Új hozzászólás Aktív témák
-
baradi
senior tag
válasz
baradi #15311 üzenetére
megoldodott:
letoroltem a my storage-rol a DCIM-ben levo konyvtarat, amit maganak kreal, amikor az elso kepet csinalod.
aztan csinaltam egy kepet, es mar ott is volt a konyvtar es benne a kép.
sőt, amikor indítom a media albumot, akkor mar ezt a konyvtarat nyitja meg
egyebkent a képek minosegerol azt tudom mondani: meglepoen jo kepeket csinal kinti, kello fenyben, majdnem osszetevesztheto egy normal geppel keszitett fotoval. és azt vettem eszre, hogy ellentetben a mas mobil vagy pda altal keszitett képekkel, az omnia eseteben jobb minosegu kep, ha a monitoron nezem, mint a pda-n. ez altalaban forditva szokott lenni.
sot, meg a video keszitesben is egesz jo. na ennyit a kamerarol...
Gratula Omnia -
snowdog
veterán
válasz
baradi #14928 üzenetére
Az xml fájlt nem kell telepíteni, egyszerűen be kell másolni.
Én most tettem fel a Vito ZoomBoard 2.0.4-et, szerintem jópofa. Van rajta egy nagyító funkció, ráböksz valamelyik gombra, de nem engeded fel, és ha huzogatod az újjad, akkor nagyban jelenik meg a betű, így nagyon könnyű kiválasztani, nehéz melléütni. Nagyon sok ország karakterkészletét ismeri. Én csak a magyart és az angolt használom. Ezt egy gomb segítségével egyszerűen lehet váltogatni. Pl. a képen alul a bal oldalon kéken látszik az EN. [link]
-
-
snowdog
veterán
válasz
baradi #14748 üzenetére
bocs, de nem hinném, mert a sima 3-as verzióban magyarul voltak a napok...
jól emlékszem kollégák?Valami zavar van a leírtak körül, mert nekem is az van fent, mint amit belinkeltem. Az időjárásnál nekem magyarul vannak a napok, és egyéb felíratok, úgy mint Vasárnap, Éjjel, Reggel, Nappal, Este, és a többi.
Ami nem magyar, az a másik fülön a szöveg, pl. Wind direction és hasonlók.
-
vackor22
csendes tag
-
matyics
őstag
válasz
baradi #13431 üzenetére
Bocs, de tényleg sokan még a Google-t sem hajlandóak használni ha kell nekik valami, hanem az kell nekik, hogy a szájukba rakja valaki (nem pejoratívan!
).
Ha Te nem ilyen vagy, akkor mégegyszer elnézést.
Pl. engem nem sokan és nem sokat láttak még kérdezni, mert csak akkor kérdezek, ha legalább egy napot rászántam már a keresésre és nem találtam meg amit keresek. Az alatt pedig ritka, hogy nem találom meg amit akarok. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest