-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Elolvastam én is közben, hogy mit írnak az XDA-n az X-Beanről. Eddig kb. 8-9 ember próbálta, ebből néhányak szerint a legjobb idáig, páran csak azt mondják, remek munka, egy azt írja, szar, mert nem működik a zenefelismerő widget, meg van egy láma, akinek nem tetszik, hogy a places és a Google Maps nincs benne, és nem érti meg, hogy Playről leszedhető mindegyik.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
tresh
veterán
sry nem ide
[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
persze, benne vannak! alternatíváim továbbra is: swype, SwiftKey 3, Smart Keyboard!
(#3900) radicspeter1
ja hát "gyereknapoztunk"
de már vagyok isTapatalk terén te se tudsz mit intézni? Hogy ez az oldal is támogassa?
hát hogy egy klasszikustól idézzek: [link][ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
Tonyk
veterán
Bakker, eddig szoptam a CM9 bootloppal. Ha nem húztam 15x újra az alapoktól az egészet akkor egyszer sem...
Megoldás ez volt: (bár még mindig nem értem miért volt ez a szívás, mert eddig 3-4 alkalommal simán felment a cm9):JW7 felrak
semaphore felrak
wipe dalvik cache
Wipe cache partitions
Wipe data factory reset
CM7 nightly felrak. Természetesen ez az előkészítés után recoverybe be, lefutott valami, majd reboot, ismét u.e : elem ki-be, intstall újra, utána jó
wipe dalvik cache
Wipe cache partitions
Wipe data factory reset
CM9 felrak
Backupból visszaállításHogy rohadna apróra, mint a mák...
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
( V )
veterán
ez is ígéretes projectnek tűnik: System Control | ALL IN ONE
-
SFAkos
aktív tag
És megérte szenvedni vele? RC2-höz képest előrelépés vagy kb. ua ? Olyan jól megvagyok a jw8-ammal de egyszerüen nem bírok maradni rajta kéne valami ICS/JB akkor meg rájövök hogy a GB tovább bírja sokkal akksiba és a GPS is nekem jobban müködik... Ez a romolás mókuskereke
-
Rogal
csendes tag
Még mindig szívok a TAJB tárhely kezelésével. A belső tárhelyet egyáltalán nem látom, az sd kártya emmc néven van és így nem tudom használni rendesen, mert a teló azt mondja, hogy nincs külső sd kártyám. Valakinek van ötlete? Előre is kösz!
[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
rakd fel a pawitp féle CM10-et!
teljesen jó!
-
daniele
aktív tag
Tudtok olyan ICS főzőtt romot ami bugmentes és az aksi idő felér egy stock GB-vel? Szeretnék én is ICS-t már egy ideje, de eltántorítanak a bugok meg az aksi idő...
-
Rogal
csendes tag
válasz MPeter87 #3912 üzenetére
Nem, a gond az, hogy a külső sd kártyát nem sd card alatt látom, hanem EMMC néven. A belsőhöz meg hozzá sem férek ES file explorerrel se. Hiába akarok bármit telepíteni amihez külső sd kellene, mert azt mondja, hogy nincs külső sd. Szóval szerinte a külső sd a belső, a belsőt meg nem látni.
(V): Próbáltam már a Gnexus romot is, az is cm10 alapról megy, de ott is u.e volt a baj. Lehet ez a CM10 baja?
[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
-
( V )
veterán
hamár JB:
-
logarithm
őstag
Pár nap utáni jelentés a cm9 stable-ről:
Minden korrekt, viszont az android os folyamatosan terhel, most is 81%-on van, tehát 15-20óra alatt lemerül szinte a telefon.
Arra következtetek, hogy rossz a cm9 feladat kezelője.
Bent ragadnak az alkalmazások, szerintem, gyári romon ugyan így volt mindenem beállítva még sem csinálta ezt.
Szomorú vagyok, de majd rakom fel az új macskát ha kijön. -
Kulbi
aktív tag
Sziasztok,
Felraktam a swype beta bill. és próbálgatom. Most még tetszik. Lehet ezt valahogy témázni, mert a gyönyörű fekete billentyűzetem, most elég ronda.
Köszi.
<Macbook Pro 13" 2015 Early> <iPhone SE> <iPad 4 Mini > <Synology DS216Play> <Himedia Q5> <Samsung UE50H6400> <SMSL Sanskrit> <Bkercso Inventory> <Takstar Pro80> <Xears XE200Pro> <SJ4000>
-
Vasinger!
nagyúr
Naszóval.
Ha most egy CM9 nightly van fent és fel akarom rakni a CM9 stable verziót - gondolom megéri - és szeretnék felrakni egy devil kernelt is, hogy tudjak tuningolni illetve alulfeszelni, akkor ezt hogy érdemes csinálni, hogy lehetőleg ne vesszenek el a játékmentéseim, alkalmazásaim, stb?
Miket szabad wipeolni és miket nem? Egyáltalán ez így lehetséges?
-
jena2
tag
SOS mindjárt itt a futár a telefonért menne szervizbe bevizsgálásra és amit a múlt héten kaptam gyári JVT romot a garihoz az kicsomagolva ISO fájl nem tar/md5, és odin nem is látja meg nem is merném, valaki gyorsba tud segíteni? Sejtettem hogy nem kellene az utcsó pillanatra hagyni de az új romal faszább és nem akartam visszabutítani még nem muszáj
ONEPLUS 11
-
daniele
aktív tag
Erre valaki?
-
jena2
tag
válasz Tarantula33 #3927 üzenetére
nem megy nem ismeri fel az iso-t pedig kellene, és van még kb 15percem
ONEPLUS 11
-
jena2
tag
Azért mert van rá 10-15percem és foggalmam sincs hogy kell, a 3fájlos odinos gyári rom frissítés is volt vagy 2óra mire összeállt, elöször csináltam, azt képzeltem a gyárit is ilyen egyszerű lesz visszarakni mint ahogy az újabb gyárit volt felrakni, de ez a checkfus-os dolog meg pláne bonyolult elsőnek, úgy hogy még soha nem is csináltam 0 gyakorlattal, megmég kapkodni is kell mert itt a futár, de szerintem elküldöm így ha visszabasszák meg kivágom a kukába és veszek egy nokiát amivel lehet legalább telefonálni, mert ennek szép a kijelzője meg android meg stb csak telefonálásra alkalmatlan, és most menne negyedjére szervízbe csak előtte megpróbáltam egy gyári romot hátha ott a baj, de nem
ONEPLUS 11
-
pEEpEE1019
tag
Sziasztok !
Most lettem egy ilyen készülék tulajdonosa. A gyári 2.1-es bada skines android van rajta esetleg tudd valaki segíteni, hogy mit és hogyan rakjak helyette?? 2.3.6 vagy valami hasonlot ??
Előre is köszönöm!
Üdv
-
logarithm
őstag
válasz pEEpEE1019 #3934 üzenetére
Szia, persze tudunk
Ahogy a topik címe is írja "Samsung i9000 Galaxy S [Olvasd el az 1. hozzászólást!!]"
[link]
Ha valami ezek után nem világos, segítünk.[ Szerkesztve ]
-
jena2
tag
naa sikerült, visszaállt még az imei is jó, még épp időben már hívott a futár
köszi, végül is jó volt amit kaptam is csak nemtudtam hogy re-part nélkül a PDA-ba kell csak berakni és mehet, ha visszajött és megint jw7et akarok akkor megint ugyanúgy pit és re-partal csináljam? Gondolom igen.ONEPLUS 11
-
Tonyk
veterán
válasz CHIPman #3908 üzenetére
"Csak lusta voltál kivárni. Nekem volt, hogy kb tizedjére jött csak be a recovery, csak jókor kell elengedni."
Kijelentettél valamit amiről fogalmad sincs. Mire kellett volna várnom a 25. boot és restart után? Minek kellet volna még bejönni szerinted?
Köszi az építő kritikát...(#3909) SFAkos
Már volt egy Stable verziós backupom, azt akartam visszapakolni (ehhez kellett volna az hogy legalább elinduljon). Nem volt kedvem mást újraépíteni.
[ Szerkesztve ]
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
GrooveHero
addikt
válasz logarithm #3917 üzenetére
Szia. Mikor olvastam ezt az üzidet, akkor láttam, hogy az aláírásodban devil kernel szerepel. Nekem is az van, azt hittem, hogy az enyémmel is lesz majd bibi, de utánna láttam, hogy kernelt cseréltél, és ezelőtt sema volt fent.
Nosa lényeg, hogy nekem is devil kernel van, és semmi gond nincs a CM9-cel, mióta feltettem, ezt mutatja a kép, amit most lőttem 10 perce:Sztem lehet, hogy a kernel csinálta, nálam nem volt eddig ilyen. Bár csalogat eléggé az új MIUI, nem tudom mitévő legyek
[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
pEEpEE1019
tag
http://m.youtube.com/watch?v=3LV3-7nDEiM
Ha ezt követem akkor sikerülni fog ?
-
pEEpEE1019
tag
.
[ Szerkesztve ]
-
Aki21
aktív tag
válasz pEEpEE1019 #3945 üzenetére
ha csak simán az 1.hszt elolvasod figyelmessen akkor hidd el sikerülni fog. énis onnan csináltam elöször. ráadásul ottvan mindennek a linkje ami kellhet.
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
A nem frissülő óra a főképernyőn mikor lesz javítva?
#3950 bok92 akkor mit használsz? Hadd kérdezzem már meg
[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
bok92
addikt
válasz GrooveHero #3949 üzenetére
Mármint a widget? Hát én nem miui launchert használok, szóval....
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest