-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aki21
aktív tag
Megnézné nekem valaki ezt?-----> [link] megesetleg ha leis forditaná valaki a telepitésé azt is megköszönném.
-
Aki21
aktív tag
hupsz ez teljesen kiment a fejemből. sorry
[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
nem lesz jó mert:
// amit tiltunk fórumunkban:
minden olyan hozzászólást, amely kimeríti a "Wareztevékenység" fogalmát, vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlan
használatát elősegíti (információ megadásával, linkelésével, bárhogyan);
használatára buzdít;
illetve segítséget kér ezek beszerzésében, használatában.
így különösen tiltott témák például: szoftver regisztrációjához, működ(tet)éséhez szükséges kód vagy azt kijátszó szoftver, egyéb eljárás; készülék (műholdvevő, telefon, stb.) szoftverének jog- vagy licencellenes megváltoztatása, kijátszása, ehhez szükséges eszközök adás-vétele, telefon vagy egyéb eszköz szoftverének megváltoztatása a szolgáltatótól való függetlenítéshez, fájlcserélő oldalak meghívóinak adás-vétele, bundle játék/szoftver értékesítése az azt tartalmazó újság nélkül; //(PH - alapelvek)
szvsz amíg tudod szerkeszd ki...
[ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
-
( V )
veterán
nessun problema
visszatérve a GPS-re, tapasztalatom szerint ICS alatt is használható a vétel és ehhez 3 dolog kell:
- jól érintkező antenna (ez ugye alap)
- egy régióra beállított gps.conf (pl ez: Hungary)
- egy frissített AGPS adatbázis (pl. GPS Test vagy GPS Status app tudja ezt)ha ezek megvannak akkor működnie kell gond nélkül!
-
Aki21
aktív tag
-
( V )
veterán
ez elvileg cwm-es , de ha a gps.conf-ot átmásolod a zipből a /system/etc/ mappába akkor ugyanott vagy!
vagy csak simán átszerkeszted a már meglévő gps.conf file tartalmát h ilyen legyen:
NTP_SERVER=hu.pool.ntp.org (esetek túlnyomó részében csak ezt a sort kell szerkeszteni hogy hu. - legyen)
XTRA_SERVER_1=http://xtra1.gpsonextra.net/
xtra.bin
XTRA_SERVER_2=http://xtra2.gpsonextra.net/
xtra.bin
XTRA_SERVER_3=http://xtra3.gpsonextra.net/
xtra.bin
SUPL_HOST=supl.google.com
SUPL_PORT=7276[ Szerkesztve ]
-
Aki21
aktív tag
értem. köszi. amit már egyszer linkeltél gps.conf-ot azt már probáltam amugy de az sem javitott a helyzeten. na igen erre gondoltam ezt már probáltam de nem igazán használt
esetleg ezt :[link] megnéznéd nekem hogy ez jo lehet e cm9-re? mert akor max megprobálom.
[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
ez az eredeti topicja : [link]
elvileg fel kell tenni cwm-ből és kipróbálni h működik-e pl GPS Test appal (ha mégsem akkor ezzel tudod visszaállítani az eredeti ICS-t: [link] - ennyi!
de mint mondtam, nem hiszem hogy megoldaná a dolgot, mivel hókuszpókusz nélkül is mennie kell a felsoroltak alapján ICS alatt is a GPS-nek!
-
Aki21
aktív tag
okés értem és köszöm. mind1 1 probát megér nem vesztek vele semmit.
nessun problémára esetleg tudsz valamit? mert elég idegesitő már ez a villogás
-
( V )
veterán
-
Aki21
aktív tag
jaaaaaa........ azt hittem az a hiba a cm9 nightly + devil kerner 1.0.3 ics +xwjw1 modem. de am most kezdte el 1- másfél órája csinálni. cseréltem bootanimáciot. azota csinálja. lehet az kavar be? "milyen villódzás? " hát ki be kapcsolgat a kijelzö mid ha nyomkodnék egy gombot. bekapcsol azt kb 5mp mulva meg kikapcsol. kb 2-3percenként csinálja
[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
babozóknak, 720p patch:
-
( V )
veterán
-
bAtt001
addikt
a dpi változtatásból származó play kompatibilitási gondra van valami megoldás? vagy ha akarok valamit akkor állítsam mindig alapra? anno slim-en nem voltak ilyen gondok de most aokp-n kb az összes appra írja és nem lehet letölteni
-
SoulReaver
veterán
Hali skacok!
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=24536430
innen melyiket érdemes leszedni galaxy s re?
nem nagyon vált be a cunamics... nagyon eszi az aksit, melegszik is és soxor újraindul csak úgy...
Mindennapos használatra tudnátok javalni valami romot ami magyar és nincs tele bug-al?
előre is köszönöm!
Üdv!
-
( V )
veterán
válasz SoulReaver #3127 üzenetére
akkor tedd fel a 2.5ös Tsunát! megéri
[ Szerkesztve ]
-
viktorhmv
senior tag
Sziasztok!
Aki sima ICS-ről Jelly Bean-re váltott mi a tapasztalata? Valóban sokkal gyorsabb és gördülékenyebb a kezelőfelület? Az új információs sáv a gyakorlatban is jobbnak mutatkozik?
Üdv
Grafikai és arculattervezés. Ezzel foglalkozom hivatás szerűen. Ha szükséged van egy lelkiismeretes tervezőgrafikusra akkor dobj egy PÜ-t nyugodtan. www.viktorsebok.com
-
( V )
veterán
válasz SoulReaver #3131 üzenetére
igen, 3 as wipe és install zip
frissítheted a kernelt a legutóbbi Devilre [link] szintén érdemes és van már hozzá 2 app is amivel mókolni lehet [link]
(#3130) viktorhmv
az info sáv szerintem nagyon jó lett esztétikailag is és használhatóságban is szvsz eddigi legjobb!
[ Szerkesztve ]
-
SFAkos
aktív tag
válasz viktorhmv #3130 üzenetére
Én a helly beant probáltam szerintem gyorsabb a rendszer kicsit mint ICS, az info sáv is bejött nekem. Igazábol az egész bejött várok még 1-2 honapot amig fejlődnek aztán megy fel
Tamás88:Szerintem kell minden wipe legalábbis én biztos csinálnék, szóval elveszik mindened, de ezt könnyen kiküszöbölheted Titanium Backuppal pár perces meló..
[ Szerkesztve ]
-
SFAkos
aktív tag
válasz Tamás88 #3133 üzenetére
nem tudom már szerkeszteni
[link]
- Upgrading from CM7/CM9?
Do a Nandroid Backup!
WIPE (wipe data/factory reset + wipe cache partition)
Install the ROM from internal sdcard using ClockworkMod Recovery
Optionally install the Google Addontehát kell wipe data,cache és factory reset.
[ Szerkesztve ]
-
polomaa
aktív tag
Mi van a TAJB V7-el? Nem tegnapra ígérték?
[ Szerkesztve ]
-
Vic61
senior tag
-
MK VII
veterán
válasz f1alonso #3142 üzenetére
+1....
A Helly Bean nálam is 1-esre vizsgázott... Nem is értem mit kell ajnározni annyira... Mintha az lenne az etalon. Közben meg szerintem egy rakás szemét... Igen tudom jöttök azzal hogy csináljak jobbat.. Én nem fogok csinálni és nem is érdekel,de ez akkor is xar... -
paxm
aktív tag
feltettem én is kikróbálásra ezt a rom.ot, de sok minden nincs benne, ami persze nem is zavarna nagyon mert nincs használatban nálam, de a Play-nem találtam nem települt. Valamit rosszul csináltam, vagy tényleg alapból nem települ. 2 verzióról volt szó, de csak a LITE verziót lehet letölteni. köszi
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S24, Huawei P30
-
polomaa
aktív tag
Van tegnapi HB is,egyébként én a 29.-re frissítem folyamatosan,nálam az égvilágon semmi gond nincs. Én sem ajnározni akarom,de nálam abszolút nem laggos,gyors és működik rajta minden rendesen.Amit eddig hiányoltam az a külső sd._ pc kapcsolat volt,de már az is működik a tegnapi frissítéssel.
[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
válasz f1alonso #3148 üzenetére
De már én is visszatértem JW8-ra arra amit V használ a HIBRYD-re....
Azóta nyugodt az életem és a sebessége is eléggé elfogadható...
Go Launcherrel elég szép a felület és nagyon tettszik. Azt hiszem marad is. Nem szórakozok mindenféle ilyen olyan szedett vedett 4-es Droiddal
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple notebookok
- Sweet.tv - internetes TV
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást