Hirdetés
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Yandelus #160862 üzenetére
Általános ajánlás, hogy HDR, illetve DV tartalmaknál ajánlott magasan tartani a fényerőt. Lehetőleg maximumon, hogy a TV is a tőle elvárható maximális képminőséget tudja nyújtani. Ez, hogy kinek sok vagy mennyire kevés nagyon egyéni dolog. Körülményektől, illetve az adott személytől is függ.
De más tartalmaknál, főleg TV adásnál inkább az alacsonyabb fényerő javasolt a panel védelme miatt.
Samsung, amiben nagyon nagy király, az a QD OLED. Nagyon jó cucc, és szerintem egy erős érv a Samsung mellett.
A probléma jelen esetben az, hogy az S85D -ben WOLED van. Nyilván igazából ez sem probléma, csak náluk azért előfordul, hogy nem teljesen homogén a panel, van rajta rózsaszín elszíneződés, esetleg beüthet egy panelrohadás is. Emiatt érdemes olyan gyártót választani, akinél jó a garanciális támogatás. A Samsung az LG -hez képest szerintem e tekintben messze elmarad.
Én ha WOLED -et vennék, akkor tuti LG logót keresnék a kereten. Az egy szerencsétlen helyzet, hogy pont az nincs a Telekom -nál, a C pedig már nem fér bele. S90D -ből csak a 65 colos QD OLED, de az sajnos megint más árkategória.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Yandelus #160857 üzenetére
Ez egy LG paneles Samsung. Szerintem ezzel a panellel inkább LG, és abból is a B4. Ha kicsit tudsz nyújtózni, akkor inkább C4. Az S90D ebben a méretben szintén LG paneles.
Szóval vagy B4 vagy C4. Ha pedig a fényerő fontos tényező, akkor érdemes még gyűjteni a C4 -re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest