-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bAtt001
addikt
jó abban igazad van hogy aki nem szereti piszkálni meg foglalkozni vele az ne vegyen ilyet, ne rakjon custom romot. de a többség itt ha nem is szereti de megcsinálja mert megéri neki. én személy szerint imádom bütykölni ezért sem bánom ha elromlik szóval mindenkinek más a prioritása ezen a téren
-
porse
őstag
Alapból icsről kérdezett Vasinger!, hát had döntse már el mit akar fel tenni, és miről kérdez, amire neked jw8 a válaszod, ezen felül más is had döntse már el neki mi stabil és mi nem.
Fejezzük be szerintem még most, ezt a gb ics jb dolgot...[ Szerkesztve ]
... szerintem.
-
Tonyk
veterán
CM9 RC2,stable kurv@ra nem tökéletes (Ennek ellenére most is ez van fenn). Elmentem vele nyaralni. Az élményeket olvashattátok.
Aki meg abból von le messzemenő következtetést, hogy egész nap a menüt rángatja jobbra balra és hogy "milyen smooth", mert neki ez az elsődleges, az nagyon téved. Kicsit meg kell izzasztani. Pl. Skype, viber, böngésző, egyszerre (de ne csak fusson, hanem használd is. Skype töltött fel, közben viber, alattuk egy böngésző erőlködött, meg még ki tudja mi) és már hasal is ki gyönyörűen. Nagyon ráfeküdtünk az UI gördülékenységére, csak épp a fürdővízzel kiöntjük a gyereket is.Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
MK VII
veterán
Én nem mondtam,hogy nem döntheti el mindenki,hogy mit használjon.. Én csak annyit mondtam,hogy nem kéne ennyire fanatikusnak lenni ICS és JB-vel szemben,mert korántsem tökéletesek...
Használtam nagyon sokáig ICS... És igen nagyon tetszett!!! JB is nagyon tettszik főleg az a kis pici funkció mikor kamera módban balra húzva a képet megjelenik az előző készített kép és közben a bal oldala meg az élő képet mutatja.. Igen nagyon sok jó dolog van az új romokban!! Hazudnék,ha azt mondanám,hogy nem fogott meg egyik sem..
De Nem tökéletesek és ez igy van... Lehet használni igy is őket természetesen,de ugye kinek a pap kinek a papné.. Nekem fontos,ghogy ne fossa össze magát egy hívásnál és ne szakítsa meg másfél perc után... Nekem fontos,hogy mikor netezek és pl híreket olvasok akkor ne induljon újra a telefon vagy csak egyszerűen kifagy és ki kelljen venni az akkut...JW8-on sosem fordultak elő velem ezek a jelenségek míg ICS és JB-n igen....
Igazad van hagyjuk ezeket,mert tényleg csak falra hányt borsó...
(#4154) Tonyk
Pont ezaz.. Sokan elhasalnak attól,hogy milyen gyors és huzogatják ide oda a menüt meg a telefonkönyvet..-De könyörgöm az jelenti nálatok a telefonhasználatot,hogy huzogatjátok?
Ahogy Tonyk írta.. Futtassatok rajta böngészőt közben beszélgessetek Skypeon és fogadjatok közben egy hivást... Na? Még mindig be van kapcsolva a telefonotok? Ugye hogy nem... Csak nem ki kellett venni az akksit?[ Szerkesztve ]
-
daniele
aktív tag
Elkezdtem telepíteni az 1hsz szerint ezt a romot: ICS_F4k_MOD_v4.0.4_I9000_r4.zip. Elkezdte telepíteni majd 3mp múlva újra indult a teló, bekapcsolt és jött egy powered by Semaphore logo és azóta úgy áll... Mit rontottam el?
Edit: Aksi ki, be megoldotta.
[ Szerkesztve ]
-
dbalazs123
aktív tag
Az a te bajod, hogy csőlátásod van, és csak a hibákat észleled. A fejlesztői fórumok arról szólnak, hogy a userek reportolják az errorjaikat, majd a devek és a többi user megoldást kínálnak rá, vagy figyelmeztetik a hozzászólót, hogy olvasson vissza, mert már másnak megoldották ugyan ezt a hibáját pár hsz-el korábban. Ha előkerül egy olyan hiba ami korábban nem volt, akkor a következő verzióban ezt javítják.
És persze néha jönnek a trollok, akik csak pocskondiázni tudnak, mert ahhoz sem elég érettek, hogy
a se**üketaz orrukat kitöröljék egyedül, nemhogy megoldást találjanak a problémájukra...[ Szerkesztve ]
SGS / CM 10.2 / Devil 4.3
-
Aki21
aktív tag
1 kérdés. amúgy van aki próbálta már cm9 stable-val a tvre kötni a telefont? müködik e az a kérdésem lényege
-
Boonen007
őstag
Leszállhatnál a magaslóról.... Nem akarok én senkivel elhitetni semmit nekem jól működik és még több embernek, de lehet mind hülye velem együtt. Egyetlen FC-m nem volt és milyen látható bugra is gondolsz? Kipróbáltad az elmúlt 1-2 hétben született JB-ket? Tökéletes? Olyan nincs, hogy tökéletes, csupán jól működik és minden funkció működik NÁLAM, de biztos hazudok mert van is értelme neki, mégis mire mennék vele? Nem azt mondtam, hogy mindig minden percben tökéletes, csak azt, hogy nekem az és nem találkoztam még hibával. Először értelmezd amit írok aztán kötekedj. Nem egy hozzászólás szól gyári romon észrevett hibákról FC-ről stb. Most akkor miről is beszélsz?
A családomhoz meg végképp semmi közöd és tudod mit csókolgass... Kicsit visszavehetnél az arcodból.
UI: Aksit még életembe nem kellett kivennem belőle gondolom ez valami gyári romnál található hibánál van Minek futtassak ennyi mindent egyszerre? Nekem bőven elég ha megy a háttér szinkron mobil nettel tudnak hívni közben tudok facebook, böngésző, meg amit akarok. De látom neked még a szuper gyári telefonod a kaját is megfőzi, meg is fürdet és még a kutyát is megsétáltatja. Komolyan fú... had ne mondjak semmit.
[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
ne kezdjük már megint ezt a GB vs ICS vagdalkozást!
a gyári rom is ugyanúgy össze tudja tojni magát, mint ahogy a főzött ICS is tud stabilan működni.
ezen felül annyi az előnye, a gyárinak hogy van rajta kompromisszum mentes rádió és picivel jobb a GPS és ezzel ki is merült a téma. az ICS viszont sokkal gyorsabb és smoothabb tud lenni köszönhetően a datadata partíciónak ill. a fejlettebb kerneleknek.ha valaki nem hiszi járjon utána és tapasztalja meg maga!
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
MK VII
veterán
válasz dbalazs123 #4157 üzenetére
Nincs csőlátásom.... Jujjj istenem... Te komolyan ennyire elvakult vagy? Hisz épp most írod,hogy: idézek
-"A fejlesztői fórumok arról szólnak, hogy a userek reportolják az errorjaikat, majd a devek és a többi user megoldást kínálnak rá, vagy figyelmeztetik a hozzászólót, hogy olvasson vissza, mert már másnak megoldották ugyan ezt a hibáját pár hsz-el korábban. Ha előkerül egy olyan hiba ami korábban nem volt, akkor a következő verzióban ezt javítják."Ezek a tökéletes romok amiknek a hibáit javítgatni kell?
Igen lehet őket használni meg ennek örüljünk,hogy legalább ha nem hivatalosan is,de van ICS meg JB Galaxy S-re...
De itt pont arról volt szó,hogy stabil romot akar Vasinger...
Ehelyett azzal jösz,hogy annak ellenére,hogy javítgatni kell a JB-t vagy ICS annak ellenére az tökéletesen használható.. Tudod mi a tökéletesen használható? Tisztában vagy egyáltalán a fogalommal? Vagy csak él a fejedben egy kép a JB-ről hogy hoppá hisz úgy szalad mint a nyúl... Óhh hát ez tökéletes rom!(#4159) Boonen007
Nem a te családodra gondoltam a kijelentésemmel,hanem az itteni JB és ICS fanatikus családra... Mivel nem ismerlek ezért a családodra nem is tennék semmilyen kijelentést...[ Szerkesztve ]
-
Boonen007
őstag
Főképp ne írjon hülyeségeket.... nyilván nem te ( V ).
(#4155) MK VII
Akkor menj vissza 2.1-re mert azon is működött minden nem is tudom miért készült 2.3 meg még újabbak is. A gyár minek javít a gyári romon? Csak nem mert hibák vannak benne? Te most komolyan ennyire...?Jó a családom elnézem, így érthetőbb. De én fiú vagyok, ha csak nem egy 18-21 éves csinos hölgy vagy ne csókolgass
[ Szerkesztve ]
-
MPeter87
őstag
És szerinted a JW romok miért tartanak már a 8., azaz nyolcadik verziónál???
Mert mind tökéletes, nincs semmi javítás, csak unatkoznak?Szerk.: Hányszor indult már vita itt a GB vs ICS romok miatt? És hányszor lett "győztes" hirdetve? Egyszer sem... Ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
bAtt001
addikt
2 nap múlva jövök
-
assemble
addikt
Nm akarok nagyon belefolyni a vitaba, de a cm7 es cm9 szerintem is vannak legalabb annyira stabilak, mint a gyari romok, mikozben sokkal tobbet tudnak. A legtobb hiba amit tapasztaltam (battery drain, sleep of death, phone fc, stb) tulnyomo reszt mind gyari romon fordult elo, cm-en egyaltalan nem vagy alig, legtobb hiba vele kapcsolatban vagy user errorra, vagy moddolasra (kernelcsere orrbaszajba), vagy egyedi hibakra vezethto vissza. Egy eve szinte csak cm-et hasznalok, es meg soha nem kellett kiszedni az aksit es egyeb komolyabb bug sem volt. A legdurvabb ami eddig egy ev alatt volt a mostanaban emlegetett furcsa merules, de a tobbiek tapsztalatai alapjan ez valamilyen speci, egyedi hiba lesz csak, amiert nem a rom a felelos...
Egyebkent nem ertem miert kell ebbol ilyen heves vitat csinalni, mindenki hasznalja azt ami neki a legjobban bevalt, senkire nem kell raeroltetni semmit.
[ Szerkesztve ]
-
Tonyk
veterán
válasz Boonen007 #4162 üzenetére
Itt már csak ugye az marad, hogy ami neked hülyeség, az másnak lehet elsődleges. Nekem pl. huszadrangú a zene, rádió. Elsődleges viszont a stabilitás, telefon, wifi, gps mert dolgozom is vele. Eddig a GPS szopatott meg de rendesen, ill. a stabilitás a már említett feltételekkel. Adok még egy esélyt neki, aztán ha nem, repül vissza valami JW8 szerű, mert ott ilyenekkel nem volt gondom (eddig).
Nyilván akinek parasztvakításnak van a zsebében -nem kell magadra venni-, azoknak a addig fontos, amíg menü rohadás gyors, és "szétfolyik a kezemben" feeling megvan (bár ezek valós használati értéke megkérdőjelzhető), meg tudják walkmanként használni. Mondjuk pont ezek azok akik, nem is inkább melóra használják, és nem több dolog fut egyszerre.Használja mindenki azt, amit a háziorvosa, gyógyszerésze javasolt.
Magas lóról meg annyit, hogy akik rendreutasítják a másikat, azok pont ugyanolyan stílusban teszik.
Peace!
[ Szerkesztve ]
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
Boonen007
őstag
Persze értelek én Viszont én azt mondtam, hogy semmi problémám sincs tehát a stabilitás is megvan GPS is Kellett a múlt héten. Egyébként nem tudom, hogy de nem minden készülék egyforma még Anno Spicanal tapasztaltam ezt mikor egyik srácnak ott minden 100%ban ment nekem meg mindig volt valami hiba. Aztán fordult a kocka. Pedig ugyan azt használtuk mindig. Ez egy érdekes dolog. De mint hangsúlyoztam NÁLAM nincs gond én nem azt mondtam, hogy mind tökéletes.
-
MK VII
veterán
válasz Boonen007 #4170 üzenetére
Te nem azt mondtad,hogy mind tökéletes,de aki tényleg leírja,hogy ez és ez a rom egyáltalán nem tökéletes és nem ajnározza,hogy milyen szuper akkor az már a magas lovon ül ugye?
Érdekes vagy. Tonyk ír valamit és nyalod a szavait.. Én írok valamit ami gyakorlatilag ugyan az mint Tonyk-é és én magas lovon ülő ócsároló utolsó kis senkiházi vagyok?
No para.. Semmit nem vettem magamra srácok. Ma jó kedvem van annak ellenére ahogy és amiket írrtam..
Na üdv.. Megyek dolgozni.[ Szerkesztve ]
-
assemble
addikt
válasz CHIPman #4171 üzenetére
Mar honapok ota nincs mogtte es kompatibilis a rendes voodoo appal is, amit ha felteszel, deativalodik a dsp-nek ez a resze.. Legalabbis cm9en biztos. Es olyannyira nem fogja vissza a 40k-s fulesemet sem, hogy konkretan szinte mindig telorol hallgatom a zenet, mert jobb hang jon ki belole mint barmelyik pc-mbol.
[ Szerkesztve ]
-
tresh
veterán
Lehet kéne csinálni egy ICS vs GB i9000-en topikot és ott mehetne ilyen mónika show szerűen az eszme csere
-
D1L1ZS
őstag
Én is nem rég raktam fel a 08.05re no wipe -al. Mikor megláttam, h minden eltűnt a főképernyőről azt hittem kiver a víz. De szerencsére nem veszett el semmi adat...
Jaj és az install tutorial nem írja, de az all in one telepítése után kell az addon is, illetve toltam neki egy fix permissiont is a biztonság kedvéért.
Nothing phone 2a 12/256 # Xiaomi 11T 8/128 # Xbox Series X #
-
daniele
aktív tag
Lehet valahogy magyar nyelvet varázsolni ehez
(ICS_F4k_MOD_v4.0.4_I9000_r4) a romhoz?[ Szerkesztve ]
-
Chosen
addikt
CM9 stable-ről egy kis visszajelzés:
Első installnál hívásproblémák voltak, random megnémult a vonal, de a hívás ment tovább. Re-installal megoldódott. Ami viszont sokat javult, az a külső SD-re másolás sebessége. Nightlykkal 0,9mb körül indult és kb 10 perc után érte el az 1,8mb/s sebességet egy CL4-es kártyával, most nagyobb fájlokkal lazán 4mb/s-et elér, ráadásul sokkal gyorsabban is kúszik fel a sebesség. Szóval stable-nek nem teljesen mondanám, de sokat javult.
[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
válasz CHIPman #4185 üzenetére
Ehhez csatlakoznék... GB-n sokkal szebben szól a fülesem mint ICS alatt...
ICS alatt,hogy ezzel a szóhasználattal éljek, olyan "fakóak" a hangok...Ellenben viszont ICS alatt mintha szebb képeket csinálna a kamera ugyan olyan beállítások mellett...
De én már nem is írok inkább semmit..
Mindenki tapasztal amit tapasztal, mindenki úgy látja ahogy látja és mindenkinek az válik be ami beválik..
Viszont akkor minek ez a topik,ha az ember leírja a tapasztalatait és leszólják,mert nem azt írja le amit a többség látni akar.. -
assemble
addikt
-
Beppe91
aktív tag
Ha már így a basszus kiemelésről van szó, nem tudtok valami jó progit vindózra is? win7-el egész jó volt a hang, volt benne alapból basszus állítás hány db és melyik hz-en, de win8on ez sajna eddig kimaradt és ez így elég tré basszus terén. Ha meg equ-t állítom akkor meg a magas hang hangos a mély meg halk és nagyon zavaró. Bocsi az offért.
Iphone 8 Plus // Microsoft Lumia 950 // Logitech DFGT // SJCAM SJ4000
-
( V )
veterán
válasz dbalazs123 #4192 üzenetére
a HB-hez készült, de egyelőre nem tudom hogy az a kernel okozza-e, de 1 reboot után nem mountol be a belső SD. recovery alól mountol, PC-re is rá lehet kötni, de a rendszer nem hajlandó észrevenni valami miatt...
btw:
[ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
decoati
aktív tag
toljátok csak a gb vs. cm9-et bátran, rengeteg infó lejön belőle, engem pont az érdekel amiről vitáztok
család, gyerek, lakáshitel, közepesen szar munka vidéken
-
-
Beppe91
aktív tag
jogos, csak rosszul tettem fel a kérdést, szóval akkor ami ics-re jó modem, az mehet JB-re is?
és miért pont nexus s-es modem kell?közbe leesett, gondolom ilyen mindenhez jó modem. sorry[ Szerkesztve ]
Iphone 8 Plus // Microsoft Lumia 950 // Logitech DFGT // SJCAM SJ4000
-
Dare2Live
félisten
Érdekes nekem semmi bajom nincs az ICS + voodoo párosítással.
Agybadugósnak Beyer DTX-101et használok, fejesem meg egy Denon AH-D2000.Igaziból pont a zenehnagminőség ami miatt nem cserélem az SGS1et SGS2re de SGS3ra se semmire...
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest