- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
válasz
roti86 #118678 üzenetére
És jól is tetted, valóban az 55"-os kiadások szinte kivétel nélkül IPS paneles darabok azok meg hajlamosak a felhősödésre és a feketéjük gyengébb. Én is az 50"-ost vettem igaz én a 6122-esből és azzal nagyon meg vagyok elégedve. Igaz hogy ez még trükközve sem tud 10 bites tartalmat (nincs benne FRC) de nem is baj. A lényeg hogy kompatibilis a főbb HDR szabványokkal konzolon és hogy a FullHd tartalmak szépek vele. A hétvégén a Forma-1 futam nagyon jó élmény volt (képileg) vele.
-
roti86
őstag
válasz
roti86 #118117 üzenetére
Akkor válaszolok magamnak, hátha másnak is hasznos lehet: szervíz menü előcsalogatása egy klasszikus Samsung távirányító segítségével: info-menu-mute-power gomb. Majd debug menü-> read eco sensor data menüpontra kattint, utána pedig írja a lux értéket, ahogy változik a fény a szobában
-
válasz
roti86 #42260 üzenetére
Nekem egy ilyen Delock 42444 külső merevlemez házam van, és egy IDE-s vinyót tettem bele.
Kb 1 hónapja használom, de eddig nincs baja.
Van, hogy beállítom a tv-t felvételre, ilyenkor anyám szokta bekapcsolni a vinyót műsor előtt 15 perccel, majd ha vége, akkor kikapcsolja, ilyenkor a tv-hez nem nyúl.
Szerintem semmi jelentősége, hogy a tv-t és a vinyót milyen sorrendben kapcsolom le. -
kmarci25
veterán
válasz
roti86 #42260 üzenetére
Megveszed webshopban, hazaviszed, kipróbálod. Ha működik, akkor oké, ha nem akkor mindent szépen visszacsomagolsz úgy, ahogy volt és 8 munkanapon belül besétálsz a webshopba, és gyakorlod az elállási jogodat.
[DuplaOFF]Én ugyanezt csináltam videókártyával anno.[/DuplaOFF]
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest