-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deadzone41
őstag
valaki linkeljen pls egy stabli ginger romot ami 3 file-os és nem kell vele semmit baszakodni!
-
MK VII
veterán
Én úgy gondolom,hogy attól függetlenül,hogy ez AZ SGS fórum szerintem minden telefonon máshogy viselkedik egy ROM... Nem lehet általánosítani,hogy nálam jó akkor nálad,miért nem jó? Biztos user error...
Sok esetben igen, user errorról beszélhetünk hisz velem is történtek meg dolgok amiért tényleg én voltam a felelős és nem úgy működött vmi ahogy kellett.. Viszont nem lehet minden hibára ráhúzni azt,hogy user error.. Nagyon sok esetben a hardver és a szoftver nem összeférése vezet egy hibához, bug-hoz,fc-hez. Én nagyon sokáig használtam a cunát... Sokáig jól is tette a dolgát,de az utóbbi időben elkezdett hülyeségeket csinálni amit nem tudtam mire véljek...
Most JW8 van soron... Úgy érzem ez a rom be fog válni,ha meg nem akkor ugyan úgy folytatódik a romolás tovább[ Szerkesztve ]
-
Vic61
senior tag
Háááát, feltettem a 04/08-as HB ROM-ot...nnnnna...erre gondoltam...eddig nagyon kellemes...még nincs bug, nem laggol, nem volt fc..."szmúszsága", kb. 1.8-as Tsunami...
Nem lessz ez rossz....Samsung Galaxy Fold
-
HUTCHDB
nagyúr
jw4-hez melyik semaphore kernel jó?
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
polomaa
aktív tag
Én ezidáig azt tapasztaltam a HB-n,hogy ha a romban lévő kernelt hagyom akkor nincs vele semmi gond. Amint váltottam kernelt,elkezdtem dolgokat beállítgatni, úgy jöttek elő a hibák.Nem akarom elkiabálni,de tényleg szépen megy a tegnapi frissítéssel.
-
htaos
tag
válasz Deadzone41 #3162 üzenetére
Sziasztok!
Nekem ai ICS_F4k_MOD_v4.04_r4 van fenn, majdnem a megjelenés óta és nincs semmi problémám vele (Mondjuk nincs magyar nyelv) Teszi a dolgát, napi használaton is tökéletes, normál használat mellett majdnem 2 napot elmegy.OnePlus 9 pro | "Főnök! Nem indul az aggregátor! Hát tolják be..." (By Gecsa)
-
Tamás88
őstag
válasz Deadzone41 #3162 üzenetére
Az akksival először nekem is voltak problémák, de ha okosan használom, akkor kibír 1 napot (ez benne van a zene hallgatás, és az internetezés is). Egyszer a Hotmail valamiért ébren tartotta a telefont, persze hogy gyorsabban lemerültem... . A kamera a korai változatokban tényleg nem működött, de ez azért volt, mivel ugye úgy kell megírni, hogy tartalmazza azt a drivert a rom, mert különben nem találja meg, és ez nem egy 5 perces munka. az automatikus újraindulgatás nálam legutoljára a 2.6.4-nél voltak, állandóan fagyogatott, laggolt az egész menü, mindig újratöltötte a homescreent, és végül homescreen loadfloop volt állandóan. Elegem volt az egészből, így kockáztattam, és megléptem a CM9-et, és megérte, mert úgy működik, mint a kis angyal. Ja és ezek már alapból ext4-es partíciókat használnak, tehát fölösleges külön feltenni.
Ja és csak az alapkernelt használom.
u.i. azt viszont ne felejtsük el, hogy az ICS és a JB egyike sem végleges, hanem RC-k és nighty romok, tehát számítani kell, hogy lesznek benne hibák (az előbbiben már jóval kevesebb), és ez mindenkinek szól.
-
leytner
csendes tag
Üdv mindenkinek!
A problémám a következő lenne: a Galaxy S-emen "eredetileg" CM9-et használtam, már többször is újraraktam, eddig probléma nélkül. A mai nap folyamán szerettem volna JVU-ra flashelni odinnal a telefonomat, azonban több számítógéppel is próbáltam, xp-vel és win7-el, 32 és 64 bittel egyaránt, több kábellel is, ezek közül egyik sem hozott eredményt, mindig "unknown device"-ként szerepelt a készülék. Több drivert is próbáltam, de egyik sem működött. Több helyen is olvastam, hogy Nexus S drivert kell használni CM9 esetén, természetesen ez se hozott eredményt. Megpróbáltam felrakni egy CM7.2-es romot, ami fel is ment gond nélkül, de így se történt más az eddigiektől, így feladtam, vissza szerettem volna térni CM9-re. A CWM-ben mindent wipeoltam és formatoltam szokás szerint, kivéve ugye a külső és belső sd-t. (Most véletlenül a batterystat-ot is sikerült...) Látszólag sikeresen feltelepült a CM9, újraindult a telefon, majd a cyanogenmod-os galaxy s logo után újraindult folyamatosan. Ekkor még bejött a CWM mindig, gond nélkül. Újra wipeoltam és formatoltam mindent, ismét felraktam a CM9-et, ezután pedig a "nyitottmellkasúdroid" képernyőnél indult újra mindig. Újra format és wipe + install zip, de újraindítás után már a legelső Galaxy S logonál áll meg. Download módom továbbra is van, de a gépeim közül egyik se érzékeli.
Ezeken kívül a telefonom néha nem veszi a töltést, csak usb-ről, illetve már 2 gyári töltő tönkrement "alatta" az elmúlt 3 hétben.Remélem valaki tud segíteni, nem szeretnék alaplapot cserélni, így nagyon meghálálnám a segítséget annak, aki használhatót tud adni.
-
Tamás88
őstag
válasz leytner #3174 üzenetére
Ez egy kicsit brutkó, de megpróbálok segíteni. Először is menj a CWM-be, majd factory reset és wipe, majd install zip a CM9-et, miután végzett és ha bootfloopol, akkor akksi ki- akksi be, cwm, megint factory reset + wipe, utána megint install zip-pel rakd fel a CM9-et és utána ha minden jól ment, akkor várj 5-10 percet, és utána boldog lehetsz.
A batterystat törlése semmilyen kárt nem okozol, hiszen az az aksi értékét tartalmazza.
-
f1alonso
aktív tag
Valaki nem tudja , hogy miért nem megy nekem a shazam? Mindig amikor kikéne dobja , hogy mi a zene címe akkor csak kidob vmit hogy nem vagyok csatlakozba közbe fent vagyok wifin.
-
Boonen007
őstag
-
polomaa
aktív tag
A szokásos napi HB frissítés megérkezett. Valami ott nem stimmel mert 42 MB.jön le.
[ Szerkesztve ]
-
fo_di
őstag
válasz leytner #3174 üzenetére
a nexus s drivert így oldottad meg? mert akkor odinnak fel kell ismernie a telefont
galaxy s helyére az unknown device-ot képzelda telefont gépre dugva eszközkezelőben megkeresed a felkiáltójeles galaxy s-t és kikéred a tulajdonságait, majd illesztőprogram telepítése -> számítógépről keresed -> minden eszközfajtát kikérsz -> saját lemez -> kikeresed a samsung driver mappát, és betallózod a "21_Searsburg/ssaendis.inf" fájlt, a listából a Samsung Android ADB Interface-t választod
[ Szerkesztve ]
-
leytner
csendes tag
válasz Tamás88 #3175 üzenetére
Az a baj, hogy nem jut el a recovery-ig, hiába nyomom 5percig, számtalanszor kivettem az akksit, továbbra se. Egyedül a download mode megy, de nem ismeri fel egyik gépem se, unknown device-ként jelenik meg, pedig számtalan drivert próbáltam.
Az első, hogy ilyennel találkozok, pedig nem először romozgattam ezt a telefont, pláne cm9-el.
Valami egyéb tipp? -
D1L1ZS
őstag
Most hogy is van ez a HB?
1. Basement
2. HB I9000
3. HB initial
4. Addon?SZERK:
nstall instructions:
coming from any other rom:
- wipe data/factory reset
- flash initial package (this installes just a i9000 kernel for resizing the partitions)
- reboot recovery (for captivate and vibrant, some keys now might work differently)
- flash helly_bean_basement (this is all the same for all devices)
- flash helly_bean_xxx (where xxx stands for your device, this installs all device specific files + kernel)
- flash Helly_Bean_AddOn
coming from previous version:
- flash helly_bean_basement (this is all the same for all devices)
- flash helly_bean_xxx (where xxx stands for your device, this installs all device specific files + kernel)
- flash Helly_Bean_AddOn[ Szerkesztve ]
Nothing phone 2a 12/256 # Xiaomi 11T 8/128 # Xbox Series X #
-
polomaa
aktív tag
Mi az amit a HB-n le kell még tölteni ? A basement és az initialt is?
[ Szerkesztve ]
-
polomaa
aktív tag
Köszönöm már nekem is pörög.
-
D1L1ZS
őstag
Nekem is fenn a mai HB, visszább olvasva sokat olvasom h xar/fos stb...de sztem meg pont ellenkezőleg! A best JB jelenleg!
Nothing phone 2a 12/256 # Xiaomi 11T 8/128 # Xbox Series X #
-
HUTCHDB
nagyúr
Valaki ki tud segiteni egy miui color beallitassal?
Elegge zoldes ez a v4.
Allitgatom mar egy jo ideje, de csak benaskodom ....." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Riuko
senior tag
2.3.6-os rendszerem van csak root jogot szeretnék, valaki tudna segíteni egyszerűen, érthető, esetleg egy link. Köszönöm.
"A nagy ember azzal mutatja meg nagyságát, hogy miképpen bánik a kicsikkel."
-
logarithm
őstag
válasz HUTCHDB #3192 üzenetére
Ez elmélet egy eléggé jó CM9 színekhez hangolás.
Andy miui alatt settings/advanced-ben lehet állítani.Red 0.874
Green 0.874
Blue 0.949Reg Gamma -15
Green Gamma -15
Blue Gamma -18(#3193) Riuko
Tudnál pontosítani, hogy melyik rom?
Kernelt cseréltél-e? Ha semaphore van fent, akkor csak superuser-t kell playstoreból telepíteni.[ Szerkesztve ]
-
Riuko
senior tag
válasz logarithm #3196 üzenetére
Hivatalos Gingerbread 2.3.6 van fent semmi mást nem szeretnék csak van egy pár alkalmazás amit root jog nélkül nem tudok telepíteni, mélyebben nem nagyon akarok belefolyni a szoftveres dolgokba. Gari már nincs a készülékre most vettem használtan.köszi előre is.
logarithm Köszi
[ Szerkesztve ]
"A nagy ember azzal mutatja meg nagyságát, hogy miképpen bánik a kicsikkel."
-
sajtee
őstag
Elszállt a kijelzőm (remélem, hogy csak valami kábel mozdult el), de van egy pici repedés a kijelző jobb felső sarkában meg balról is. Talán csak a gorilla glass, nem néztem. Írtam nekik e-mail-t szombat hajnalban és délben(!) már meg is jött a válasz, hogy rendeljem a garanciafutárt. TsunamICS van rajta, de mivel nincs kijelző, nem tudok wipe-olni, szóval bootloop lesz, ha rárakom a 2.3.4-et. Gondolom, ez nem baj, kérek szoftverfrissítést is.
Tehát, lenne egy kérésem: valaki, akinek TsunamICS 2.5 van fent az alap (Devil) kernellel, segítene nekem annyiban, hogy megmondja, a recovery-ben hányszor kell le-fel nyomkodni a hangerőt-home-ot, hogy be tudjam kapcsolni az usb-háttértárat?
A másik, hogyha esetleg nem csinálják meg garanciában (ingyen), akkor várhatóan mennyi egy kijelzőcsere?
Bár, ha nem cserélik, fogyasztóvédelem, mert tudom, hogy nem az a karc az oka...
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest