Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
Aktív témák
-
D1L1ZS
őstag
válasz
vitezlejszlo #48592 üzenetére
Ez az alap AOKP build bugja...
Egyébként én meguntam a TsunamICS-t, most az aláírásomban levő konfig van, és teljesen jó sztem...
-
( V )
veterán
válasz
vitezlejszlo #48561 üzenetére
én is stratoskkal értek egyet, nem a benchmarkokra lett optimalizálva a rom + kernel hanem a rendszer működésén érződik: ha hasonlítani szeretném akkor kb olyan mintha a hdd-ről ssd-re raknánk át a vindózt!
-
berczy03
aktív tag
válasz
vitezlejszlo #48197 üzenetére
Na, kurva élet, megint elmászott.
Fákking!
Köszönöm szépen!Miért mászik el mostanság, soha nem csinált még ilyet, csak az utobbi NIGHTLY buildek óta.
-
( V )
veterán
válasz
vitezlejszlo #48194 üzenetére
huh? ja akartam egy ilyet is odarakni
- hogy köff mert még nem volt és örömtánc
-
Remus389
veterán
válasz
vitezlejszlo #48033 üzenetére
annak idején néztem én is, de jobbnak láttam ha lecserélem az egész telefont egy újra(csak lazért mert szereléssel lehet 10K a csere, és kb 15K-ból az egészet újra cserélheted), 59K egy új sgs, kb 44K a használt
google-t használni luxus? [link]
egyébként én inkább a világos krómkeretre mennék, jobban néz ki, ebay-en van is "chrome bezel"
-
tresh
veterán
válasz
vitezlejszlo #48033 üzenetére
Tudtommal az a króm kerettel együtt van a kijelző de lehet tévedek
-
Remus389
veterán
válasz
vitezlejszlo #48020 üzenetére
nekem se égett be az előző sgs másfél év alatt
1. ne legyen a status bar kék
2. használd dinamikusan(mindig változzon, néha helyezd át/cseréld le a widgetet)
3. a fényerő ne legyen maxon mindig, ha lehet vedd lejjebb(amúgy is jobb lejjebb venni, nem égeti ki a szemed, meg tovább bírja)
4. ha abbahagytad, kapcsold le a kijelzőt
-
törölt tag
válasz
vitezlejszlo #48016 üzenetére
Az S2 kijelzője is ilyen "beégős"?
Túl van lihegve a dolog, ha kíméled nem lesz semmi baja. -
tresh
veterán
válasz
vitezlejszlo #48016 üzenetére
S2-nél is olvastam már hogy beégett
nem tudom ebay-es kijelzős tapasztalat engem is érdekelne..esetleg több db-nál hátha van valami kedvezmény
[link] << és itt rögtön a második cím ...tapasztalt hibák beégés:S
-
mandju
senior tag
válasz
vitezlejszlo #46392 üzenetére
Ez nálam is jelenlévő probléma.
Kb napi 30-40 hívásból 2-3 szor fordul elő. Én együtt tudok vele élni.
-
( V )
veterán
válasz
vitezlejszlo #44875 üzenetére
-
Remus389
veterán
válasz
vitezlejszlo #44336 üzenetére
pedig, én sem találtam értelmes alternatívát, én leginkább a formája és a jó audio outputja miatt szeretem
meg a kezelhető mérete és stb...
hogy pentile-os az kevésbé, egyébként szinte tökéletes!
[link] kicsit variáltam, mert fehéret vettem, jobb annyiból hogy szebb, és a hátlap se karcolódós és nem ujjlenyomatgyűjtós(jobb)
hát ez a mentős eset tényleg extrém, én ezért is a gyári romokat szeretem(kis tunningal, pl semaphore kernel), fő a megbízhatóság, hisz magamnak nem tudnám megbocsájtani ha emiatt halna meg valaki is
az sgs3 lehetne nekem alternatíva, de kicsit ronda és egy nagy dög, nem mellesleg durva az ára is
add el ha szerencséd van 45K-ért és 61-62-ért újat kapsz(sőt szólj hogy nem kell a headset, hátha egy ezrest engednek)
a boltról annyit hogy nagyon korrektek, pl mikor én vettem, az elsőnél volt az előlapi kamerában felejtve egy kis ragasztószalag, egyből kicserélték
tényleg jó a kiszolgálás és nem arabok hanem magyarok
-
( V )
veterán
válasz
vitezlejszlo #44331 üzenetére
bocsi, de ki hisztizik? te írtad: " Inkabb tenyleg eladom, es veszek valami mast helyette. SGS-t tuti nem." - hát tégy úgy, szíved joga!
épp a minap írtam egy értekezést hogy én hogy látom Android/SGS hibáit ill. előnyeit és azt is leírtam hogy ezzel a panaszáradat+sz@r+nemveszek többet SGS-t (megfelelő rész aláhúzandó
) dolgokkal nem tudunk (azt hiszem hiszem írhatom többesben) sem akarunk foglalkozni! ahogy a fórumot ismerem, szerintem mindenki szívesen segít a legjobb tudása szerint ha vmi gond van (talán még ha hardveres is), de a pocskondiázásból nem kérünk - ennyi.
a beégés hardveres probléma: a képernyőt üveggel, kerettel mindennel együtt cserélik szervizben! ha benne vagy még a gari időben (1+1év) és van számlád, akkor vidd el kicseréltetni.
a főzött romok sajnos ilyenek, akadhatnak megbízhatósági problémák, igyekeznek minél jobban korrigálni őket. én speciel két és fél hónapig gyűrtem a CM7-et és nem volt gondom vele. a mentőhívás esetére tudom ajánlani hogy mindig legyen nálad 2 telefon! nem vicc, nekem is volt hasonló (nem az SGS volt a ludas) és jól jött hogy volt másik készülék! ha tutibbra akarsz menni akkor tegyél fel gyári romot buhera nélkül!
-
Remus389
veterán
válasz
vitezlejszlo #44331 üzenetére
ha nincs értelmes alternatíva akkor: [link]
én másfél év után vettem egy újat, mielőtt elkezdett volna haldoklani a telefon(beég, leválik a krómdíszítés, az akksi tönkremegy, összekarcolódik a hátlap, lötyögni kezd), 19K volt az hogy új legyen(fehér)
most jó minden
újabb másfél évig
az sgs3 se tetszik nekem annyira, nagy batár lett és a hangchipje is valami budget wolfson
a szoftverről, pedig ajánlom ami az aláírásomban, bugmentes, rátolsz egy ICS témát darkyota-val majdnem ugyanott vagy
Ginger kiforrottabb sokkal
sgs3 mal kapcsolatban [link] WM1811 van benne, SGS-be pedig WM8994
állítólag majdnem olyan jó, de ez is egy indok hogy maradjon a kis gs1
, meg ennek kezelhető mérete van legalább
-
( V )
veterán
válasz
vitezlejszlo #44320 üzenetére
halgass dbalazs123ra és add el mihamarabb! nem éri meg vesződni vele, mi se tettük sose!
-
dbalazs123
aktív tag
válasz
vitezlejszlo #44320 üzenetére
"szabalyos kor alaku kb 2cm atmeroju "hiba" keletkezni a kepernyon? Kornek a keruleten van ez a jelenseg, nem belul."
Nem igazán értem, hogy ezt a beégést hogy kell most a te esetedben elképzelni, de az ismert hiba az SGS-nél, hogy be tud égni azokon a helyeken, ahol sokáig nincs változás (többnyire a státuszsávon).
"Karcos kromkeret: az volt regebben a mondas, hogy a kromkeret par szazert ebay-en beszerezheto, de ragasztva van a kepernyohoz, es nem szeretik szetszedni, emiatt komplett kijelzot csereltetnek a szervizben. Ez meg most is igy van?"
Nem már nincs így. A Samsung visszahívta az összes Galaxy S-t, és új igazi fémből készült könnyen leszedhető krómkeretet szerelt a régi helyére. Te lemaradtál az akcióról?
"Inkabb tenyleg eladom, es veszek valami mast helyette. SGS-t tuti nem
Nincs vele bajom..."
Ha nincs vele bajod, akkor mindenképp add el, és vegyél másmilyet! Ne próbáld véletlenül se megtalálni a hiba okát, ne próbálj ki másik romot, ne próbálj utánaolvasni hogy kell a kernelt beállítani! Vegyél új telefont!
-
Remus389
veterán
válasz
vitezlejszlo #44243 üzenetére
nem akarlak elkeseríteni de kijelzőcsere 40 ezer Ft, krómkeretet 13 dollárért láttam az ebay-en, olyan 5 ezerért cserélik
gondolom az akksi se olyan jó már
szerintem használd így vagy vegyél új telefont, gazdasági totálkár a tiéd, nem érdemes vele foglalkozni
-
Vic61
senior tag
válasz
vitezlejszlo #41099 üzenetére
Fc nélkül, de nekem is volt ilyen, a statusbar weather style-ban a pöttyöt áttettem a disabled-ra, majd vissza a weather panelra, és azóta tökjó...
-
( V )
veterán
válasz
vitezlejszlo #41096 üzenetére
annyiban hogy látszólag nagyobb lesz a kezelőfelület "látótere" pl böngészőben nagyobb rész latszik egy oldalból stb. hátránya hogy egyes appok csak adott "felbontáson" hajlandóak elindulni, uh egyes appokkal gondok lehetnek. de a legtöbb ilyen romnál van esély hogy rom controlból valáltoztass a beállításon!
-
B.Ricsike
őstag
válasz
vitezlejszlo #41031 üzenetére
Előbb utóbb csak feltűnik majd másnak is! Nekem is nagyon szívja az akksit. Bár hátha majd beáll 1-2 feltöltés után.
-
bodoraudio
aktív tag
válasz
vitezlejszlo #41031 üzenetére
na az túlzás kissé,nálam nem merül annyira.de az igaz hogy slim 3.3 ezen a téren jobb.
ez meg talán gyorsabb. -
vitezlejszlo
őstag
válasz
vitezlejszlo #41029 üzenetére
Mondjuk fura, hogy erre senki sem sír még az XDA-n, pedig már fél napja kint van a rom
Kb 30%-ot merült egy óra alatt úgy, hogy hozzá se nyúltam...
laca
-
Weeman1
veterán
válasz
vitezlejszlo #40695 üzenetére
Nekem tökéletesen működött a tárcsázó.
-
( V )
veterán
válasz
vitezlejszlo #40466 üzenetére
látod megy ez neked! és ha legközelebb legalább ennyi időt töltesz utána olvasással mint ezzel az " ironizálással" lehet még a válasz is meglesz a kérdéseidre...
-
tariattila
veterán
válasz
vitezlejszlo #40464 üzenetére
ezt jól kigúgliztad! kár, hogy azt már a gúgli se tudja mikor melyik a használhatóbb rilíz...
-
( V )
veterán
válasz
vitezlejszlo #40460 üzenetére
-
theiron320
aktív tag
válasz
vitezlejszlo #31590 üzenetére
Ez speckó engemet is érdekelne ugyan ilyen nekem is.Bár szerintem nem garis problem.
-
wagner007
tag
válasz
vitezlejszlo #29371 üzenetére
van már 3.4.4 , de fog automatikusan frissíteni
sokkal gyorsabb lesz tőle a Market
-
sagit
veterán
válasz
vitezlejszlo #26462 üzenetére
Elmented a topikot kedvencnek, utána rákattintasz hogy kérsz mail értesitést majd a mail appban belövöd hogy szoljon ha jött email.
Azért mondjuk napi 30-50 értrsités idegesítő szerintem.
-
Vagany
őstag
válasz
vitezlejszlo #26449 üzenetére
javaslom a legújabb nightly felrakását (asszem 174-esnél járnak) rengeteget javítanak minden nap. nightly changelog
-
logarithm
őstag
válasz
vitezlejszlo #26329 üzenetére
Nem.
[link] -
tariattila
veterán
válasz
vitezlejszlo #22242 üzenetére
sammobile.com regelni kell... xda-n volt... ismeritek
.
.
.
.
I9000XXJVR ## 512.PIT 2.3.4 2011 July 27 CSC = I9000SWCJVR DOWNLOAD
I9000XXJVS ## 512.PIT 2.3.5 2011 September 8 CSC = I9000OXAJVS DOWNLOAD
I9000XXJVT ## 512.PIT 2.3.5 2011 September 29 CSC = I9000OXAJVT DOWNLOAD -
logarithm
őstag
válasz
vitezlejszlo #22235 üzenetére
Nem kamu, hamarosan samfirmware.com -on is elérhető lesz.
-
tariattila
veterán
válasz
vitezlejszlo #22235 üzenetére
vótmá
-
TwentySix
aktív tag
válasz
vitezlejszlo #20330 üzenetére
A semaphore kernelben nem mukodik alapbol, kis ugyeskedes kell hozza. Ha szukseged van ra, a megoldast megtalalod az XDA relevans topikjaban, vagy visszaolvasol itt, ha jol emlekszem az almafan Everman irta le anno....
-
tariattila
veterán
válasz
vitezlejszlo #20330 üzenetére
működik az csak valamelyik kernel alapon nem tudja...
-
qpwoeiruty
tag
válasz
vitezlejszlo #19600 üzenetére
Azért messze nem kéthetente, az ezelőtti ROM (JVR) még júliusi volt. Meg persze sosem kötelező feltenni mindig a legújabbat... Csak nehéz ellenállni a kísértésnek
-
sagit
veterán
válasz
vitezlejszlo #17917 üzenetére
ez még így is jól hangzik.. inkább pár másodpercig töltsön a böngésző minthogy az összes oldalt újratöltse ...
CHIPman: ADW-t cseréled aztán kész
-
rasky
senior tag
válasz
vitezlejszlo #17142 üzenetére
a hárombetűsre írtam
, másnál a romcsere megoldotta a gondot.
-
Vic61
senior tag
válasz
vitezlejszlo #17052 üzenetére
Próbáld meg akkor inkább a barátnődet hívni...
Amúgy nekem nem csinálja...
-
vagyula
senior tag
válasz
vitezlejszlo #15600 üzenetére
Már Darkyék tákolnak a samunak
-
fo_di
őstag
válasz
vitezlejszlo #13371 üzenetére
lényegében semmi használattal nálam 5nap 6h 39m volt a max, amit kibírt egy 2.3.3 jvh (nemrég shotot is dobtam)
-
cselt
senior tag
válasz
vitezlejszlo #13371 üzenetére
Ezt hogy csinálod? Te se használsz rajta semmi funkciót, csak telefonálsz?
-
cozmo
őstag
válasz
vitezlejszlo #13372 üzenetére
Bocs de nem pöcsölök vele. Próbáltam multiméterrel lemérni a töltő csatlakozóinál, de reménytelenül aprók az érintkezők
Pedig jó kézügyességgel vagyok megáldva.
Ez van, megy vissza a gyorsboltba... -
Kevin's
senior tag
válasz
vitezlejszlo #11821 üzenetére
Ajánlom ezt az oldalt PDA Fun Club FAQ itt mindent megtalálsz ha nics 3 gombos módszer arra is van ott egy leírás !!
-
Iomega
addikt
válasz
vitezlejszlo #11816 üzenetére
Köszi a linket! Jó lenne , ha többen is megírnák tapasztalataikat, nagyon hasznos lenne.
Egy ilyet találtam, egész jónak tűnik ez a bolt, talán van olyan bolt is , amelyik még megbízható.
[link] -
Iomega
addikt
válasz
vitezlejszlo #11806 üzenetére
Köszönöm újra a hasznos segítséget!!
Ez tényleg elgondolkodtató.
Szóval így verik át a népet.
Akár nagyobb is lehet a veszteség , mint a nyereség. -
Iomega
addikt
válasz
vitezlejszlo #11801 üzenetére
Köszi a segítséget!
Akkor szerinted interneten, mondjuk a VIP-Phone nevezetű keresekedésnél sem érdemes 73e Ft körüli áron venni?
Sajnos a Media M-ben 100e, vagy felette van az ár.
30-40 ezer Ft különbség az nagyon drasztikus árkülönbség. -
vepe
őstag
válasz
vitezlejszlo #11789 üzenetére
mennyi idő alatt merül le?
-
JJ hunter
aktív tag
válasz
vitezlejszlo #11789 üzenetére
óóóó fakkkkk
akkor nemtudom, mit kellene feltenni, h normális legyen a telo
köszi az infót -
-FreaK-
veterán
válasz
vitezlejszlo #11726 üzenetére
Itt a leírás: [link]
Jobb oldalt ott vannak a letöltendő fájlok is hozzá.
A dolog gyors és egyszerű, lényegében vissza kell flash-elni egy full froyo-s romot, majd arra egy speedmod kernelt (de még 2.2.1-est) és annak a cwm-jéből mehet a MIUI.Én is most fogok nekiállni. Ez a leírás és fájlok használatával a biztos a módszer, szal érdemes így csinálni
-
kutkut
addikt
válasz
vitezlejszlo #11726 üzenetére
Második. Biztos ami tuti alapon...
-
Piwi
veterán
válasz
vitezlejszlo #11714 üzenetére
azt azért túlzás kijelenteni hogy a merülős a jvq,meg fczik a tárcsázó.nekem semmi jele egyiknek sem,amióta van jvp azóta felraktam,és egyik hibával sem találkoztam még.ez hogyan lehet akkor? kiválasztott lennék?
-
DanielK
addikt
válasz
vitezlejszlo #11664 üzenetére
A battery drainnél tudtommal a telefon az 1 napot sem bírja, szinte. Nálad meg vígan 2 nap fölött van.
-
Kevin's
senior tag
válasz
vitezlejszlo #11633 üzenetére
Na a k,...va a..át
megoldottam újra Format és még egyszer fel raktam és most simán be bootol semmi be kapcs gombot nem kellett most nyomni élol
Na ja
meg ez a loading
hehe kicsit számítógép érzetem van
-
DanielK
addikt
válasz
vitezlejszlo #11594 üzenetére
Hát igen, én is ezt mondom.
Közben rájöttem, hogy hogy lehet off topicba tenni.
Bocsi! Mindenkitől!
-
sajtee
őstag
válasz
vitezlejszlo #11565 üzenetére
Szia!
100ezer rengeteg egy Galaxy S-ért. Akkor már kicsit hozzárakok és SGSII.
-
DanielK
addikt
válasz
vitezlejszlo #11565 üzenetére
+1
Én az Örsön lévő MM-ben vettem 99.990 Ft-ért, 2 év garanciával + 2 hónap, mert regisztráltam a Samsung honlapján.Egyszer rég, egy N 6300-val szivattak meg a sufni mobilboltban. Kijött a szoftverfrissítés, felraktam otthon és csak angol meg valami arab nyelv lett rajta. Kiderült, hogy közel keletről hozták be. 2 hónapig volt "szervizben", majd inkább mondtam, hogy adjanak kpt, mintha most hoztam volna be használtan és ha visszajött azt csinálnak vele amit akarnak. Elmentem MM-be és rátettem +15E Ft-t és vettem egy gyári garisat. Azt azonnal frissítettem és semmi baja nem volt. Minden tökéletes volt rajta.
Ekkor döntöttem el, hogy inkább gyűjtök és többért, de a gyári garanciás telefonokat fogom megvenni. Max szolgáltatóit, mert ott max a frissítés csúszik. (Kivéve a SG3-at, mert ott még a függetlenesek várják a froyot) -
bossvico
senior tag
válasz
vitezlejszlo #11424 üzenetére
vettük észre sajnos.
a szájbarágós linkemben 5.2 pont alatt ajánl a figura egy modemet, én azt raktam most fel, még nem fc-zett, de egy hét után nyilatkoznék biztosat.
volt aki xda-n a fény és elmozdulás érzékelő szenzorral hozta össze az fc-t, ha kikapcsolta az auto elforgást akkor fc-zett, de én nem kisérleteztem ezzel. -
vitezlejszlo
őstag
válasz
vitezlejszlo #11216 üzenetére
De fura, eddig csak hack-elt romjaim voltak, most ez az alap JVQ-n meg mobil netem sincs, éppen állítom befele már, csak fura...
szerk: Hmm.. most sincs netem
Mit kell adni neki? T-s vagyok... use packet data be van pipálva...
laca
-
SzlobiG
félisten
válasz
vitezlejszlo #11211 üzenetére
Igen így, pont most raktam fel én is.
-
berczy03
aktív tag
válasz
vitezlejszlo #11208 üzenetére
Szerintem nyugodtan.
Hajrá...
szerk: De persze, ha nem sikerül, mosom kezeim...
-
Leonardo91
őstag
válasz
vitezlejszlo #11203 üzenetére
Én az 1.82 vel csináltam a JPQ-t, sztem tök mind1 hogy melyikkel csinálod
-
berczy03
aktív tag
válasz
vitezlejszlo #11203 üzenetére
Szerintem itt mindenki azt fogja mondani, hogy 1.3-as ODIN-al tedd fel.
Én is azzal tettem. -
berczy03
aktív tag
válasz
vitezlejszlo #11201 üzenetére
Én azokat is benne hagyom.
-
B.Ricsike
őstag
válasz
vitezlejszlo #11196 üzenetére
Elméletileg nem kell, mert a repart megcsinálja, de szerintem, biztos ami tuti alapon, csináldd meg te elötte!
Amugy minek rakod fel a JVQ-t?? Szerintem semmivel nem több a JVP-nél.
-
berczy03
aktív tag
válasz
vitezlejszlo #10702 üzenetére
Szerintem rakd újra, minima a kernelt!
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
vitezlejszlo #10696 üzenetére
Na valaszolok magamnak.
F1 oldalrol:
Q: I'm getting bootloops what should i do now ?
A: Follow the steps below:Get into the CWM recovery
Wipe Data/factory reset
Wipe Cache
Wipe Dalvik-Cache
Wipe Battery Stats
Format Internal SDCard
Install the wipe version of my ROMEzekeg megcsinlatam, reboot, csaj megint dumal, de mar bebootolt a telo.. na hajra
vl
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
- Huawei Nova 10 /// 8+128 GB // 27%-os Áfás számla
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro - 128 GB, ezüst + bőrtok - kártyafüggetlen
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest