- Clicks - Van-e értelme fizikai billentyűzetet rakni egy iPhone-ra?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi Mi 10 Pro - dupla vagy semmi
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 11 Pro 5G - a bajnokesélyes nem készült fel
Új hozzászólás Aktív témák
-
millerur
tag
Sziasztok, tegnap vettem egy omniát, fel is tettem rá az igo 8-at és annyi baj van vele, hogy egy pici részét nem tölti be a képernyőnek és a TMC-hez nem kapcsolódik, ill. mindenáron azt jelzi, hogy Franciaországban vagyok a párizsi Hilton hotelben Nem tudjátok mi lehet a baj?
-
millerur
tag
Illetve, valahol láttam egy olyan progit ahol úgy lehet "nyitni" a képernyőt, hogy elhúzok egy kis biszbaszt, annak nem tudjátok véletlen a nevét?
-
millerur
tag
Egyébként nekem win. mobile 6.3 van fönn és a rom pedig XDHK1/XDHK2 az jelent valamit?
-
millerur
tag
Valaki tudna segíteni nekem, hogy mi annak a programnak a neve, ami egy billentyűzár és csak el kell húzni és nyitja a screent?
(bocsi a dupla miatt )
-
millerur
tag
Hali megint
Az XDHK1/XDHK2 rom újabb az XDHJ3-nál?[ Szerkesztve ]
-
millerur
tag
Nincs itt valaki debrecenben aki egy kevéske szoftveres segítséget tudna nekem nyújtani némi térítésért? (TMC-t kéne beállítani, iGO szoftver kéne amin van omnia felbontás és pár kérdésem lenne)
Köszi, S
-
millerur
tag
Nincs itt véletlen valaki Debrecenből aki tudna szoftveres segítséget nyújtani?
-
millerur
tag
Találtam dokkolót
-
millerur
tag
Illetve a smileyket omnián elő lehet valahogy csalogatni a bitsűrűből?
-
millerur
tag
Olyasmi cucc nem létezik ami szinessé teszi a live-n a neveket? Mint az msn plus pl.
-
millerur
tag
Felteszek én is újra egy kérdést ha már ilyen divatos
Olyan író progi ami ujjakkal használható létezik-é?( a beépített nem tetszik, rondácska)
Olyan SMS progi ami valahogy átláthatóbban kezeli az smseket van-é?
Olyan telefonkönyv progi van-é ami egyből csak a sim neveket dobja ki?
Elküldötök-é a búsba a hülye kérdéseimért?
Köszi, S
-
millerur
tag
Köszönöm a progikat, viszont a phone-exet sehol sem találom, egy linket kaphatnék?
-
millerur
tag
Sziasztok!
Omniához lehet valahonnan tölteni ingyenes, vagy ingyenessé tett játékokat tölteni? uncsik a suliban a lyukas órák...
-
millerur
tag
Sziasztok!
Már egy ideje S2U2-t használok a telefonomon és ha gps-ként használom mindig le kell törölnöm hogy ne zavarja az igo-t...nincs valami más billentyűzár program ami jó?
Az alap nem tetszik -
millerur
tag
Sziasztok!
Nincs valakinek valami ötlete, valamilyen időzítő progihoz? Sokszor hiányzik a SonyEricssonom időzítője, mert az omniában nem találtam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest