- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zedroxine
tag
Sziasztok tudom ilyet nem illik, mert tilos, meg másik topikba kéne, de:
Aki tudna segíteni egy Nokia C2 függetlenítésében az írjon pls. nagyon fontos lenne
Bocsánat a post-ért még1x.
PUBG: WonderMonkey ||"Én normális vagyok, a hangok is ezt mondták"
-
infinitylog
csendes tag
Sziasztok!
Galaxy S plus (2.3.6) Újraindítás vagy memória ürítés után elfelejti az ikonrendezésem.
Ha pl 3 oldalra rendezem az appokat (mert elfér) reset vagy ram ürítés után elfelejti és újra 6 oldalban jelenik meg. Mitől lehet? Köszi! -
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
válasz infinitylog #20457 üzenetére
ne ki be kapcsolgasd, nyomj resetet a menüből. gyári visszaállítás, wipe. máshogy nem tudom írni.
"szenyor dzsíííí"
-
Vagany
őstag
A régi és az új kedvenc együtt pózol . Nem köszönök végleg mert az SGS marad családon belül egyelőre, szép emlékek kötnek a készülékhez majd 3 évig volt velem minden nap . Jó kis fórum ez, a segítőkész embereknek külön köszönet , de egyre kevesebbet leszek itt, mindenkinek azt kívánom találkozzunk az S4 topikban is .
Üdv nektek!-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
Strauss
senior tag
válasz G.I.JOE #20464 üzenetére
Dehát te voltál Balf*sz )) , mert elírtad az árat .. amúgy a samsung kártyák nem rosszak...
Más: Próbálta már vki ezt Carbon ROM? sajna a Tiger xarakodott, meg akadozott , így megérett a cserére.- Eddig a carbon műxik, marha sok állítási lehetőség van benne, gyors is.Majd meglátjuk meddig bírja.
[ Szerkesztve ]
" a parlamentben demokrácia van - kő- papír-ollóval döntenek el mindent - Igaz Viktor használhat flexet is - "
-
D1L1ZS
őstag
Sziasztok!
Régebben valaki linkelt ezen a fórumon egy oldalt, ami tele volt jó MIUI témákkal (viszont az a link már nincs meg nekem sajna), nah azokat keresem!
MIUI v5-re kellene! Van beépített téma app, de abban sok a kinai kriksz-krakszos téma... Meg jobban szeretem a minimalista/ letisztult dolgokat...Előre is köszi!
Nothing phone 2a 12/256 # Xiaomi 11T 8/128 # Xbox Series X #
-
G.I.JOE
senior tag
válasz Strauss #20466 üzenetére
Na, ja, tényleg mekkora balfasz vagyok ... Egyből észrevettem miután beírtam, de nem érdekelt, mert gondoltam így is tök egyértelmű mit akarok, meg ott van a hirdetésben is, nem ezen fognak lovagolni. Tévedtem ...
( V ) Annyit nekem nem már nem ér meg. Nemrég még amúgy is csak 16-osban gondolkodtam.
[ Szerkesztve ]
-
zippofcy
senior tag
Van itt olyan aki Helly Bean ROMot használ? link
Az egy éves ICSem már olyan lagos volt hogy muszáj volt váltanom.
Ezzel viszont az a problémám hogy a system settings / add account alatt a két menüpont: Corporate és Email.
Email alatt be tudom állítani a gmailes accountom, az emaileket szinkronizálja is hiba nélkül.
De se a kontaktlistát se a naptárat nem szinkronizálja.A Corporate menüpont vmi Exchange accountot adna hozzá
Az alatt hiába adom meg a gmail-es loginom, kiírja hogy nem tud csatlakozni a szerverhez.A kontaktlistát megnyitva az abban levő Sing in to an account menüpont is a fenti Exchange account hozzáadást csinálja.
Reset data, wipe cache, stb már megvoltak. A telefonon ezek után se indult el a Setup Wizard amiben első indításkor meg lehet adni a gmailes accountot. Root explorerrel rákerestem a telón a "setupwizard.apk"-ra de nem találta meg.
Vkinek van vmi ötlete?
Nekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.
-
Bavid
senior tag
válasz zippofcy #20475 üzenetére
A gapps-ot fel kellene rakni...
Vagany: majd írhatnál róla hogy megérte e váltani Viccet félretéve én is nagyon szemezek vele, így 2,5 év után megérett az SGS egy cserére, csak a strapabíró kivitel nagyon izgatja a fantáziám, úgyhogy a nyarat már megvárom hátha tényleg lesz belőle.
[ Szerkesztve ]
-
zippofcy
senior tag
Az előző ROMban minden benne volt ami a telefon használatához kellett.
Még ha a naptárat nem is használja mindenki, a kontaktlistát biztos vagyok benne hogy igen.
Akkor a Helly Bean-ből kihagyták azt a részt ami ennek a használatát lehetővé teszi?Nekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.
-
( V )
veterán
válasz Vagany #20467 üzenetére
az cirka Ʃ 293e ... hááááát ... majd elválik hogy beválik-e - mindenesetre nekem nagyon visszatartó erő hogy egyre nehezebben tudnak főtt romokat gyártani az újabb Samukra... :/
(#20477) zippofcy
el kell olvasni a használati útmutatót:Install instructions:
coming from any other rom:
- make sure to have gingerbread bootloaders
- flash zip
- reboot recovery
- flash zip again
- flash gappsés ennyi
az hogy most melyik romba kerül bele alapból a gapps és melyikhez kell külön feltenni szvsz felesleges rágódni mert max + 1 "kattintással" tovább tart az install de az eredmény ugyanaz!
[ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
Bavid
senior tag
-
Janou
őstag
Sziasztok!
Előre is bocsi a láma kérdésekért, de nem vagyok benne a témában. Adott egy I9000 amin 4.2.2-es op rendszer van. Vissza lehet valahogy tenni a 2.3.6-ot rá? Vagy jó egyébként a 4.2.2 is? Van valami olyan típushiba amire figyelni kell egy ilyen teló vásárlásakor?
Előre is köszi
Janou
-
Tonyk
veterán
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
tomisanzero
tag
Sziasztok! Nem igazán szoktam zenét hallgatni a telefonon, de ma kivételesen hasznát vettem volna, amikor is arra lettem figyelmes hogy visszhangzik és zajosan szól a füles, viszont szerintem biztosan szoftveres hiba. Ez gyakori probléma? Mit lehet tenni? A telón 10.1Cm legfrisebb stable verziója van fent zenére pedig PowerAmpot használnék.
-
válasz tomisanzero #20486 üzenetére
A CM 10.1 folyamatos fejlesztés alatt van, nincs stable verziója. Max. RC, ami egy snapshot az akkori állapotról.
Én is PowerAmpot használok, a legfrissebb NIGHTLY alatt nincs semmi ilyen gondom.
[ Szerkesztve ]
-
zippofcy
senior tag
Itt van leírva a Gingerbread felrakás menete, én egy éve így frissítettem Froyoról. Aztán egyszer vissza ICSről de a HD játékok egy része (pl. Mini Moto Racing) minden ROM alatt lagos egy-két pályán, valszeg a HW már nem bírja.
Nekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.
-
Yany
addikt
Ha már játékokról esik szó: nem tudom, hogy ki próbálta már a Reckless Racing-et, de nagyon tudom ajánlani. Már az első része is király volt, de a második fenomenális. Multiban toltuk múltkor két haverral és hatalmasat ökörködtünk.
[ Szerkesztve ]
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
SteveJobs
őstag
Sziasztok ! Az új Fischer rom mellé kell a kernel ami hozzá van.
-
RockHaRD
addikt
a gyári 2.3.6-ból melyik a legjobb főzött rom?
én valahogy úgy érzem, hogy nem véletlenül nem adták ki a 4-es, és afölötti androidokat ehhez a telefonhoz. Egyszerüen nem bírja. Folyton vagy, megáll, stb. Legújabb Tiger van fönt, de kb a használhatatlanság határán van, barátnőm Bladje pedig ehhez képest olyan gyors, hogy bef.sok, pedig nem egy kategória a két telefon elvileg...
-
Strauss
senior tag
Kipróbáltam a Carbon ROM ot ) 4.2.2 ) 2 napig volt fent, Egyszerően annyira belassult , hogy az sms t is kb 10 sec. alatt nyitja meg.. Úgyh csere..
" a parlamentben demokrácia van - kő- papír-ollóval döntenek el mindent - Igaz Viktor használhat flexet is - "
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest