- Clicks - Van-e értelme fizikai billentyűzetet rakni egy iPhone-ra?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi Mi 10 Pro - dupla vagy semmi
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 11 Pro 5G - a bajnokesélyes nem készült fel
Új hozzászólás Aktív témák
-
ujtzjani
tag
Sziasztok.
Most készülök venni egy ilyen masinát. A fórumot kutatva nem derült ki számomra, hogy minden omniához jár az IGO8, vagy ezt csak egyes szolgáltatók adják. Én függetlenül szeretném venni. És abban is kikérném a véleményeteket, hogy szerintetek hol érdemes venni. A guglin sokat kerestem és sok helyet ki is dobott de referencia nagyon kevés. Az 1 év EU-s gari az jó?
Előre is kösz...
-
ujtzjani
tag
Szép napot mindenkinek.
Egy hete vagyok valóban boldog tulajdonosa egy ilyen kis kütyünek. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Akkuja is számomra megfelelő sok nyomkodással telefonálással kb 3 nap.
De lenne felétek két kérdésem. Előre is elnézést ha butaság.1. Találkozott-e valaki olyannal, hogy a beállítások/Speciális GPS megnyitásakor üres fehér képernyő fogad jobb oldalt és alul csuszkával. Mi okozhatja ezt? Esetleg egy progi bekavarhat neki?
2. Lehet-e, -olyan programról amit nem kell telepíteni- parancsikont létrehozni? ( természetesen az indító exe-re gondolok ) Ha lehet, hogyan?
Bocs ha hosszúra sikerült..
-
ujtzjani
tag
Üdv mindenkinek.
Szerintetek előfordulhat olyan, hogy bluetooth-on keresztül csak 10MB-nál kisebb file fogadható a készülékkel? Vagy ez csak beállítási dolog, mert erre utaló részt nem találtam...
-
ujtzjani
tag
Azt hittem ez az emlékeztető vagy riasztás dolog egyedi de úgy látom másnál is előfordúl.
SPB MobilShell 3.5 van fennt de nekem sem jelez egy naptári eseményt sem és a riasztási hang be van kapcsolva. Eddig azt hittem én csinálok valamit roszúl de mostmár gyanus az SPB- is. Tud valaki erre valami jó megoldást? -
ujtzjani
tag
válasz TomKiss #14868 üzenetére
Az én kütyüm független és 3.5-ös verzió van rajta, de a naptárba bejegyzett szülinapok, névnapok és egyéb eseményeket nem jelzi mégsem. Én rontok el valamit a beállításnál vagy valami bekavarhat?
Esetleg tud valaki ajánlani olyan naptár programot ami megbízható, és esetleg még szinkronizálható is az outlook-kal?
-
ujtzjani
tag
Szép délutánt mindenkinek.
Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy valaki hallott-e már a LEng nevű magyarításról? Esetleg van-e róla tapasztalat?
Én 5-6 éve próbáltam az akkori pda-mal amin még WM 5.0 volt. Eredetileg ahoz is a sunnysoft terméke járt, de ott is tapasztalható volt a lassulás. És kutakodás a neten mert nekem is barátom a G rátaláltam a LEng-re jóval kevesebb helyet foglalt és nem lassította a gépet.
Sajna annak a telepítőjét nem találom már meg nem is biztos hogy az omniának tettszene mert WM 6.1 van rajta.Szóval tapasztalat érdekelne.
[ Szerkesztve ]
-
ujtzjani
tag
válasz snowdog #14884 üzenetére
Köszönöm szépen a választ.
Ha majd nagyon érik a HR akkor megpróbálkozok vele.
A rom csere nekem még korai mert igazából különösebb problémám nincs a jelenlegivel, de az is visszatart egy kicsit, hogy ez ügyben semmi tapasztalatom nincs és ha cserélnék is akkor egy olyan romra tenném ami sok felhasználónál stabil és megbízható. Nálam sem a magyarítás a legfontosabb dolog.
Azért egy kérdést megért és itt olyan sok tapasztalt és nagytudású felhasználó van.
Csak lesek.Ezer hála a forumnak
-
ujtzjani
tag
válasz silvergod #14917 üzenetére
Wifi: Nekem az egyik kritérium a wifi volt vásárláskor, és szerintem rendben van. Ne hasonlítsd egy laptophoz mert ugye jóval kisebb a kijelző de nagyítással áthidalható a dolog.
Zene: Nincs viszonyítási alapom egy walkman-hez, de a gyári fülessel is nagyon szépen szól, nem vagyok egy mélyhang megszálott de kihallható belőle szépen a mély. Én külön lejátszót használok Pocket Music a neve.
http://www.windowsceportal.hu/index.php?tartalom=szoftverek&id=63
Itt állítható a mély is többek között teljes hangszin szabályzás lehetséges. A hangerőre sincs panaszom.
Divix: Nem sok videót nézek, de azért szoktam nagy ritkán. Én a omniára hangolt
TCPMP-t használom gyakorlatilag mindent megeszik. http://mobilarena.hu/teszt/multimedas_lehetosegek_pocket_pc-n/filmnezes_tcpmp.html
Remélem tudtam segíteni... -
ujtzjani
tag
A wifi térerő jelzés érdekes dolog ugyanis én azt tapasztaltam, hogy egy panel lakásban lakom, a rootertől leg távolabbi pontra mentem egy laptoppal és a samu-val, a laptop 2 csíkot jelzett míg a samu csak egyet, de a laptop nem tudott csatlakozni a samu meg igen. Tudom egy 61 m2 - es panel nem nagy, nincsenek távolságok de a panel nagyon leárnyékolja a jelet.
-
ujtzjani
tag
válasz bajtokarpi #15199 üzenetére
Nekem 8 GB SDHC van a kicsikében és jól működik...
-
ujtzjani
tag
Tud nekem abban valaki segíteni, hogy hogyan lehet kitenni a zseblámpa ikont mobile shell 3.5 nél, egyáltalán be lehet ott is kapcsolni a lámpát?
-
ujtzjani
tag
válasz wolfman #15287 üzenetére
Telefonkönyvet hogyan tudom kimásolni a telefonból, hogy majd Hard Reset után vissza tudjam tölteni?
Nézd meg az SpbBacup-ot, megoldás lehet. Itt láthatod
[ Szerkesztve ]
-
ujtzjani
tag
Sziasztok.
Igo 8-al kapcsolatban kérném a segítségeteket. Navigálás közben mikor újra tervez mert letértem mondjuk a kijelölt útról, akkor megáll az újra tervezésnél a két kis nyilacska pörög de a százalékos kijelzés meg sem jelenik. Maga a progi nem fagy le minden funkciót elérek, ha kilépek a progiból és újra indítom akkor jó. De nem mindig produkálja ezt a dolgot. Van valami tippetek mi okozhatja? (Nem gyári szoftver)
Előre is kösz...
-
ujtzjani
tag
Sziasztok.
Olvasgatás után még mindig bizonytalan vagyok. Romfrissítésre szántam el magam.
Win 6.5 -öt szeretnék feltenni a kis kedvencre. Jelenleg PDA: I900DXHK3 / DXHK3 Phone: I900DXHK3 van rajta. A kérdésem az lenne, hogy erre kell másik rom vagy egyből tehetem rá a kiszemelt romot? Illetve abban is szeretném kikérni a véleményeteket, hogy a Phone- részt is kell / érdemes frissíteni? Ha nagy butaságot kérdeztem akkor elnézést de egy kicsit elvesztem a sok infó rengetegében. Ha esetleg valaki szánna rám egy kis időt "szájbarágós" módon elmondhatná a menetét a frissítésnek. Számomra az a módszer biztossabnak tűnik....Előre is köszönöm
-
ujtzjani
tag
válasz balazs0102 #18299 üzenetére
Szia.
Ezt másold be a megfelelő helyre: EUR/HU/HU008/Debrecen
Sok sikert...
-
ujtzjani
tag
Sziasztok.
Egy kis segítség kellene. A kütyümön DXID1-es 6.5-ös rom van és a Pocket music ezt progit szerettem volna telepíteni, de a telepítés végén a nyelv kiválasztásánál nem tudok tovább lépni mert nincs OK gomb. Tud valaki nekem ebben segíteni?
Előre is köszönöm...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Befellegzett az xDefiantnak
- Spórolós topik
- Indiana Jones and the Great Circle - Íme a gépigény
- Jövő év tavaszára halasztották a Commandos Origins megjelenését
- Autós topik
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 11
- Clicks - Van-e értelme fizikai billentyűzetet rakni egy iPhone-ra?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest