Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tonio51
csendes tag
Szia Mindenkinek!
Nem olyan régen szó volt róla, hogy hogyan köthetnénk olyan erősítővel össze a tv-t, amelynek nincs OPTIKAI bemenete, de van RCA bemenete. Van olyan EURÓ csatlakozó, ami átalakítja RCA kimenetre a jelet. Így összeköthető a házimozi erősítővel /Philips LX 3000 D-vel is/, vagy más hasonlóval is. Más: miért nem játssza le a Youtube-ról a 3D-s filmeket 3D-ben a tv? -
Tonio51
csendes tag
Jó éjszakát és kellemes ünnepeket mindenkinek.
-
Tonio51
csendes tag
válasz
Adoka120 #62643 üzenetére
Szia!
Nem írtad le, hogy milyen típusú a tv-d. Beépített Wifis-e, vagy sem? A routered támogatott-e?
A beállításoknál az IP-cím a tv-é, az átjáró IP-cím az a routeré. Én beléptem a router menüjébe, ott megadtam neki a Wifi beállításnál a csatlakoztatott készülékek IP-címeit, azóta nincs vele gond. Nem a Samsungot kell szidni, mert van olyan szolgáltató, amely korlátozza a csatlakoztatható készülékek számát. Hátha segítettem. -
Tonio51
csendes tag
Szép estét mindenkinek!
Kb. egy hónapja foglalkoztunk,az optikai hang erősítőre kapcsolásával. Lehet,hogy segítek ezzel a leírással?
"Csatlakoztatás a digitális audio (optikai) aljzathoz
Az ábra segítségével csatlakoztassa az optikai kábelt a tv-készülék kimeneti audiocsatlakozójához és az eszköz bemeneti audiocsatlakozójához.
Az eszköz optikai kábellel történő csatlakoztatása esetén nem kapcsolódnak ki automatikusan a tv-készülék
hangszórói. A tv-készülék hangszóróinak kikapcsolásához lépjen a Hangszóró kiválasztása (Képernyőmenü > Hang > Hangszóró-beállítások > Hangszóró kiválasztása) menübe, majd állítsa be a Külső hangszóró lehetőséget.
Állítsa be az audiokészülék hangerejét a távirányítója segítségével.
Ha az audiokészülékből szokatlan zaj hallatszik a használata közben, akkor előfordulhat, hogy magával az
audiokészülékkel van valamilyen probléma. Ilyen esetben forduljon az audiokészülék gyártójához.
Digitális csatornák esetén az 5.1 csatornás hang csak az olyan műsorok esetén áll rendelkezésre, amelyek
támogatják az 5.1 csatornás hangot." -
Tonio51
csendes tag
válasz
Atomantiii #62321 üzenetére
Szia!
Menü>rendszer>adatforgalom engedélyezése. Ha ez sikerül, infócsatorna és a bal alsó oldalon felugrik egy piros jelzés, ekkor meg kell nyomni a távirányítón a piros A-t és kész. -
Tonio51
csendes tag
A Mindig tv infócsatornáján,újra működik a Hbb adás.Kibővítették a lottószámok könyvtárával.
-
Tonio51
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni,hogy nektek működik-e az optikai kimenet?Összedugtam a házimozimmal optikai kábellel a tv-t és nem kap jelet az erősítő.Előre is köszi a választ. -
Tonio51
csendes tag
válasz
donjohnson #61921 üzenetére
Szia!
Igazad van,ezt írtam is. -
Tonio51
csendes tag
Sziasztok!
Nekem F6500SS van.A Samsung oldalán szóvá tettem,a Hbb témát.Cseten nem jutottunk dűlőre és visszahívtak telefonon.Ott be kellett olvasnom a tv által generált számot és ők belenyúltak ,távjavítással a tv-be.Láttam az egész folyamatot,amit csináltak.A végén belehetett kapcsolni az adatletöltést,azóta megy minden rendesen. -
Tonio51
csendes tag
válasz
Flashget #61119 üzenetére
Sziasztok!
Hátha nem olvastátok a Hbb tv-ről: http://www.hwsw.hu/hirek/51823/hbbtv-hibrid-broadcast-tv-teve-televizio-dvb-t-digitalis-internet-extra-interaktiv-antenna-hungaria.html
Nálam működik,az adatforgalmat kell engedélyezni.A Mindig tv infó csatornáján és az osztrák,valamint a német csatornákon. -
Tonio51
csendes tag
válasz
giorgiosixx #61301 üzenetére
Köszönöm a gyors segítséget.Megpróbálom.
-
Tonio51
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni,hogy UE40F6500-al pendrive-re felvett filmet hogyan lehet a számítógépre elmenteni?A tv RAW formatálást csinál a pen-re,de azt nem kezeli le a Windows. -
Tonio51
csendes tag
Sziasztok!
F6500-on van lehetőség a csatornalistát elmenteni pendrive-ra,illetve vissza?Ha igen mit kellene tennem?
Üdv.: Tonio51
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest