- Yettel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeltaPower
addikt
válasz
csibusz0314 #2423 üzenetére
Ki kell válogatni a drivereket, hogy melyikkel megy rendesen. Én pl chipsethez, bluetooth-hoz, wifihez az intel weblapról töltöttem le a drivereket, touchpadhoz szintén külső helyről de már nemtom honnan, a többi a samsung-féle win8-as. Nem volt egyszerű kör mire minden összejött.
-
DeltaPower
addikt
válasz
csibusz0314 #2418 üzenetére
Nem lenne rossz a 8.1, ha nem úgy kellene összevadászni hozzá a drivereket.
-
dJ Peer
aktív tag
válasz
csibusz0314 #2420 üzenetére
Most nagyon szépen működik. Én az Inteles driverrel szívtam meg, fel akartam rakni és utána nem engedett bejelentkezni, majd helyreállítás, stb., aztán nem raktam fel, vártam, majd egyszer csak fél óra után frissítette magát és jó lett.
-
dJ Peer
aktív tag
válasz
csibusz0314 #2418 üzenetére
Gyors gombokra gondolsz vagy csak alapból?
-
lsc
nagyúr
válasz
csibusz0314 #2411 üzenetére
Egy 120-as ssd-re már játék is nem egy felfér, a vinyót meg egy usb3-as külső házba kell rakni, úgy az sem lassú háttértárnak.
Mod: Mivel nincs optikai ezért annak a helyére sem fogod tudni berakni. Olyan ssd-m van, jó.
-
lsc
nagyúr
válasz
csibusz0314 #2409 üzenetére
Ha a linket megnézed láthatod hogy nem. Az sw update lehet talál mindenhez, de lehet hogy valamivel gond lesz. Átköltöztetésre itt [link] olvass érdeklődj, az ssd-t meg azért írtam mert az a leggyorsabb, 7200-as vinyó nem hozna annyi gyorsulást.
-
lsc
nagyúr
válasz
csibusz0314 #2405 üzenetére
Jobban jársz egy ssd-vel mint a 7200-as vinyóval. Oprendszernél win 7 driverek simán nem letölthetők [link], ha az sw update talál mindenhez akkor jó de azért lehetnek gondok.
-
lsc
nagyúr
válasz
csibusz0314 #2388 üzenetére
Gyengébb videokártya, gari nincs a hp-n gondolom, akkor miért cserélnél?
-
DeltaPower
addikt
válasz
csibusz0314 #2386 üzenetére
A HP nagyobb, erősebb, de kevesebb a ram, a hdd, és a súlya is másfélszer akkora. Azt neked kell eldöntened, hogy melyik a fontosabb.
-
akangels
tag
válasz
csibusz0314 #2329 üzenetére
Nállam valamiért a 8.0 meghülyült és nem engedi csak a gyári catalystot feltenni :/ akármit próbáltam semmit nem engedett még reinstall után sem :S
-
ruzsass
tag
válasz
csibusz0314 #2155 üzenetére
Szia, nekem is van ilyen bibim a utorrent közben, neked mi volt rá a megoldás?
-
csibusz0314
aktív tag
válasz
csibusz0314 #2155 üzenetére
Hozzáteszem nekem is egy np370r5e van
És imádom ettől eltekintve
-
SZATA
senior tag
válasz
csibusz0314 #2075 üzenetére
Szerintem ócska a vinyó ami beletettek, hogy halk, és kis fogyasztású legyen. Nekem is örökké a HDD-re vár a rendszer. (i7-2670QM)
-
Mikisys
őstag
válasz
csibusz0314 #2055 üzenetére
Írtam, privát üzenetet.
-
Semmilyen energia-garázdálkodási szoftver használatát nem javaslom senkinek, ettől nem lesz hosszabb az akku élettartama, ez csak mellébeszélés.Üdv!
-
Conv
csendes tag
válasz
csibusz0314 #2053 üzenetére
Velemenyem szerint az Extender mukodesenek lenyege, hogy 80 szazalek felett - hiaba csokken a toltes az akkus hasznalat miatt - nem kezdi meg a toltest. Amennyiben ez ala esik, akkor viszont szazra tolti vissza! Igy nehany szazaleknyi hasznalat eseten nem hasznalodik az akku tovabbi toltesi ciklussal.
-
G3R!94
aktív tag
válasz
csibusz0314 #2048 üzenetére
Nem tudom hogy lehetne kímélni máshogy, ezért folyamatosan 100%-on van, hetente vagy két hetente csinálok egy teljes lemerítést és ennyi.
-
G3R!94
aktív tag
válasz
csibusz0314 #2046 üzenetére
Nálam majdnem ugyanez a típus van (NP370R5V-S01) és nálam sincs semmi amit a hivatalos honlap mutogat, se biosban se a "Settings" progiban.
-
ruzsass
tag
válasz
csibusz0314 #2044 üzenetére
Ha létezik hozzá BIOS frissítés akkor azt a Samsung SW Udate-tel tudod leszedni és felrakni.
-
Toxy
aktív tag
válasz
csibusz0314 #2042 üzenetére
Nekem Samsung NP350V5C notebookom van s van ez az opcióm.
Disabled-en van. Mi ez egyébként? Leírnád?
Köszi
-
fPApi
őstag
válasz
csibusz0314 #2039 üzenetére
Elmondod, hogyan (hátha valakinek még hasznos lehet)?
-
csibusz0314
aktív tag
válasz
csibusz0314 #2037 üzenetére
A probléma megoldódott
-
fPApi
őstag
válasz
csibusz0314 #2029 üzenetére
Nem igazán értem ("nem nagyon van"), szerintem egy ilyen opció vagy van, vagy nincs. Vagy esetleg nálad az van, hogy BatteQWE LifeGŐ C..rt76 Extension, vagy mi?
-
Mikisys
őstag
válasz
csibusz0314 #2026 üzenetére
Elnézést kérek, rosszul fogalmaztam ezt meg.
Szóval, ha akkuról ment eddig, de most már tölteni kell, akkor a töltés befejeződéséig nem szabad kihúzni a tápot a konnektorból, hadd töltődjön fel teljesen az akku.( A gépet, persze ki lehet kapcsolni, ha az nem kell.)
Ha már feltöltődött, akkor természetesen kihúzható a konnektorból, vagy a kapcsolós elosztó kikapcsolható, ha nem kell áram már semminek.
Na, talán érthetőbben írtam le.(Remélem.)Üdv!
-
Mikisys
őstag
válasz
csibusz0314 #2024 üzenetére
Én háromnaponként kihúzom a tápot és így akkuról használom 1-2óra hosszan.
Másnap bedugva a tápot is, használom, miközben töltődik az akkuja. Meg kell várni, míg teljes feltöltést nem mutat, utána lehet kikapcsolni.
Ez így megy nekem két éve és semmilyen probléma nem volt.
A tápot kapcsolós elosztóval aktiválom, ha kell a gép, ha nem használom a gépet, akkor a táp ki van húzva, vagy az elosztó ki van kapcsolva, így nincs áram alatt állandóan a táp.Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest