- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
sajtos75
tag
válasz
Shamat #118819 üzenetére
Most mentem még egy kört. Ha a PS4 gépet rest módba teszitek úgy,hogy a félbehagyott játék közben "fut" majd egy kis idő után visszakapcsolod akkor nem játsza el a fekete képernyőt. Ha viszont Rest módba hagyod ,de ezt az XMBben teszed,tehát játék nem fut ,akkor játékbekapcsolás után előbb utóbb elő jön. Mintha rest mód után a TV lassan reagálna a váltásra. Mondjuk ezt a lassú reagálást már olvastam külföldi oldalakon.
A kábelt megmozdítom dologra viszont nincs magyarázatom. Ha valakinek van ilyen tvje és PS4 Proja próbálja meg,hogy a kábelt mozgatja.Nála is fekete lesz a kép hang nélkül?
-
Joshi
titán
válasz
Shamat #118790 üzenetére
A Plex-et próbáltam nála, de soha nem használtam ilyen szerver progikat(nem volt rá szükség) és nem boldogultam vele. Vagyis nem volt már idő kibogarászni a működét.
Akkor a PS3 Media Servert csak a PC-re(notebookra) kell telepíteni a tévére semmit? Van valami beállítás a progiba vagy teljesen automata a dolog? -
Exelsior
őstag
válasz
Shamat #118641 üzenetére
Az RGB nem tud teljes HDR-t csak korlátozottan PS-en. A YUV-on tud csak valós 10Bit-et. Sokan az automatikus-ra esküsznek föleg a komolyabb portálok mint a Digitalfoundry stb. Amikor egy HDR játék indul akkor majd a konzol beállítja mi a megfelelő a TV alapján.
Szaknyelven: Túl nagy sávszélesség kellene a 4k rgb jelnek 10 biten, Hdmi 2.0 szabványon fizikailag nem fér át annyi adat. A YUV420 4:2:0 subsampling egy veszteséges tömörítési eljárás, így már elfér a 10 bites színinformáció. Szóval PS4-en minden legyen AUTO beállításon. Xbox One X-nél ilyen gond nincs mert az 32bit-ig minden támogat.
UI: Ha automatan hagyom HDR jatekor YUV422 teszi. Nincs is olyan beallítas alapból ,ez meg megtalálja jelet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beárazást kérnék: Optoma HD200X + vászon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Parkside szerszám kibeszélő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpársportok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest