- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
syIex #127446 üzenetére
Kb egy 20 forintos wlan xarságról van szó. De lehet sokat írtam...Biztos nagyon megdobta volna költségeket, ha ráforrasztják az alaplapra. Kérjen a tévéért 5-10 ezerrel többet, de itt tényleg ez már nonszensz...Itt a 4K nyom a latba, ahhoz meg kell a sávszél. A 2.4 semmire nem jó, használj vezetékest, ha van rá mód, azzal legalább a 80mb/s közelében leszel.
-
-
válasz
syIex #127403 üzenetére
Erre tud valaki? Mert a neten nézegettem és nem tudom melyik lenne a jó hozzá.
Samsung ue55nu7022kxxh a pontos típus.Közben utána néztem és sajnos NU szériában csak 7400-as modelltől felfelé van Bluetooth szóval marad a sima kapcsoló...
Már csak a 4K kérdés lenne, hogy miért bufferel a Plex vagy a Serviio?
Már jó a vinyó hiszen teljesen új és 7200 RPM-es... -
Fr3eWar
őstag
válasz
syIex #127381 üzenetére
Akkor lehet gyenge a HW az átkódoláshoz. Ha felirat nélkül nézed, akkor a PLEX csak küldi az adatot a TV-nek, mintha be lenne dugva vinyóra a tv oldalába, ha felirattal játszod le, akkor a PLEX beleégeti a feliratot a stream-be (nem egyszerű overlay) így akkor már át kell kódolnia a videót, amihez kell kraft real-time ban.
Legalábbis mikor NAS-t kerestem ezt olvastam.Synology esetén van táblázat, hogy melyik HW-n milyen méretű film támogatott. PL az olcsó DS218j max 1080P-ig bírkozik meg a filmekkel.
-
PuMbA
titán
válasz
syIex #127358 üzenetére
76MByte/s az bőven elég, 15MByte/s (=120Mb/s) kell a 4K-hoz
Ha 100%-on pörög és tényleg nem használja egy program sem, akkor a vinyó meg fog halni hamarosan.
(#127356) ΞΔGLΞ: Lehet, hogy a Q TV-k olyan gyorsak, hogy lassítja, de nálam csak 3-4 fájl van a vinyón és nem lassabb a TV.
-
-
PuMbA
titán
válasz
syIex #111011 üzenetére
A J széria input lagja nem valami jó, szóval mindenképp UE32M5502 körül nézelődj. Ami problémás lehet 32 colnál az az, hogy ha közelről nézed, akkor nem látod be a képernyőt, azaz mozgatni kell a fejed, hogy lásd a képernyő szélét, valamint ekkora méretben a FullHD közelről pixeles. Minimum 1m-ről kéne nézned.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest