-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tresh
veterán
ezért írtam hogy ( V ) lejjebb elhelyezett megoldása tökéletes illetve azt hogy én a második megoldást javaslom Ettől függetlenül nekem ott nyomva és másnak is hasonlóan jól működik, ha leszedem akkor meghal Kollégámnak ugyan így csináltam meg és neki is hibátlan
szerk: semmi
igazából ennek a papíros megoldásnak úgy is csak az a lényege hogy a hátlapot rá téve jobban oda nyomja az antennát az alaplaphoz. a nyomás pont meg kinek mi válik be de a második az 100%os cucc
[ Szerkesztve ]
-
SoulReaver
veterán
Szóval senki sem tud segíteni nekem?...
-
odium
aktív tag
"ICS és JB alá sosem lesz rádió illetve csak a fizetős SpiritFM...
A többi rádió progi kinyírhatja a hangszóróját a telefonnak..."Tudtommal csak a Spirit fm van ICS alá alternatív megoldásként a rádióra. De az biztos, hogy az volt az amelyik kinyírta pár ember hangszóróját. És bár írták, hogy elvileg javítva a driver, én azért figyelek, hogy ne kerüljön ki a hang külső hangszóróra.
-
Chosen
addikt
Feltettem Sema 1.3.0-át CM9 nightlyhoz. Boot után kell még valamit állítanom? UV-t merre találom?
-
( V )
veterán
a Sema appban állítgathatsz ezt azt, nagyjából uaz a felhozatal mint GB-n!
UV-t merre találom?
a tanulmányi osztályon...SNtools app amivel külön tudsz int ill arm voltot állítani, vagy SetCPU ill Voltage Control a "hagyományos" hangoláshoz!
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
f1alonso
aktív tag
( V )
Eddig milyen a TAJB? Ha jó véleménnyel vagy róla , lehet felrakom én is.
-
k.soma
senior tag
Jelentem a I9020 AUCKF1 modemmel most minden zsír, nem ment még el az adatkapcsolat 1x sem amióta fentvan. Köszönöm a segítséget ( V ) és fo_di.
Azt mondják a munka éltet.. de a pihenésbe sem halt még bele senki.
-
Chosen
addikt
Köszi, utánaolvasgatok még a beállításoknak.
Az eslő hsz-be viszont mehetne szerintem egy Ultimate Kernel Cleaning Script link és egy kis magyarázat, mert nekem is vagy 10 perc volt mire megtaláltam, hihetetlen de Google nem dobja ki alapon. [link] Csak akkor dobja ki, ha mögötte van a 4.0 [link] Verziószámot meg honnan tudna ugye olyan aki csak most keresi ezt. Tehát ezt az xda-s linket kellene bedobni 1.hsz-be: [link]
-
( V )
veterán
mehetne, de nincs jelentősége: egy wipe cache + dalvik ill clean init.d + nstools ugyanazt teszi (sőt ezeket pl devil kernel install scriptje pl automatikusan megcsinálja).
de majd úgyis lesz egy ilyen fejezet (külön cikk) hogy EXTRÁK és ott majd minden ilyen dolgot szépen összeszedünk
[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
Hali.
Tud nekem valaki linkelni egy odin 1.3-at ahonnan le tudom tölteni?
Az 1-es hsz-ben lévő linkről csak egy letöltés kezelő programmal lehet és az állandóan kifagy mikor elinditom...
Illetve most olvasom,hogy le van blokkolva a file. Régi a link vagy jogvédelem miatt...
Köszi[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
válasz logarithm #3272 üzenetére
a sammobile-os linket cserélték szvsz mert már csak az 1.87-es Odin van benne!
(ez az eredeti [link] + csináltam egy csak Odin 1.3 + pit 512 )
de a másik link tökéletesen működik
[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
-
Kulbi
aktív tag
Sziasztok,
Eljött az ideje egy kis tapasztalat megosztásnak hátha érdekel vkit. Egy hét JW6+ext4+napló off majd egy hét CM9+Devil. Jelenleg pedig a Tsunami megy Semaphore kernellel.
Az első benyomás a Tsunamiról, hogy gyors. Jelenleg is gyorsabbnak érzem mint a CM9 RC2-t, de ez más rovására megy talán. Nálam rögtön az elején voltak program leállások, még a beállítások között is! Most is csinál néha "furcsa" dolgokat. Ezek nem egetverőek, de mégis zavarnak. A CM9 számomra egy jobban összerakott, átgondoltabb dolognak tűnik, csak az van benne ami muszáj a Tsunamiban kicsit elveszek. Plusz a merülés, nem tudom mi okozhatta, de reggelre a Tsunami vagy 20%-ot esett.Mondom ezek csak a saját érzéseim, még maradok a Tsunán és belakom, majd meglátjuk mi lesz.
<Macbook Pro 13" 2015 Early> <iPhone SE> <iPad 4 Mini > <Synology DS216Play> <Himedia Q5> <Samsung UE50H6400> <SMSL Sanskrit> <Bkercso Inventory> <Takstar Pro80> <Xears XE200Pro> <SJ4000>
-
tresh
veterán
Srácok lenne egy gyors kérdésem hogy lehetne orvosolni azt hogy az android rendszer ne fogyasszon 13% körül Mert Jw6 nál teljesen jól volt max 4-5% viszont felraktam a tsunát ott 13% lett majd GPS végett vissza tettem odinnal a JW8-at viszont még mindig 13%ot eszik a rendszer van rá valami módszer amivel ez orvosolható?
-
BalanceR
addikt
Szomorú esemény történt ma reggel. (Helyi idő szerint 6:39kor)
Egy torrent file letöltése közben megindított office app frissítés, és közben Youtube videónézés közben újraindult a ~604 órája futó Tsunami 2.5...
A közel 25napos uptime alatt nem csinált semmi hülyeséget a rom,fürgén tette a dolgát nap mint nap.A telepítés óta nem volt újraindítva,most vettem észre, hogy milyen jó a bootanim
A reboot ellenére kijelenthetem , hogy a Tsuna 2.5 az egyik legstabilabb ICS rom I9000re.
Ha hasonló stabilitású JB megjelenik, azonnal szóljatok!#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
( V )
veterán
önmagában még az nem jelent semmit mert az egy relatív szám! a BBS-el nézd hogy mennyi az össz. fogyasztása a rendszernek, de szerintem nem szokott probléma lenni a gyári romokon a rendszer energiagazdálkodásával!
(#3279) SFAkos
a "sima" JW8-nál mindenképpen jobb, mert egy csomó olyan pluszt van benne amit ígyis úgyis feltennék rá, és szerintem szépen témázott!egyedül a ctr-off-ot ill a power widget gombsort hiányoltam belőle ill esetleg egy százalékos akksit (azt valamiért nem sikerült összehoznom konyhával)
(#3281) BalanceR
hááát a JB még messze van ettől a dologtól, de végül is szépen haladnak!
[ Szerkesztve ]
-
SFAkos
aktív tag
most probálkozok vele... feldobtam előtte egy jvu-t format minden és ilyet még nem láttam... azt irja a CWM hogy nincs file az sdcardon pedig van ott másoltam rá... És látom hogy mount sdcard van legfelül viszont ha rámegyek nem történik semmi...
szerk: megoldva, települ
[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
HIBRYD-et én kb fél napig használtam...
Feltelepítettem rá a Brother in Arms-ot és mikor a telepítő töltötte le azt az iszonyat mennyiségű hozzávalót akkor kifagyott a telefon... Semmire nem reagált..
Na mondom akku ki be wipe aztán nézzük mit csinál...
Jah. Akku ki be. Bekapcsolom és nincs CWM... Na jó mondom picit meghülyült..
Megint akku ki be bekapcs és megint nincs CWM csak az alsó két gomb világított/villogott.
Na jólvan mondom feldobom a sima jw8-at odinnal... Aha persze... Download módom sincs.
Fiók kihúz JIG elővesz.. Fent van a JW8 a sima... Ezt a HIBRYD-et szerintem nem erőltetem... Sima JW8 eddig klappol.. -
sajtee
őstag
válasz BalanceR #3281 üzenetére
Én 700 valamennyi után indítottam újra, akkor is CWM miatt, frissítettem. Stabil, bár a fos fb pl. gyakran fagyott utóbbi időben, gmail nincs és mindig leáll, meg chaten már a gépelés és időbe telt neki. Plusz kiírta, hogy kevés a hely, mikor még 20%-ot sem foglalt... Ez a 2.5 eddig nem győzött meg a random újraindulások miatt (fagyásokkor).
-
Ferenc1989
tag
Üdv. Tsunami 2.4 van fent kb 1 hónapja. Nem volt semmi gond vele de mostanában (4-5) napja elkezdett iszonyatmód lassulni és kb 10x fc-zik naponta. Ez mitől lehet? Szerintem ha 2.5-öt felrakom nyílván megoldódik a probléma de fura nekem hogy egyik pillanatról a másikra kezdte el csinálni. Csak simán cwm-ből fel a 2.5 és kész? Milyen kernelt rakjak mellé?
Előre is kösziSosem tudod, mi az elég, amíg meg nem tapasztalod, mi a túl sok.
-
sajtee
őstag
válasz Ferenc1989 #3291 üzenetére
Szokta ajánlgatni meg letölthető a ROM settings(?)-ből. Letöltöd, CWM, feltelepíted. Alapból devil kernellel van.
-
radicspeter1
őstag
válasz Ferenc1989 #3291 üzenetére
Sd maiddal csinálj teljes takarítást!
Szerintem megoldja![LG NEXUS 5]
-
pantomimes
aktív tag
CM9 RC2-őt használok, bár a régebbi NIGHTLY-ban is találkoztam a jelenséggel. Amikor hív egy olyan személy aki a kontakt listában szerepel, lassan társítja hozzá a számot és egy pár másodpercig csak a számot írja ki híváskor, így olyan mintha ismeretlen hívna.
Találkoztatok már ilyennel? Van erre megoldás?
-
fuze
őstag
Sziasztok!
Haveromnak telefonjára szeretnék frissebb androidot tenni. Én eddig csakis és kizárólag Motorola Defy-t romoltam. Úgyhogy megkérdezném, hogy mit ajánlotok. Nálam (Defy) quarx 0802-es CM10 nightly-ja tökéletesen működik. Ha van valami ehhez hasonlóan megbízható JB vagy ICS rom küldjetek egy linket. MIUI is jó lenne, ha van belőle valami megbízható és gyors (menü ne akadjon).
Köszi
adms.hu | UI Designer
-
-
ZEN1TH
őstag
Lassan eljött a romolás ideje. Van már korrekt JB? Pár hete próbáltam egy early build-et de akadozott a böngetőben a görgetés és az appok sem nyíltak meg túl gyorsan. Júli 15-ös nightly van most fent.
https://www.flickr.com/photos/hartmanntamas/
-
porse
őstag
Nekem ma megint összef*sta magát a tsuna egy reboot után, multkor az apexet frissitettem system/app ba es akkor, semmi nem indul el és minden fczett. Ugyh f4ck ..
... szerintem.
-
Aki21
aktív tag
válasz pantomimes #3294 üzenetére
Probáld meg ugy hogy feldobot a rocket dialt. énis azt használom mert az ics névjegyzék annyira nem tetszik. nálam azzal nincs ilyen baj hogy lassan adná be a nevet, pedig én sima cm9 nightlyt használok.
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest