- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darksiders84
aktív tag
válasz
csaba951 #118183 üzenetére
Samsung 4K 6102 a tv és a másik ami zavarna a rengeteg vezeték viszont így már hogy a dvd filmek igen csak szépek nagyon részletesek gyönyörű színek stb viszont a tv adás mondjuk az RTL klub amit nézünk néha este Lalika Joék az már kezd feltünően csúnyácska lenni analogón de majd megnézem dobozzal ha lesz időm ha már fizetve van és remélem jó lenne ha menne a tv vezérlőjével. Még új a tv amúgy a set top box nem a legújabb van már 4-5 éves.
-
Clever0
senior tag
válasz
csaba951 #118183 üzenetére
Mint előtted írták, nem kell set top box, jó a kártya is. (Hátránya, hogy nincs heti EPG.) Ha azt sem akar, akkor 18 digitális adás kódolatlanul nézhető, ha van legalább analóg TV előfizetés.
-
Darksiders84
aktív tag
válasz
csaba951 #118177 üzenetére
Na nálam a kábeltv külön ügy mivel nem igazán tévézünk de az internet miatt van UPC csomag viszont a tvhez nem használom a setapboxot vagy hogy hívják azt se tudom pontosan mivel nem akarok külön távirányítot és még egy tárgyat látni ezért csak a tvbe van dugva a kábeltv vezetéke. Tudom így csak analog az adás nem digitális sajna de nem szívesen akarok még egy vackot. Vagy az újabb tévéknél már működne a saját vezérlőjével talán?
-
-
Darksiders84
aktív tag
-
-
melan
senior tag
válasz
csaba951 #118143 üzenetére
Köszönöm a tippeket!
Van soundbar, ami optikain csatlakozik a tv-hez, de kipróbáltam, bluetoothon keresztül is nagyon jó. Az együtt bekapcsolást még nem próbáltam, valójában tévézéshez elég a tv "képessége", filmhez meg bekapcsolom úgyis.
Ha esetleg lenne valakinek képbeállítás javaslata, szívesen fogadom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest