- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
weresgyufa #56296 üzenetére
Melyik az a testkép? Megnézném vele az enyémet
-
Flashget
félisten
válasz
weresgyufa #56296 üzenetére
sajnos nem ez az első eset.
-
Flashget
félisten
válasz
weresgyufa #56255 üzenetére
felső kategóriás készüléket cserélik, mert nem engedhető meg olyan drága készüléknél a felhősödés (nálam a 150K-s értéknél sem) különben azt mondják "ez a technika vele járója"
-
Inhouse
őstag
válasz
weresgyufa #55586 üzenetére
Fordulhatsz, de minek?
A legtöbb lapos TV-n már nincs analóg audio kimenet, csak a fejhallgatóé. Az meg úgy működik, mint a többi készüléknél, beledugod a jackdugót és lekapcsolja a saját hangszóróit. Az audio jel kihangosítására az optikai kimenet a megoldás, ehhez kell egy optikai kábel és az ezt fogadni tudó erősítő. Alternatív meg oldásként ez utóbbit helyettesítheti egy Digital analóg konverter, 8-9eFt körül kapható, a kimenete analóg sztereó, 2 RCA csatlakozóval. -
tothl
addikt
válasz
weresgyufa #55053 üzenetére
Pchez nvidia kari kell erre vigyazz
-
Flashget
félisten
válasz
sajna a D6500 ilyen még...egy darabig HDMI kábellel néztem ilyen filmeket, de meguntam, hogy kikapcs tv és PC majd összedug stb. mivel van BD íróm, lemezem inkább vetem egy asztali 3D BD lejátszót. jóval kényelmesebb megoldás és a régi DVD lemezeket is tudom használni így már.
-
Đusty
addikt
válasz
weresgyufa #55056 üzenetére
Szerintem ez majdnem minden eszköznél így működik mióta világ a világ
, biztos vannak kivételek de alapjában a fent leírt a normális sajnos, valóban jobb lenne választhatóvá tenni.
-
devil-k
nagyúr
válasz
Gépen: TotalMedia Theatre 6
TV-n: Popcorn A400Bár én a gépen, egyáltalán nem nézek BD filmeket, sőt leginkább semmilyent sem. Ha mondjuk egy 24 colos monitorod van, felesleges multimédialejátszót kötnöd rá.
-
Pablo
csendes tag
válasz
weresgyufa #54635 üzenetére
3D szemüveg: az edigitalban vettem, egyelőre semmi különbséget nem vettem észre a gyárilag hozzáadott kettőhöz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest