Új hozzászólás Aktív témák
-
snowdog
veterán
Alapvetően igen. Én pont azért tettem fel egy olyan változatot, amiből sok minden ki van gyomlálva, mert így én dönthetem el, hogy mit telepítek bele.
Most éppen ezt tettem fel, és eddig tetszik: Windows Mobile 6.1.4 DXID1
És főleg ezért: "Szabad belső tárhely: 98 MB"Itt megtalálod [link]
Köszönöm Romovics!
-
snowdog
veterán
My Storage-nál nem, de SD-ről nem régen értekeztünk valamelyik fórumban.
Akkor nem emlékeztem mi okozta, de most úgy rémlik, mintha az az iGO miatt lett volna. Ugyanis nekem az rémlik, hogy az iGO mindenáron az SD-re akar írni, és ha nincs a gépben az SD, akkor létrehoz egy virtuális második SD-t. Legalábbis valami hasonlóra emlékszem. Ha nem, akkor tévedtem.
Hogy nálad a második My Storage-ot mi hozta létre nem tudom. Gondolom valamelyik program boot-olás után (teljes kikapcsolás utáni visszakapcsoláskor) akart valamit ráírni, mikor a My Storage még nem éledt fel. Tudni kell róla, hogy a hozzáférés nem azonnal jön létre. Ugyan ez igaz az SD-re is.
Ezért kell nagyon vigyázni, hogy mit telepítünk a My Storage-ra, mert annak idő kell a felálláshoz. Pl. az SPB Mobile Shell-t ezért nem lehet máshova, csak a belső memóriába telepíteni. Szóval nálad valamelyik utólag telepített programra tippelek. Ez persze ROM frissítés után is előjöhet, ha a problémát okozó programot ismét ugyan oda fogod telepíteni.
-
snowdog
veterán
Most olvasom, hogy a ROM frissítés csak a My Device-t írja felül?
A My Storage érintetlen marad?Attól függ hogy végzed el, mert én pont most estem pofára vele (miután senki sem válaszolt a kérdésemre), erről írtam nem régen.
Maga a ROM frissítés (hacsak külön nem kéred) nem fogja formattálni a My Storage-et. De ha ROM frissítés után megváltoztatod a szolgáltatót (nekem koreai vagy milyenek jelentek meg, ezt állítottam át magyarra) akkor az viszont le fogja formattálni a My Storage-et. El is vesztettem róla mindent.
-
TomKiss
tag
-
ujtzjani
tag
Azt hittem ez az emlékeztető vagy riasztás dolog egyedi de úgy látom másnál is előfordúl.
SPB MobilShell 3.5 van fennt de nekem sem jelez egy naptári eseményt sem és a riasztási hang be van kapcsolva. Eddig azt hittem én csinálok valamit roszúl de mostmár gyanus az SPB- is.Tud valaki erre valami jó megoldást?
-
erdoke
titán
Az én kedvencem az Iconsoft PhonEx.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konteó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Spórolós topik
- Google Home/Nest
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Megújult a PROHARDVER!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független 100% hibátlan új akku
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged