- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
PNP
őstag
Gyári független, most JB romról szeretnék teljesen gyári állapotra visszaállítani. Tudom, hogy van 1. hsz, és van külön gyári visszaállítás oldal, csak épp a checkfus nem megy, és amúgy se tiszták a lépések.
Sammobile-ról szedjek magyar független firmware-t? Bár magyar boltban vettem, biztos lehetek benne, hogy magyar firm kell rá? CWM hogy fog eltűnni? Mi kell még a gyári állapothoz? -
wiERHcSc
tag
válasz radicspeter1 #19850 üzenetére
Linkelnél egy hozzá való bigmem patch-et, sajna nem találom :-(
User error... -
veterán
válasz radicspeter1 #19850 üzenetére
Köszönöm, kernel csere tényleg megoldotta.
A bigmem patch-et hogyan kell felrakni?Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
fo_di
őstag
I9000XWJW5 XEH
ha magyar független, akkor XEH jó lesz rá, de a samsung nem fog hozzá szerintem már semmit se szólni, ha gyári XEH van rajta
igaz, nem a legújabb változat, de ez elérhető gyári
ha jól gondolom, 1fájlos, tehát először cwmben nyomsz minden wipe-ot, majd odinnal feltolsz egy 3fájlos gingerbreadet (pl. JPU) reparttal, elindítod, majd megint download mód és odinban feltolod repart nélkül a xeh romot
ha akarod opcionálisan megpróbálhatod utána kiessel frissíteni legújabb XEH romra (ami JVN lenne), vagy valakinél felbukkanhat a hivatalos magyar fájl[ Szerkesztve ]
-
fo_di
őstag
közben frissítettem a visszaállítós leírást, hogy checkfus nélkül is menjen)
-
quailstorm
nagyúr
a pit kiterjesztésű fájlt ami benne volt a csomagban
Ha nem volt benne, az gáz, akkor nehogy repartolj mert brickelsz(ha nincs pit, másik ROMot kell letölteni). pit nélkül nem írja felül teljesen a jelenlegi rendszert, kvázi ráfrissít. Ace2-őn megmaradtak az adatok is.[ Szerkesztve ]
-
-
PNP
őstag
Nem találtam a csomagban pit filet, de közben leszedtem, elvileg már fent van az 1 file-os gyári rom is. Utolsó kérdés: van bármi, amivel ellenőrizni tudom, hogy teljesen gyári, garanciális javításra bevihető a telefon?
-
fo_di
őstag
háromfájlos és nem volt hozzá pit? ott valami nem stimmel
a garihoz ez kell: gyári rom van rajta, gyári kernellel és root nélkül, gyári csc-vel, jó imei számmal
a romot és a csc-t a leírásban lévők szerint tudod ellenőrizni (*#1234# és *2767*4387264636#), imei számra *#06#, a root ha gyárit tettél fel, akkor nincsen, vagyis jó
bekapcsoláskor mindenképpen a samsung gyári bootképernyő legyen, ne forduljon elő semaphore/mackay/ devil/stb logó, plusz 3e recovery kell recovery módban (nem cwm/twrp)
az sdkártyát célszerű kipucolni, ne legyen rajta semmi custom romra utaló cucc (mentés után akár egy format is belefér)
menüből visszaállított gyári állapotban célszerű beadni (hacsak nem valami program okozza a garanciáztatni szánt hibát), én magam részéről a google profilom is törölném belőle (de ez lehet, hogy csak paranoia)[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
én fél éve kb használom, mivel az első rom, amivel teljesen elégedett vagyok...hogy belassul-e? fogalmam sincs , mert sosem várom meg, ez a cm egyik nagy előnye, sztem, bármikor nyomhatsz egy update-t, szinte minden nap jön ki újabb nightly...igaz, nincs egy fölös appom, greenifyzek, stb...előzményeket, gyorsítótárat, fölösleges fájlokat pár naponta törlöm...de szerintem ennyi odafigyelés simán belefér
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
jjeahh
nagyúr
külön alkalmazással is lehet, de erre még én sem találtam meg a tutit, mostanában ezt, meg ezt használom...
(#19873) ther: azért ezt gondold át, mert, ha romozgatsz majd, a gugli nem fogja az appokat, stb automatikusan visszaállítani, ha kikapcsoltad...viszont ha megoldod másképp, pl tiba...
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
-
bubu333
tag
Hali!
Ha van a Tab 2 10.1 képernyőjének közepén egy beégett pixelem és szeretném kicseréltetni képernyőt, akkor mi a leggyorsabb megoldás erre? Van ezeknél is garanciafutár meg háznál javítás meg ilyenek? Vagy elviszi és akkor ad addig cserekészüléket? A lehető legrövidebb ideig szeretném nélkülözni. Tud valaki erről valamit?
-
fo_di
őstag
-
SteveJobs
őstag
Sziasztok! Óriási problémám van hol működik a giroszkóp hol nem mi az isten baja van?
-
jjeahh
nagyúr
na akkor pár akksikímélő tipp: media scanner ki, 3g ki, helymeghatározás, gps, bluetooth ki, persze mindezt, csak ha nincs szükéged rá, én éjjelre a wifit is kikapcsolom...használj valamilyen sötét, vagy fekete cm témát, és sötét hátteret, ugyanez érvényes az alkalmazásokra, widgetekre is, ha témázhatóak... az alkalmazásokat amikor már nem használom, mindíg kilövöm, ez már rutin, sőt beálítgatom azt is, hogy mi ne induljon a rendszerrel...újabban rászoktam a greenify-re is, nagyon hasznos kis app
-
cspisti
tag
Hy!
Pár napja raktam fel az új Tigert és tényleg jól sikerült összerakni!
Gyors, érezhetöen pörgös a rendszer szerintem.
A gps a 3betüssel kb 30mp alatt pozicional, mikor elsönek kipróbáltam nem hittem el brutál
Hogy kis negativumot is irjak, éjszaka meg ha nem babrálom nagyon merül nekem.
Tegnap este olyan éjféltöl reggel 7-ig merült 16%-ot, repülöbe, wifi-off mobilnetem nincs.
Én sokallom picit, CM frissel úgy 5-6% volt egy este alatt.
Az androidos progik közt is van amit engedne leállítani de nem babráltam még
Esetleg tudja vki hogy miket lehet kilöni?[ Szerkesztve ]
-
dbalazs123
aktív tag
válasz jjeahh #19883 üzenetére
Amiket írtál nagyon jók, egyedül szerintem az appokat ne lövöldözd, mert a rendszer úgyis betölt annyi appot a ramba, hogy csak a minfree által fenntartott hely maradjon üres. A folytonos kilövés betöltés miatt viszont a cpu többet megy -> akku jobban merül. Ami a háttérből ébresztgeti a telót, azzal meg a greenify úgyis elbánik a maga szofisztikáltabb módján.
SGS / CM 10.2 / Devil 4.3
-
KTHEORIGINAL
tag
Hát srácok, most nagy gondban vagyok...nem tudok dönteni, hogy milyen alappal készüljön a következő Tigris..Olyan alap lenne jó ami mindkét készülékre (Galaxy S és Galaxy S+) van...
Három alap ami szóbajöhet, csak nem tudok dönteni..
1. AOKP
2. CM
3. Baked BlackBeanVárok javaslatokat, érveket, ellenérveket..
°° K. ₪ ᵀᴴᴱ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ™ - TIGER-JELLY BEAN PROJECT- Samsung Galaxy S GT-I9000 °°
-
herni
tag
válasz KTHEORIGINAL #19888 üzenetére
Én a CyanogenMod-ra szavazok, az AOKP fejlesztői csapata átalakult, nem fektetnek akkora hangsúlyt a fejlesztésekre, nem olyan stabil és gyors mint a CM, plusz hát ugye nem elhanyagolható a fejlesztés üteme sem, korrekt kis team! A harmadikról nem tudok nyilatkozni!
Samsung Galaxy Spica -> Galaxy Ace -> Galaxy S -> Galaxy S II -> Galaxy S4 LTE
-
SteveJobs
őstag
Az az igazság 2 napja feltettem ezt a Tigert de megbolondult.Én leszedtem.Vissza raktam a Slimet.
[ Szerkesztve ]
-
SteveJobs
őstag
válasz KTHEORIGINAL #19892 üzenetére
Az mért kell hozzá?Mert nem avval lett .Ha evvel kell hol találom?Köszönöm!
-
jjeahh
nagyúr
válasz dbalazs123 #19887 üzenetére
lehet, ezen még nem filozófáltam, már ha te is az alap jobbra balra ki-swipeolós kilövésre gondoltál
[ Szerkesztve ]
-
SteveJobs
őstag
Odinoztam volna de kivettem az akkut de már be se kapcsol a telefon! Televan a t...köm most mivan?Mit csináljak?Nem is tölt!!! Feladom.
[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
válasz SteveJobs #19899 üzenetére
ha nem működik a download mode? akkor jig, gondolom...ebayről pl rendelhetsz nagyon olcsón...de már hallottam olyasmit, hogy valaki pihentette egy kicsit, akksi vissza, és sikerült előcsalogatni...
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest