt tag
válasz
DeltaPower #2471 üzenetére
Cserélték a vinyót is,de SSD upgrade volt és ott is ugyanez a helyzet.
Már túl vagyok a BIOS gyári alaphelyzet,Boot sorrend beállításon ,de sehogy sem akar be bootolni az SSD-ről. Behalok neki.
-
aizen92
addikt
válasz
DeltaPower #2442 üzenetére
Na újabb fejlemény. Nem működött még se.
Ezért kitaláltam mást:Leszedtem az Easy settingset, a gépre felajánlott SWupdate mappából, de a WINDOWS 7-es verziót.
fogtam a setup.exe-t átírtam setup1.exe-re rendszergazdaként futtattam, majd rendszergazdaként elindítottam a progit.
És VOILÁ működik.
a program maga nem indul el, de fent vannak funkció gomb megjelenítő driverek, így már tudom a fényerőt, hőszabályozást, képernyőváltást szabályozni, és meg is jelenik ugyanúgy mint Win7-en.DONE.
-
aizen92
addikt
válasz
DeltaPower #2439 üzenetére
szuper köszönöm! ki is próbálom!
btw. béna vagyok és nem találom google-on.
-
tendetiti
tag
válasz
DeltaPower #2431 üzenetére
Mindenhol 24 hónapot írnak, de a mysamsungon csak 12-t plussz a regisztrációhoz kötött 2 hónap.
-
csibusz0314
aktív tag
válasz
DeltaPower #2422 üzenetére
Igen, én is ezt tapasztaltam, hogy alig van hozzá használható driver.. Na, akkor várjak még vele? Vagy megéri már befrissíteni?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
DeltaPower #2401 üzenetére
Köszi. Az előbb meglett.
-
Csokiii
aktív tag
válasz
DeltaPower #2394 üzenetére
Az a baj hogy nem tudom melyik windows volt rajta most éppen pakolászom egymás után a gyári (msdn) windowsokat de eddig mindegyiket aktiválni kéne.
-
csibusz0314
aktív tag
válasz
DeltaPower #2387 üzenetére
Nem kevesebb a ram mert abba is 8 van beleteve. Plusz én csak otthon használom
szooval
-
kayman
senior tag
válasz
DeltaPower #2367 üzenetére
Mivel regisztrálásig bármit fel lehet tenni, így feltettem 32bitből az rá való homepremiumot, utána a startert, de egy 64 bitest is és egyik sem megy tovább.
De próbálok egy másik lemez kölcsönkérni.
De mivel a rendszer felmegy, mutatja hogy teszteli a hardvert és videobeállításokat, majd továbbmegy és az üdvözlő képernyőnél fagy be. -
jankopista
csendes tag
válasz
DeltaPower #2353 üzenetére
Köszönöm, megnézegetem.
-
agoka07
senior tag
válasz
DeltaPower #2345 üzenetére
Megoldódott.
-
kenyerpirito
csendes tag
válasz
DeltaPower #2273 üzenetére
szia!
végül azt a módszert választottam, hogy recovery solutionnel újrahúztam a gépet. minden faszán működik kivéve a videókártya. eszközkezelőben ezt a hibát írja a kártyára: A Windows leállította az eszközt, mert az problémákat jelzett. (Kód: 43). az újrahúzással eljutottam odáig, hogy lejátssza a hd videót youtube-on viszont nagyon kevés fps-el. amd drivert felraktam az sem ismeri fel a kártyát, most már a hd graphics 4000et sem. el fogom vinni szervízbe, mert elég gáz ez a helyzet, csak nem sok kedvem van hozzá mivel nap mint nap használom és legutóbb is több mint 2 hétig volt bent.
-
kenyerpirito
csendes tag
válasz
DeltaPower #2270 üzenetére
köszönöm válaszodat!
régebben is melegedett, viszont mostanában lett nagyon rossz a teljesítmény. tegnap lefuttattam ezt a samsungos firmware frissítést amit itt szokott ajánlgatni, azóta minden windows indulásnál kihoz valami microsoftos rendszergazdai jogosultságos kérelmet 3szor, illetve nem tudok HD videót nézni sehol sem. nem játssza le az mkv-t a bsplayer illetve vlc sem, se a youtube (a progik el se indulnak, a youtube megakad, hang van, nem is akad de kép az nincs). mivel még garanciás, ezért nem nagyon szeretném nyitogatni, mert amilyen szerencsém van az ilyen dolgokkal, első mozdulattal eltörök/eltépek valamit. az a baj, hogy újratenni se tudom a windowst valószínűleg, mert elromlott az optikai meghajtó pont karácsony előtt, és eredeti CD van amin nincs kulcs. láttam itt korábban írtak róla hogyan lehet kinyerni a serialt, de nem tudom miként kezdjek neki utána a telepítésnek mert ilyen recovery solution van a gépen amúgy. esetleg nem tudtok valamit amit kipróbálhatnék anélkül hogy egyből vissza kelljen vigyem a gépet a szervízbe? amúgy is vissza fogom vinni, de csak januárban. köszönöm a segítséget előre is
keyerpirito
-
Arachnotron0
csendes tag
válasz
DeltaPower #2226 üzenetére
Értem. Szóval akkor csak a Samsungtól érdemes beszerezni. Köszi.
Sajnos azonban a csodás Samsung honlapon se találom az adaptert
-
szaboi6512
őstag
válasz
DeltaPower #2206 üzenetére
Azokkal sajnos nem!
-
szaboi6512
őstag
válasz
DeltaPower #2204 üzenetére
Helló!
A windows 8-as Settings_2.0.0.25 és az Display Color Profile_1.0.0.4 drivereket tettem fel win 8-as kompatibilitási módban!Működik vele minden funkció!Öröm van!
-
janston
aktív tag
válasz
DeltaPower #2192 üzenetére
Windows 7-et raktam föl, a katasztrofális gyári windows 8 helyére.
-
janston
aktív tag
válasz
DeltaPower #2189 üzenetére
Felraktam azt is, olvastam itt, régebben volt ilyen probléma, csak ez így elég használhatatlan..Nem gyári szoftverrel esetleg lehet állítani valahogy?
-
MrPappa
csendes tag
válasz
DeltaPower #2183 üzenetére
jujj, ez erős volt tőlem
, de kösz a segítséget.
-
törölt tag
válasz
DeltaPower #2173 üzenetére
Akkor legjobb ha a kövi laptopom valami Unibody cucc lesz hogy még véletlenül se jusson eszembe szétszednem
Amúgy nekem sikerült is félig letörnöm pár távtartót, a második szétszedésnél meg full le kellett pattintanom őket mert ebben akadt a touchpad gomb. Meg a feszegetéseket sajnos nem tudtam szépen megoldani az akku felett, ahol két papírvékony műanyag van egymésra gyógyítva, most komolyan, ott nem lett volna jó kivágni az alsó réteget azt cső? Samsung... -.-'
-
izsob
tag
válasz
DeltaPower #2067 üzenetére
nekem np300e5z-s04hu van, a gépalján a matricán s02hu van. nekem 09QB bios van rajta. Az engem is érdekelne mi a különbség a 02 és a 04 között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest