- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe33
csendes tag
válasz
A_ScHuLcZ #4533 üzenetére
Helló!
Az IGO-t a kártyán a T-Mob ingyért csak Magyarországra adja! Az összes letölthető ingyenes frissítéssel az SD-n csak kb. 2-300 MB-ot foglal el; tehát marad kb1,6 GB szabad hely rajta!!!
Ha a teljes EU-t ráteszed annak kell kb. 2Gb!
Egyéntként ha valakit érint: van egy új frissités az IGO-ra a Naviextras-on!!! -
viewdetails
addikt
válasz
A_ScHuLcZ #4533 üzenetére
Nos ha ájfon nem kell... akkor maradna alternatívaként az Android, amit említettél. Az én véleményem szerint (ami pár Andoridos telefonos nyomodására alapul), egyrészt sok téren nincs még ott ahol kéne lennie, másrészt meg elég nagy már a SkyNet, és kezdi kimutatni a foga fehérjét.
Tehát marad a WM.Akkor pedig a hagyományos érintőkijelzősekből az O2 jelenleg az egyik legjobb választás. A pénztárcádon múlik csak, hogy kis befeketetés, 2 GB + Igo, vagy nagy befektetés, 8 GB - Igo.
-
viewdetails
addikt
válasz
A_ScHuLcZ #4529 üzenetére
"akkor szeretnék rá sok-sok zenét és pár filmet is tenn"
Én egyszerre egy filmet szoktam nézni, annak elég. Zenéből is az van fenn amit hallgatok, és nem itt tárolom a teljes gyűjteményt a Dancissimo '79-től egészen napjainkig, mivel a 2GB belső memória nem egetrengetően sok. Ellenben van Omnia II-ből független verzió is a piacon, 8GB belső memóriával.
"Igo-ról: úgy gondoltam, hogy az ember fel tudja másolni a saját beépítettjére, és serial alapján működik, nem azt, hogy konkrétan az a kártya kell neki. Nem használtam még Igo-t, garmin volt a korábbi telómon."
Akkor miből gondoltad, hogy elfoglalja a 2 GB kártyádat, ha még nem használtad?Egyébként a kártya a hardver kulcs, jogtiszta esetén a felmásolgatás nem működik.
"És az mitől lehet, hogy a tört nem a teljes képernyőn jelenik meg nála, míg az eredeti igen? Beállításait már átnyálazta."
Hadd ne supportáljunk már itt warezt. Ha letőteni vót ész, megvenni nem...
"Próbálom magam meggyőzni, hogy nekem ilyen telefon kell, de valahogy mégsem jutok el odáig h megvegyem, Androidos lenne az igazi.."
Ha megengedsz egy jótanácsot a hsz-ed kapcsán hirtelen levont konzekveniákból: iPhone lesz a tökéletes választás. Sok játék, nagy tárhely, még ájgó is van hozzá. -
-
viewdetails
addikt
válasz
A_ScHuLcZ #4525 üzenetére
A_Schulcz
"Ékezetes betűket nem lehet valahogy előcsalni a fő billentyűzetre? "
Hosszan (0.5 sec) nyomva tartva az ékezetes karakternek megfelelő ékezetlen karaktert (gyk: a - á, e - é, o - ó-ö-ő, stb) előjön gond nélkül, mind qwerty, mind phone esetén.
"Valamint mondta azt is, hogy ha használni akarom a hozzákapott igo-t (t-mobile-nál venném), akkor azt a memkarit kell betennem és benne is kell lennie egyfolytában."
Nahát...
"Magyarul lesz 2+2 gigám benne, amiből az egyiket majdnem teljesen lefoglalja a progi, tehát alig marad hely!"
Marad rajta olyan 1750 MB szabad, mivel az ájgó kábé 230 megát foglal. Szvsz pont elég hely mondjuk a fényképeket, videókat oda felvenni.
"Haver most törtet rakott rá, az sokkal hamarabb talál műholdat"
Nem látom az összefüggést. -
devillike
tag
válasz
A_ScHuLcZ #4109 üzenetére
Hát figyelj.. ha T-nél veszed az ájfón jobb biznisz, mert a piaci ára nagyobb és lehet könnyebben el tudod adni. Én O2-t vettem és nem érzem azt hogy a világ legjobb üzletét csináltam volna. Félre ne értse senki az Omnia2 egy szuper PDA és szeretem!
Sajnos nem volt csak 20ezrem így a független 8GB-os kilőve... amint látom nálad is ez a helyzet. Ne vedd meg T-nél O2-t!!!
Egy hete van meg O2-m és felajánlom, ha ájfónt veszed és nem vagy vele elégedett elcserélem! Nem azért mert az jobb! Azért mert azzal pénzednél maradsz, ha érted mire gondolok.
Én most enyémet nem tudnám eladni annyiért mint egy ájfónt, pedig szerintem ér annyit...
Na ezt jól összezagyváltam... de remélem a lényeg lejött!? -
devillike
tag
válasz
A_ScHuLcZ #4081 üzenetére
"HTC is elég jó gépeket csinál, azért vannak azok is a versenyzők között! Azon is nagyon gondolkozom, hogy mennyire fog nekem bejönni a képernyőbillentyűzet, korábban megfogadtam, hogy a legközelebbi telóm qwerty-s lesz mindenképp. A HTC Touch Pro 2 ilyen."
Ebben az esetben a BlackBerry-t ajánlompont van egy ilyenem eladó
Nah jó komolyra:
Vannak tények és vannak vélemények. Még,ha mi úgy is érezzünk, hogy a véleményünk tényszerű nem szabad szentírásnak venni. Ezért jó, ha több topikban megkérdezed és abból vonod le a számoda megfelelő következtetést.
Mondom én aki nem járt utána a dolgoknak csak gyorsan megvette Omnia 2-t és most már tudja, hogy Omnia 2-t CSAK FÜGGETLENT ÉS EU GARISAT SZABAD VENNI! -
fairi
őstag
válasz
A_ScHuLcZ #4095 üzenetére
ő a tökéletes választás,mondjuk nekem nagy(4,3 col már nem telefonba való,max 3,8 col sztem),és túl drága..
ha 150k ki tudsz adni akkor bátran vedd meg..
jó felület,multitouch,kapacitiv minden ami kell...persze az ár 150k ami sok egy telefonért!!!!ennyiért CULV laptop is van már
-
válasz
iphone 3gs, Omnia2, HTC Touch HD és HTC Touch Pro 2 közül nekem egyértelműen Omnia II (nálam is sokáig versenyben volt).
Az iPhone nekem túl egyszerű, túl széthypeolt, bár megvannak annak az előnyei, ha az ember nem tudja hákolni és piszkálni (pl. nem kerül szervízbe egy balul elsült ROM frissítés után
). . .
Viszont ami mellette szól: rengeteg játék és szoftver megírva: Appstore - itthon szerintem korlátozott, de ezt az iPhone tulajok jobban tudják -, stabil működés, megbízhatóság, stb.
Ami ellene szól:
nincs multitasking, nincs flash (csak jailbreakkel), nem nagyon tudod saját szájízed szerint alakítgatni, nem kimondottan "üzleti" mobil.A HTC előnye az hogy HTC, nagyon jó a WinMo-ra írt felülete ezeknek az eszközöknek, de ha hardveresen hasonlítod össze messze áll a Samsung Omnia II specjétől mind a két régebbi HTC - nem rosszabbak, csak régebbiek. . ennyi.
Ha nem akarsz telefonon chatelni, vagy azon levelezni, akkor nem fogod a qwerty hiányát érezni. SMS írásra bőven elég a virtuális billentyűzet.
-
fairi
őstag
válasz
mi a szempont?
ha játék fontos,de NEM zavar a zártság,vagyis ha hozzá akarsz mélyebben nyúlni a géphez azt csak sok-sok nyűggel teheted,akkor szifon az jó lesz..
Egyszerű,bolondbiztos,nem lehet elrontani szinte..
persze dilinyóinak nézz utána,van egy pár dolog..
vagyis egy szifon topicba kérdezd meg ezt meg azt h tudod megcsinálni...WM készülékek nagydob szabadságot adnak,HTC-eknek pl nagyobb a közösségi támogatás,rengeteg cooked rom van.
Omnia2 is van sok rom,de nem az igazi a választék
Különbségek: omnia2 videolejátszásban, jobb kijelző, jobb üzemidő, jobb kamera,sok jó samus progi,de komoly van van a memóriával(program ram),folyik,nekem 65-ról indul és pár nap lemegy 34-reHTC-éknek az today jobb,híres manila fut rajta,több a memória is,se sok helyen kibukkan a winmo csúnyácska felülete,ami nem ujjbarát..manila 2.1-nél,de ha 2.5-ös manilát felteszed nem lesz ezzel se baj
omnia2 widgetplust sokan nem szeretik,pl én azt használom,ízlések és pofonok..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Hyundai, Kia topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- OpenWRT topic
- Nintendo Switch 2
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- További aktív témák...
- Fujitsu Lifebook U748 Üzleti erő, hordozható formában
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest