- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
Új hozzászólás Aktív témák
-
knuckle
aktív tag
karc, azaz gyakorlatilag egy árok nekem is volt a fedlapon, de szerencsémre rajta hagytam a védő fóliát.
amikor a visszaküldésnél megjegyeztem ezt is, gondoltam le fogják szarni, mert úgyis ott a fólia...
de nem így lett, mert új fóliát tettek rá
a történethez még hozzá tartozik, hogy a gép akkor még a 3-dik hónapjában volt...
és mint mondtam prémium kategóriás, így 3 nap alatt ismét nálam volt, de ami sok az sok.
a végén közöltem velük, hogy következő meghibásodás esetén nem küldetem hozzájuk, hanem személyesen viszem fel a samuhoz, és kérek egy vadonat újat...
a szabályzatuk szerint 3 azonos hibánál lehetőségem van rá -
Bobrooney
senior tag
Köszi szépen!
Ilyen keret jó hozzá? -
Bobrooney
senior tag
Akkor annyi az egész, hogy veszek 1 ssd-t aztán vinyó meg 1 keretbe, be az optikai helyére és csókolom?
Meg a hátlapot, hogy lehet leszedni ezen a fajtán, gondolom a gumitalpak alatt található a csavarok, de azt mivel érdemes felfeszegetni, és visszaragasztani (gondolom nem pillanatragasztó).És köszi a választ
-
knuckle
aktív tag
Márpedig ha garanciális, akkor még véletlen sem szabad szétszedni!
Azonnali és teljes garanciavesztéssel jár a mutatvány!
Bizonyos tipusoknál RAM és HDD cserélhető garanciavesztés nélkül, vagyis majdnem mindegyik tipusnál
De ezen felül ha a többi csavart megmozdítod, akkor kampó -
törölt tag
Szerintem rá vannak integrálva. De ha ügyes vagy megfelelő felszereléssel nyilván kiszedhető. Mondjuk külön nem fogsz venni notis grafikus chipet. Esetleg bontóban komplett alaplapot grafikus chippel. Szóval ezzel nem érdemes bénázni.
USB 3.0 viszont elvileg elég gyors külső VGA használatához - legalábbis a Sony szerint. -
runner 125
nagyúr
Be.
De, a RAM-ot mindig célszerű boltban megvenni és belepróbálni egyszerre, mert esetleges kompatibilitási problémák felléphetnek, így egy oda-vissza utat meg lehet spórolni.
A legnépszerűbb gyártók (Kingston, Kingmax, A-Data, stb..) moduljaival általában nincs gond.jeni
Nem értelek, ott dolgozol és itt kérdezed a driver-t? Miért nem kérsz egy árva driver lemezt hozzájuk? Esetleg a samsung.com-on nézted már őket?
Ahogy fentebb írtam, én csak betoltam a lemezt, majd volt egy olyan opció, h mindent felrak. Semmi probléma nincs vele, annak működnie kell úgy. -
Squirrel
őstag
Tegnap megtalaltam az eddigi legszebb ultrabookot, amit lattaml, neve Samsung 900x3b. Mellette volt a boltban az osszes ultrabook, beleertve az Air-t is. Vegre ez optikailag is megkozeliti az Air legiesseget.
A Ph-n sajnos nem talaltam tesztet, de meg hirt sem rola:
Az egyetlen problema az ara volt vele, ami 1200 font volt. Tobb, mint az Air. A tesztet olvasva hibaja meg az atlagosnal kisse kevesebb uzemido, a memoriaja nem bovitheto. Igazan akkor lesz klassz, ha kijon Ivy Bridge-zsel, bar szivem szerint AMD-s belsovel szivesebben latnam a GPU miatt.
-
sinus1
csendes tag
Nekem is ugyanez a tapasztalatom, terhelés nélkül win 7 alatt 47 fok, linux alatt 52 fok körül van a hőmérséklet. Játékoknál ill. terhelésnél felmegy 80+ fokra. Több helyre is írtam, de azzal nyugtattak mint feljebb, hogy 90 fokra vannak tervezve. Én mindenesetre beruháztam egy jobb hűtőbe, ami 3-8 fokot csökkent átlagosan a hőmérsékleten.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- Lenovo T14 Gen4 AMD R5 7540U/512GB/16GB/14" 2240x1400 2.2K felbontás IPS
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest