Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imco
őstag
Nem hallgattam meg!
Ahhoz el kéne autózni a szervizbe!
Igazából egy mondat kellett volna a megoldáshoz!
Ehelyett a samu központ 3-4 nap múlva ígért vissza hívást /kíváncsi leszek rá/, úgy, hogy érezhetően a diszpécsernek fogalma sem volt róla. Mivel nem garis a készülék a "gyors" megoldásért a márka szervizbe küldött.
Ott Szabó Judit ledarálta a hivatalos közlendőt. Érezhetően kérdezhettem volna hogy hol a power gomb a készüléken, akkor is 3000 a megállapítás és további + költség a megoldásra.
+ 1,5 nap után megtaláltam a megoldást. Sejtettem, hogy valami trükkös a megoldás.
Az ilyenek rombolják egy cég imaget.
Pedig a zoknim is samsung. Sőt! "prémium" ügyfél vagyok.
Szomorú! -
DarkWhite
újonc
Köszönöm
, feltelepítettem a software-t, de úgy látszik még így sem érzékeli a hálózati kártya illesztőprogramját, mert se wifit se pedig lankábellel kapcsolódó internetet nem érzékel. Bármi ötlet? Sok beállítást wifi kereső programot próbáltam már, de nem segített egyik sem idáig.
-
DarkWhite
újonc
Szia köszönöm a programot.
Sajnos nem segített,
DE lehet hogy csak azért mert én rontottam el valamit ezért leírom egész pontosan mi is a helyzet: Windows 7 van a laptopon (az eredeti amit hozzá adtak) és a linknél windows 8 -ra írja a softvereket az oldal. Én így is elindítottam a telepítőt, de azt írja hogy nincs a SAMSUNG-nak fenntartott lemez partíció. Mit csináljak? Keressek más programot? Hogy lehet létre hozni a Samsung számára lemez partíciót?
-
lala42
őstag
Nem jó. Ez sem müxik. A másik az R528-asnál igen. Már végig zongoráztam az összes lehetségeset. Az a baj, hogy win 10 volt rajta. Nos ez UEFI-vel mehetett fel. Most a tulaj win7-et kér. (alap operációs rendszere volt). de nem bootol a dvd-ről. Van 1 boot menü, de onnan sem. Ezért kellene a BIOS-ba bemenni.
-
DeltaPower
addikt
A régi linux telepítőknek volt egy olyan bugja hogy totál kinyírták az uefi-t, be se bootolt utána a gép. De nemcsak linuxal fordult elő, mert némelyik "XY edition" windows telepítőben is használtak linuxos boot loadert, sőt aszem a Win8 RC telepítőjénél is volt ilyen gond. Anno nálam is járt egy gép amit így téglásítottak.
-
törölt tag
Azt kösz nem, hajnalban gondolt egyet a noti, és alvó állapotból felébredt, hogy fekete képernyőn villogó kurzor jelenjen meg bootképernyő után. Nincs szükségem erre a megbízhatatlan, félkész OS-re.
Más: Van egy Win8.1-em, amit egyszer frissítettem a notin 10-re (ez döglött be alig fél év után). Ha ezt telepítem később egy másik gépre, akkor ott frissíthetek 10-re?
-
Robi bácsi
újonc
Igazából csodára. Félre a tréfát...
Tegnap lehóztam a MS oldaláról a Win 10-et, iírtam DVD-re, és az intézőben dupla katt, (kivácsiságból, hogy kezeli-e) oszt el akart indulni. Amikor azt kérdezte, hogy frissítsen-e kikapcsoltam. (gondoltam, majd a héten valamikor) Ennek eredméyne az lett, hogy nekem is megjelnt a WINDOWS BT és WINDOWS WS mappák. na most ezt most elszúrtam, vagy sem. ez itt a kérdés? Ettől függetlenül még jöhet a nagy tesótól a frissítés? -
-
Rainfreezer
csendes tag
-
Rainfreezer
csendes tag
-
kislaszlo83
tag
-
n42
tag
a srácnak vszeg elszállt a vinyója, tehát az "előtelepített" samsung partíció is, anélkül viszont nem is tudom, hogy lehet e működésre bírni a gépet (nyilván lehet, de úgy, hogy csak sima telepítőlemezről).
nekem olyan hiba volt (ufie és legecy telepítésnél is), h nem akart bootolni a telepített vinyó, csak akkor, ha előtte volt a boottáblánál, pl a windows 8 telepítő pendrive, ha nem indítottam el a telepítést, akkor simán bootolt.
-
Mikisys
őstag
Nem, valószínűleg nem jobb a HDD, de engem egyszerűen nem érdekel az SSD.
Másoknak meg gondjuk van vele, ha nem mint hardverrel, akkor a szoftveres oldalon ütköznek nehézségekbe.
Ha tudtok, Te és Isc is megoldást, akkor talán válaszoljatok, segítsetek az érdeklődőknek.Üdv!
-
Mikisys
őstag
Isc-nek is:
Azért írtam, hogy esetleg inkompatibilitás lépett fel a hardver és a meghajtó között, ha, mint írjátok, simán működnie kellene az SSD-ről a rendszertelepítésnek és a gépnek.
Biztos jó az az SSD dolog, de Én egészen biztosan nem vennék és nem piszkálnám bele a gépembe semmiért sem.Üdv!
-
Mikisys
őstag
Mindenképpen a HDD-ra kell az előzetes telepítést csinálni, majd ha már minden rendben működik, akkor jöhet az SSD-tár és a teljes rendszert át lehet tükrözni.
Mindez persze, akkor lesz jó, ha nincs inkompatibilitási gond a meghajtók, valamint a rendszer és a hardver között. Ezt nehéz elérni, de nem lehetetlen.Üdv!
-
n42
tag
nem sikerült, sehogy nem akar bottolni a pendrive, viszont, ha kikapcsolom ezt a uife-izét, akkor már sikerül egy hagyományos módon felrakott telepítőt elindítanom... ebből lehet baj? kiolvastam a win8-ból az eredeti serialt, el fogja fogadni, vagy így csak tört win-t tudok majd használni?
jelentem, én már most utálom ezt a csoda uife-izét...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Háború Izraelben
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Óra topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- ASUS ROG G15 Advantage - Ryzen 9 - RX6800M 12gb - 32gb ram - gamer - gyári gari - beszámítás
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia ( 52)
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS érintő i5-10210U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell G15 5515 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB DDR4 ,512GB NVMe SSD gar
- Latitude 5491 27% 14" FHD IPS érintő i5-8400H 16GB DDR4 256GB SSD gar
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest