- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz A_ScHuLcZ #20849 üzenetére
Szia!
Az első hsz.ben én személy szerint,NEM találtam megoldást a "problémáimra"... ezért is kérdeztem a fórumban!De ha az a gond,hogy részletesen felvezettem,hogy végülis mi a gondom a telefonnal,akkor ezt most módosítom,hátha még a végén tényleg kapok valakitől segítséget!
-Telefonbeszélgetés közben a másik fél akivel beszélek,jelezte hogy nagyon zúg hívás közben a telefonom.Eddig erre nem volt gond,ez szerintetek mitől lehet?
-Market (google play) csak gmail-es címmel enged be,de nekem nincs gmailes címem. Hogy tudok egy citromail-es címmel belépni? (ICS-nél és JB-nél lehetett citromail-es fiókot használni a marketen!)
Így röviden tömören ezekben kérnék segítséget tőletek!
Köszönettel... és Peace!
mod: (#20850) paxm: itt most rám célzol?
[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
nem tudom, de néha azt hiszem hogy egyes idelátogatók valami fizetett Samu ügyfélszolgálatnak nézik a topicok és rögtön mindenre kielégítő és kimerítő választ (RTFM) kell adni, különben mi vagyunk a szemetek és különben is kérem a panaszkönyvet...
[ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
( V )
veterán
válasz Howkeddlee #20851 üzenetére
-Telefonbeszélgetés közben a másik fél akivel beszélek,jelezte hogy nagyon zúg hívás közben a telefonom.Eddig erre nem volt gond,ez szerintetek mitől lehet?
ha nem hardveres akkor próbáld meg modemcserét vagy romfrissítést
-Market (google play) csak gmail-es címmel enged be,de nekem nincs gmailes címem. Hogy tudok egy citromail-es címmel belépni? (ICS-nél és JB-nél lehetett citromail-es fiókot használni a marketen!)
a friss market van fent? elvileg a google fiókoddal kell belépni és az mindegy milyen emailre van reggelve. persze egyszerűbb lenne gmaillel...
-
senior tag
Szia!
Először is köszönöm a segítséged!
Az igazsághoz hozzátartozik,hogy baromira nem értek itt a romolgatáshoz,rootoláshoz sajnos. Annál meg jobban féltem a telefont,hogy ezen kísérletezgessek...
Google Play-ből a friss,4.1.6. van fent. Valamiért nem engedi átírni az email címet. Nah mindegy...
Azt hiszem keresnem kell valakit,aki felteszi nekem az ICS.t vagy ha felmegy rá,akkor a JB-t.
Talán ez megoldaná mindkét problémámat!Köszi mégegyszer a segítséged!
-
( V )
veterán
válasz Howkeddlee #20855 üzenetére
senki sem születik ezzel a tudással, nekem is a Galaxy S az első okostelóm és én is félszel indultam neki, de nem csináltam többet mint hogy elolvastam az 1-est (az akkorit) és ha valamiben bizonytalan voltam megkérdeztem itt majd végül magam csináltam meg mindent!
-
PNP
őstag
Gyári GB szinte használhatatlan nálam:
- alapvetően lassú, gyakran nagyon
- elég sűrűn lefagy (naponta 3-4 alkalommal biztosan ki kell vanni az akksit, vagy power gomb hosszan)
- ezen felül magától még sűrűbben "resetel" (ilyenkor nem tudom pontosan mi történik, mert nem kér pint, de indítási dallamot beadja, és mintha egy rövid boot lenne)
- elkezd villogni a kijelző, közben nem reagál semmireSzoftveres gonddal érdemes szervizbe vinni (még garanciális), vagy azt fogják mondani, hogy náluk nem jelentkezett hiba?
-
( V )
veterán
ezért szerintem felesleges befáradni a szervizbe ott úgyis max úgyis újrahúzzák Odinnal a "legfrissebb" gyári Romot és ráadásul minden adat appbeállítás sms stb odaveszik.
ezt a manővert otthon is el lehet végezni - sőt még előtte mentést is tudsz csinálni a telóról (ha van root), ill ha megspékeled egy laggfix (ext4) ill journal off-al akkor még jobb lesz mint új korában!
[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
ha eleve akkor semmi gond, főleg ha Home gombot is cserélni akarsz, ellenben előtte mindenképp eszerint járj el!
[ Szerkesztve ]
-
SFAkos
aktív tag
válasz jjeahh #20834 üzenetére
Kipróbáltam ezeket a beállításokat nekem is elég schumacher a rendszer Sema-val, OC csak 110%-on is. Pöpec Csak hiányzik a mackay kernelből a VC, már megszoktam h szépek a szinek JB-n is. Lehet visszatolom nem tudom még, azét a sema az mégiscsak sema. Devilből van VC igaz? Nem nagyon próbáltam soha, vélemények?
-
jjeahh
nagyúr
válasz SFAkos #20864 üzenetére
az új devil nem vc, úgy tudom, viszont szupergyors, és lagmentes, főleg max rammal, ha nincs szükséged a kamerára. a galaxy s settings-ben próbáltad a színeket állítani? vagy rendszerbeállítások / haladó
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
radicspeter1
őstag
Hát gyerekek én most 4.1.2 fan lettem!
Ez a sexynogen 3.0 az eddigi legjobb örömöm. Nincs akadás már egy hete mind a rendszerben mind pedig a romon belül. ( Megjegyzés: a Fly-On-Mod speckó tweakkel a 2D és 3D értékeim is a legjobbak)Aki csak teheti próbálja ki! Már ts új kérnelét várom hozzá...
De semával is mérföldekkel jobb mint bármelyik 4.2.2 több nap után![LG NEXUS 5]
-
SteveJobs
őstag
válasz radicspeter1 #20867 üzenetére
Ez igaz tényleg jó ! Ha valami újítás lesz hozzá kérném és várom Köszönöm!
-
SFAkos
aktív tag
Egy linket kaphatok hozzá ? Iletve erre a fly-on-mod -os dologra is kíváncsi lennék
-
radicspeter1
őstag
-
libus
őstag
Ezt én is így gondolom!
Igaz, én a SexyNogen Mod v2.5-öt használom már egy ideje, de azóta is olyan, mintha most tettem volna fel.
Semmi lagzás/akadozás!
Nagyon gördülékenyen teszi a dolgát. Tényleg sokkal jobb a 4.2.2-nél!
Ezt egyszere tudom próbálni is, hisz a b.nőmére a CM10.1-et tettem fel, s az lassabban reagál meg nyit meg mindent, mint a SexyNogen Mod v2.5-öt!
Meg volt már fent pár ROM (pl. Tsunami, Tiger..), de ez a SexyNogen sokkal, de sokkal jobb!Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
scream
veterán
válasz radicspeter1 #20871 üzenetére
Nálam CM10.1 RC4 alatt nem látja ezt Fly-On ROM Managert ...
Felraktam a ROM Managert CWM-ből, majd külön a PACKAGE-et, de nem látja a telefon.
[ Szerkesztve ]
-
paxm
aktív tag
válasz radicspeter1 #20871 üzenetére
Peti! A romot felraktam, majd megpróbáltam a tuning cuccot is feltenni, de bootlop lett belőle. A CM-est töltöttem le, előbb a Fly-On_ram_manager_Balanced-et tettem fel, majd a Signed_Fly-On_Mod_V2.7_CM-et. Mit csináltam rosszul? köszi
Samsung Galaxy S24, Huawei P30
-
paxm
aktív tag
-
regos
tag
no fellöktem én is ezt a Sexy v3-as cuccot.igazán jó,sima,ugy látom aksibarát is nagyon.
mint mindegyik romnál ennél is az a gondom,hogy a tárcsázója ennek sem ugy működik mint a GB alapja (balra sms-jobbra hivás).
nagyon sokszor hivok fel valakit véletlenül :-)
van erre valakinek valami ötlete?
nem lehet valahogy beleaplikálni a romba azt a verziót? -
SFAkos
aktív tag
válasz radicspeter1 #20874 üzenetére
ment pü!
-
dbalazs123
aktív tag
Google Playen kismillió tárcsázó app van, amit a gyári helyett használhatsz. Biztos van köztük olyan is, amiben működik a swype-os hívás. (azt hiszem az exdialerben van ilyen beállítási lehetőség, de már nem emlékszem biztosan)
SGS / CM 10.2 / Devil 4.3
-
scream
veterán
válasz radicspeter1 #20874 üzenetére
De mi az, hogy patchelt romokon megy ? Egy CM10.1 RC4 nem elég neki? Vagy mivel/mit kell patchelni?
-
scream
veterán
válasz radicspeter1 #20882 üzenetére
Hát nem tudom, szerintem nem ér meg ennyi tökölést a Services.jar patchalése emiatt a script miatt. Annyival nem ad többet.
-
radicspeter1
őstag
válasz scream #20883 üzenetére
A sexynogen nagyon jó rom alapból. Hozzá lehet flashelni a cm fajta flyonmodot RAM manager nélkül is.
Kiváló páros így is.De más 4.2-es romnál lényegesebben megérte patchelni a romot és ezután kihasználni pl a superchargerrel. Addig ne ítélkezz míg nem tudod milyen is ez! A patchelés pedig csak max 2-3 perc.
[LG NEXUS 5]
-
scream
veterán
válasz radicspeter1 #20884 üzenetére
És mi olyat tud/tudnak ez/ezek a script/scriptet ami miatt végig éri olvasni a sok how-to-t?
-
scream
veterán
válasz radicspeter1 #20886 üzenetére
Mi az, hogy kérdéseben a válasz? Én informatív jelleggel kérdeztem, mivel nem tudom, hogy pontosan mit is csinálnak ezek a scriptek.
De örülök,hogy megint sikerült kb teljesen semmitmondó és értelmetlen hsz-t reagálni, egy szerintem értelmes kérdésre...
-
SFAkos
aktív tag
Feltettem ezt a sexynogen v3-at, viszont van egy kis problémám. Akármire teszem a pc kapcsolatot, rádugom a gépre és semmi nem történik, mintha nem is érzékelné a telefon hogy rádugtam. Tölteni tölt, de nem jelenik meg a gépen.. Ami érdekes hogy recovery-be ha rámegyek hogy mount sd card akkor se. Ötlet ?
-
SFAkos
aktív tag
válasz dbalazs123 #20893 üzenetére
Néztem, nincsen..
-
Lenry
félisten
van nálam egy baromi öreg, 2.1-es GS.
rootolni sikerült, de ennyi, mert az összes kompatibilis akármi azóta frissült, vagy nem támogatja már.
a Kies közölte, hogy nem tudja frissíteni, mert nem.a CWM-et nem találok rá, a RomManager nem támogatja már a 2.1-et, és nincs hirtelen több ötletem, hogy mivel tudnék egy frissebb ROMot rápakolni.
JFF végződésű a gyári ROM
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Lenry
félisten
válasz Tamás88 #20898 üzenetére
akkor még nem volt root, mert az első terv az volt, hogy teszek föl Kiessel 2.3-at, aztán onnan majd maszekolok.
Download mód van.A Kiesnek pedig kellene, ha nem megy, akkor előtte a 2.2, majd a 2.3-at tedd fel.
Odinnal?
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest