- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Pici telefon, óriás akksival?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
válasz
ibenny #12685 üzenetére
Szerintem erre nem fogjuk megtalálni a megfelelő magyarázatot. Én pl. azt nem értem, hogyan lehetett másoknál annyival lassabb, rosszabb, bénább a Froyo, hogy a GB-t még akku drain-es korában is elviseljék. Ennek tükrében azt is simán elhiszem, hogy valakinél meg problémamentesen megy a GB.
De ez nem is csoda, hiszen - de ezt már írtam itt - öten ötféleképpen csináljuk, és ha véletlenül valakik pont ugyanúgy romolnának, hát akkor tutira nem azt a csomagot teszik föl. Összehasonlítani szerintem csak a samfirmes odex cuccokat lehetne, kódos és CWM-es FR-ek és wipe-ok után. JVP-ből is legalább háromféle deodexelt ROM kering a neten...
Arról nem is beszélve, hogy egy %-os akkukijelzés is keményen oda tud verni a rendszer stabilitásának, hogy ha azt nem körültekintő ember készítette.
Aktív témák
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest