- Mobil flották
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
K2016 #158780 üzenetére
Hivatalos szerviz több márkának is. Illetve azóta már egy-két márkánál van külön opció is, de régen egyáltalán nem volt más lehetőség. Illetve ettől függetlenül a gyártói szervizek tovább szokták nekik küldeni, ha nincs kapacitásuk. Feltéve, ha még szerződésben vannak velük.
Luigi962:
Nekem ma jön a TV, pontosan mit szeretnél? Arról vezérelni?Nekem Google Home -ra épül a smart home, a TV -t is mindig integrálom a hálózatba. De nekem például minden szobában van kijelzős hub.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
K2016 #158448 üzenetére
Úgy értettem, hogy mindig utána kell nézni milyen típust értékesítenek felénk. Ez akkor nehezebb, ha megjelenés előtt érdeklődsz, vagy még friss a TV. Vagy mondjuk nem túl népszerű modell, és nincs róla sok tapasztalat.
Főleg úgy, hogy a neten sok olyan teszt van, ahol más régiós készüléket vizsgálnak. Samsung -nál meg sajnos az nem annyira ritka, hogy régiónként eltérnek a panelek.
A tiéd az VA lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Kuponkunyeráló
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest