- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Aktív témák
-
Kakumix
senior tag
válasz
Kakumix #28031 üzenetére
Voltam a Westendben a Telenornál, egyből küldtek a közvetlen szomszédban lévő Samsung szervizbe, hogy ők sokkal gyorsabban megoldják a gondomat. Próbáltam bizonygatni, hogy tegnap is gond volt legalább nézze meg a garipapírt. Nagy nehezen belement, megnézte és azt mondta, semmi gond nincs vele, de tényleg inkább menjek a szomszédba, mert náluk (Telenor) több hét az átfutási idő.
Nem hittem neki, de átmentem.
Elmondtam mi a bajom a telefonnal, a szervizes nézi, nézegeti majd megszólal:
Biztos nem volt ezen a telefonon szoftve... - itt abbahagyja a mondatot rám néz, majd így folytatja: független a telefon? (jelenleg a legutóbbi hivatalos Telenoros ROM van rajta) Mondom nem, de még a 2 éves Samsung garancia előtti időből származik és adom a garipapírt, amire szinte rá sem néz és mondja, hogy akkor az tényleg hozzájuk tartozik. Pár nap mire megérkezik a cserealkatrész, adjak telefonszámot és szólnak, ha vihetem, a szervizelés fél-egy órát fog igénybe venni. A telefon addig is használható. Még mindig nem hiszem el, hogy ennyi nem kell kiabálnom, asztalt vernem, semmi és tőle is kikényszerítem, hogy nézze meg alaposan a garipapírt, mutatom, hogy nincs hologramos matrica rajta és nyomatékosan felhívom a figyelmét, hogy nincs blokkom, számlám sem. Kicsit meglepődik, hogy ennyit kötözködök, de nem sikerül kizökkentenem a nyugalmából és megismétli, hogy a talán már szerdára, de csütörtökre szinte biztos, hogy megérkezik a cserealkatrész és akkor majd küldenek SMS-t. Ha zárás előtt legalább egy órával beviszem a telefont, még aznap megjavítják.
Ezek alapján ajánlom a Westendben lévő Samsung szervizt!szasza87: ha fehér, pár ezressel (2-5) többel is lehet próbálkozni, de 60-nál többért esélytelen.
Aktív témák
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest