- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
Új hozzászólás Aktív témák
-
ujtzjani
tag
válasz
wolfman #15287 üzenetére
Telefonkönyvet hogyan tudom kimásolni a telefonból, hogy majd Hard Reset után vissza tudjam tölteni?
Nézd meg az SpbBacup-ot, megoldás lehet. Itt láthatod
-
premete
veterán
válasz
wolfman #6523 üzenetére
Naviextras: oldalon nézz körül.
-
borsodika
őstag
válasz
wolfman #6523 üzenetére
Hiába van benne sok javítás, de sok hiba is van benne mint pl: a körforgalmakat elméri, nagyon lassan tölt be a progi, és néhány helyen el is van csúszva a kép, annak ellenére hogy támogatja az omnia felbontását is. (ezeket onnan tudom, hogy én felraktam a 8.3-as igo-t de amint felment 1ből vissza is raktam az eredeti 8.0-át
)
-
premete
veterán
válasz
wolfman #6517 üzenetére
Ez furcsa, bármelyik omniába eddig betettem az igo8 kártyát, amit a Pannonnál adtak a készülékhez, automatikusan feltelepült mindig. Azért gyanakodtam, mert hoztak már hozzám olyan omniát, amire pna-s igo8-at akartak feltenni, az persze hogy nem megy alapból, hiába volt olyan hosszú a sys.txt, mint a Háború és Béke. Próbáltál nyomni egy HR-t telepítés előtt? Az igo8 omniára való, benne vannak a 240x400, 400x240 felbontások a data és branding zipekben?
-
CyberSoma
tag
válasz
wolfman #5209 üzenetére
Nekem úgy, hogy pénteken kb. 30 percet volt USB-n, úgy töltődött, ma még mindíg 80 % -on van (utolsó teljes töltés csütörtökön volt). Bár hétvégén elég ritkán használom, kb. 3-4 hívás napont, néhány fénykép. Nincs kikapcsolva a giroszkóp, és az etiket mód is aktív. Az eredeti T-mobile os Rommal nekem is gyorsan merűlt, de rátettem a XDHK2-t és így már elfogadható.
Amikor töltöd figyelsz arra, hogy a bekapcsoló gomb zölre váltson? Ez bőven az után van, hogy 100% -ot ír ki. -
-
Fcsabi
tag
válasz
wolfman #5177 üzenetére
Próbáld meg az udvarias módot kikapcsolni, illetve ha van kedved, egy időre az automatikus képernyőforgatásról is mondj le (tedd át mondjuk egy hardvergombra a forgatást).
Én két telón is teszteltem, ha a fenti két opció engedélyezett, akkor 36 óra alatt lemerül a full feltöltött aksi akkor is, ha semmire sem használom.
Mióta ezeket kikapcsoltam, 3 kemény napot végigcsinálok vele úgy, hogy folyamatosan be van kapcsolva, no flight mód! Ha kevesebbet telefonálok, 4-5 napot röhögve működik két feltöltés között.
Mondom, két telón is tesztelve!
Szóval szerintem a giroszkóp zabál, de ez csak tipp.
-
Skynet258
veterán
válasz
wolfman #4752 üzenetére
Hogy ne kelljen legközelebb hosszasan keresgélni a neten (bár az oldalamon is fent van a linkje, a programnál), itt van a WIMP weboldala, aminek bal oldalán van egy manual nevezetű letölthető "dolog".
Na ezt tessék olvasgatni, és ez alapján beállítani a programotA Micro-nak szerintem főleg az a baja, hogy ugyan sok telefonon van WinMo, de egyre inkább az a divat, hogy ezt erősen módosítják, mind kinézetileg, mind funkcióban.
A Micro-nak ez nem tetszik, ezért mondják gondolom, hogy "kezdik elveszteni a kontrollt a sok telefon miatt". -
erdoke
titán
válasz
wolfman #4460 üzenetére
Total Commanderben pontosan nem tudom, de talán "jobbegér" (hosszú klikk) után lehet "Open With" parancsot választani, ahol a felbukkanó ablakban alul van két kis négyzet, az egyikbe pipát téve a kiválasztott alkalmazást alapértelmezetté teheted.
Valószínűleg a TCPMP beállításainál is van valami a fájl hozzárendelésekkel kapcsolatban. -
Lee-der
tag
válasz
wolfman #4460 üzenetére
Lehet bizony es eleg kozel is jartala megoldahoz, ugyanis a TC-ben "jobb klikk" az adott file-ra es tarsithatsz hozza alkalmazast
erdoke es Fcsabi:
igazabol en is arra gondoltam, hogy a teljes HTC-sites vagy Iphone-ositasnak nincs ertelme. Mert akkor tenyleg vett volna az illeto olyan telot. Az igaz, hogy az Iphone kezelo felulete kiforrottab, mint az omniae, de mondjuk nekem nem tetszik. Kiprobaltam egy kis idore a winterface nevu progit, amit mer linkeltek is elottem. Tetszett, de valahogy nem volt az igazi.
BTW, ki is probalom az elobb belinkelt bill-eket, mert az meg nem kerult nalam sorra.
-
ziggi_zug
aktív tag
válasz
wolfman #3841 üzenetére
Nekem Nokia E60 + N73 + Omnia.
Bátran állíthatom, hogy az Omnia ugyan nem annyira stabil, mint egy Symbiános rendszer, de sokkal flexibilisebb. Az egyik telefon (Nokia) némi szgépes funkciókkal, a másik (Omnia) kéziszámítógép telefonnal.
Amúgy a Nokia N73-ast most 39.900,-ért kapni (hivatalos! és független). Amikor én vettem még 85.000,- volt 2 év szigorított fegyházzal és céges kedvezménnyel (hálózatfüggő) !Alternatíva a Nokia 5800 (ha jól emlékszem) - most jött ki, Symbian és érintőképernyő, vagy Samsung Pixon - szintén most jön ki és saját oprendszere van (nem WinMo).
Csak kérdem: Láttál már skinezett Nokiát? Tudtál tényleg hasznos programot telepíteni Symbiánra? Tényleg tudtál jól internetezni Nokián? - Nálam mindhárom kérdésre NEM lenne a válasz.
-
hando77
csendes tag
válasz
wolfman #3841 üzenetére
Én mindig nokia fun voltam és egy N95 8gb-t cseréltem le az Omniára és nem bántam meg,az értékvesztésről meg annyit hogy az egy gerjesztett dolog mivel a kereskedök minél többet szeretnének eladni,nagy nyereséggel. Lehet hogy fél év múlva felét sem éri,(a kereskedőnek)de nem hiszem hogy el akarod majd adni.
-
dzsega
csendes tag
válasz
wolfman #3841 üzenetére
Minden telefonnak van előnye és hátránya. A hőn áhított nokia symbian oprendszere pl nem tudja értelmezni az "sz" betűt.
"Hogy annyira nem kell senkinek, hogy egy fél év alatt - az átlagnál is gyorsabban - felére zuhant az ára?"
-1 Még meg sem jelent fél éve
-2 Még mindig az eredeti áron lehet kapni (mint amivel megjelent kb 2,5 hónapja) -
M.Andrea
csendes tag
válasz
wolfman #3764 üzenetére
Szerintem Wolfman erre a 2sim-es mű omniára gondolt: http://www.vatera.hu/anycat_i900_omnia_pda_mobil_2_sim_aktiv_114156238.html
Ha így van, akkor nagyon gyorsan felejtsd el, ez egy vásári bóvli az omniához képest. Van ilyen I-phone-ba is, meg VAIO-mobilban is, ami VAIC
.
-
AS
félisten
válasz
wolfman #3764 üzenetére
3, verzió én vagyok..
Nem.
16 gb os modell itthon nincs igazából csak szürkeinport azt került e , fontos hogy magyar garanciás készüléket vegyél! Igaz picit drágább, de magyarhoz jár az ingyenes igo 8.
Tehát mindenképp kérdez rá boltban hogy milyen garancia Samsung, vagy eu. -
Bikkrom
senior tag
válasz
wolfman #3764 üzenetére
Árkülönbség egy bolton belül a 16GB-os és a 8GB-os között van. Más boltok közt pedig csak a megbízhatóság ami befolyásol. Pl. ha valamelyik szemtelenül olcsó az tuti nem tiszta, valami lesz a garival vagy a készülékkel(olvasd el Zsu blogját Ő sajna megjárta vele
). Függ még attól is, hogy szolgáltatóktól veszed vagy függetlenül. Értelemszerűen szolgáltatóknál havidíj és hűségnyilatkozat miatt olcsó, míg a független drágább. Tehát maga a vas csak a 8GB-16GB-ban térhet el, esetleg színben a külseje de az oly mind1.
Jellegzetes hiba? Hát talán az aksi az elején gyengus de pár hét alatt rendbe jön és nem mindenkinek, mondjuk a kissebségnek gyenge. Kikapcsoltam az autómata forgatást és azóta 3 napot bír 1 helyett.
Meg persze a Windows Mobilok előnyei és hátrányai. Úgy szabod át az egész rendszert ahogy tetszik, ahány ember annyi féle omnia, másfelől meg ha valaki nagyon béna(volt már egy pár itt a fórumban), az nem fog megbarátkozni vele. Értsd jól egy programot nem tud telepíteni, nem tudja mit hova telepít és emiatt lassú lesz stb... Ha értessz hozzá jó barátod lesz.
Szerk.: látom míg írtam 2-en is válaszoltak.
-
Skynet258
veterán
válasz
wolfman #3764 üzenetére
Nincs csak két változat, a 8 és a 16Gb-os verzió. Az árak meg nehogy csőbe húzzanak, inkább vedd olyan helyen, ami tuti megbízható - zug-gsm-eket kerüld el ha lehet, magadnak spórolsz vele esetleges bosszúságot.
Hátránya... talán az, ami másoknak az előnye is egyben: Windows Mobile. Vannak itt is olyanok - igaz nem sokan, ketten talán - akik azért adják el a telefonjukat, mert nem tudtak megbarátkozni a WinMo-val.
Mi többiek meg boldogan használjuk, és szeretjük, hogy rengeteg programot, játékot, és egyebet használhatunk...
Hogy ez neked hogy menne? Erre csak te tudhatod a választ.
Ajánlom az oldalam, hátha megteszi kedvcsinálónak
Ha kérdésed van tedd fel nyugodtan, itt szívesen segítünk -
mackosajt
addikt
válasz
wolfman #3764 üzenetére
Óvatosan azokkal a hirdetésekkel, amik jelentősen olcsóbban kínálják.
Vedd inkább az átlagos áron, megbízható helyről, mint olcsóbban, és utána kiderül, hogy nem 0 perces, és még nem is független. (pl. Zsu esete)
Vagy vedd szolgáltatón keresztül.
Hiba? Nekem pl. eddig semmi bajom vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Sorozatok
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged