Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
Biszmark
csendes tag
Sziasztok Had érdeklögyem mivel lehet az érintöképernyöt tisztitani ?
-
Padam
aktív tag
válasz Krisz82 #5045 üzenetére
Itt egy video egyebkent, hogy mire szamithatsz:
http://www.youtube.com/watch?v=lfDodvbyl2w -
ATM_automata
őstag
válasz woodpaul #5031 üzenetére
zatuk: a T-nek nincs ilyen romja...ezt mondom. A samsung gyári szervizének viszont van friss T-s romja Tudom, vicces, de igaz és biztos, hogy T-s, mert én semmit nem állítgattam a telón, megy minden szolgáltatás meg sms központ, meg amit akarsz.
woodpaul: Nem mentenek le róla semmit, neked magadnak kell előtte egy mentést csinálnod, ha akarsz. De egyik szervizben se mentenek, szóval ez nem újdonság. Egyébként szerintem extrém esetek kivételével sok értelme nincs is, mivel a google accounthoz kapcsoldóva mindent le tudsz húzni újra a netről. Pl. kontaktok, emailek stb. Az appokat a marketről vagy ha csinálsz listát az appbrain-en, akkor onnan egyből vissza is tolja neked. Ami meg .apk fileos, azt meg az SD-re másolva egyből vissza tudod tenni. Itt max az SMS-ek amikért kár lehet, de nekem nincs bennük semmi pótolhatatlna, amúgy meg erre spec van progi, ami tudja menteni, ha kell.
Zolesz007: Ha úgy veszed fel, hogy a telefonon, hogy a gmail accountod alá teszed, akkor automatikusan fölteszi. Ha a telefonba teszed, akkor szerintem nem rakja fel.
Balilaci69: tárcsázóba beírod *#1234# aztán egyből át is dob a keresett infókhoz. A root-olásra ha rákeresel szerintem kapsz egy csomó infót, egyébként a unix/linux rendszerek alatt (mint az android is) a root a rendszergazda, aki korlátlan jogokkal rendelkezik a rendszer felett. Ergo a rootolt telefonra olyan exrta programokat tudsz föltenni, amik alap beállításokba piszkálnak bele, vagy olyan hozzáférések kellenek nekik, amik egy alap android rendszern nem állnak rendelkezésedre. Tehát a root kvázi egy korlátlanabb jog, amit te írtál, hogy ki vannak szedve a romból amik nem kellenek, az meg a custom rom, vagy főzött rom.
zatuk: Hú itt nagyon nagy félreértések vannak. Mindenki fel van akadva, hogy ez amit linkeltem ez nem egy friss rom. Ne a romlistákat nézzétek, hanem azt, hogy hivatalosan mi érhető el egy samsung szervizben amit garanciába, ingyen fel is tolnak. Tehát aki olyan romot akar, ami jobb, mint amivel a T kiadja és nem szeretné elveszíteni a gart, de akar egy jobban működő telefont, annak erre végre van lehetősége. Ami szerintem pozitív dolog.
What else?
-
tariattila
veterán
-
Padam
aktív tag
En a motonav es navigon navigaciokat probaltam eddig a galaxy-n, de egyiktol se vagyok elajulva.
A motonav remesen gagyi, tehat inkabb egy hagyomanyos terkepet vennek elo mint hogy azt nyomkodjam.
A Navigon nem rossz, de eleg fapados egy igo primo utan.
Egyebkent van egy jo cikk az androidos navigonrol Gyurcinál:
http://navigyurci.hu/2010/03/25/navigon-for-android-trial-kiprobaltuk/Szóval Én egyenlőre várok egy 800x480-as igo-ra, addig pedig marad a wayteq navi
[ Szerkesztve ]
-
Krisz82
csendes tag
Sziasztok!
Szinte az elejétől nyomon követem ezt a fórumot, megfordult a fejemben, hogy veszek egy ilyen okostelefont.
A kérdésem az lenne, hogy használja e esetleg valaki a tulajdonosok közül a Sygic gps navigációs programot a készülékén, és persze hogy milyen??
Erre gondolok: Sygic MobileElőre is köszi!!
-
t-real
tag
-
zatuk
csendes tag
Azt hiszem félreértettük egymást, én erre [link] reagálva írtam, amit írtam, lehet pontatlanul fogalmaztam. Ez esetben bocsi.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
hivatalos verzió (lesz) az, csak hivatalosan még nem lehet elérni! a gari bizonyos feltételek betartása mellett nem ugrik, kiskapuk mondhatni mindig vannak...
mondjuk én még nem frissítettem szoftvert, mert 3 napon belül vagyok![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Balilaci69
csendes tag
válasz ATM_automata #5030 üzenetére
A telcsi verzió kódját megtaláltam a beállításokon belül, de a többit hogyan lehet kiolvasni?
A gyári frissítés gondolom nem számít rootolásnak, de jó lenne tudni, hogy miért? Mert minden benne van, és nincs kiszemezgetve olyan amire nincs az embernek szüksége? Egy szó mint száz mitől rút a root?
Amúgy nekem egy olyan problémám van, hogy a számhordozás miatt csak tegnap este éledt fel a SIM kártyám, de sajnos csak a telefonos funkció, a 3G az nem akar elindulni. Már néztem a beállításokat, és azok rendben voltak (Azóta állítottam rajta valamit, amit nem tudok visszavonni. ). Többször újra is indítottam, és így sem javult meg. APN-es progim van ugyan, de zölden virít, tehát ez sem lehet a probléma.
-
-
zatuk
csendes tag
Hali. Hát most jövök a T-s szervízből, és állításuk szerint semmiféle frissítésük nincs a Galaxy S-re. A vevőszolgálatos csaj először azt mondta, hogy a "2.1-es a legfrissebb", az utána következő mosolyom és nézésem hatására pedig mondta, inkább kihívja a szervízest. Ő pedig megnyugtatott, amivel megvettem a telefont 2 hete, az a legfrissebb szoftver rajta, nem szálltam vele vitába, inkább eljöttem. Hát ennyi: tatabányai T a Vértes Centerben.
[ Szerkesztve ]
-
Zolesz007
őstag
a szinkronizálást hogy lehet úgy beállítani hogy a kontaktokat feltöltse a gmailba?
Fold 5
-
No.01
őstag
Ez az autos tarto must have kategoria! Az ok, h szeptembertol elerhetoek, de hol?? az h mennyibe kerul nem is erdekel mert amiket eddig lattam (univerzalisokat) azok fasorban sincsenek ezzel
Mellesleg nem kaptam telefont... Szombaton megyek vissza.
Meg egy kerdes: ki milyen GPS progit hasznal? Amigotol nem vagyol elajulva... Primo meg meg nincs pedig hajlando lennek legalisan is beszerezni ha vegre elerheto lenne.
[ Szerkesztve ]
-
verser233
senior tag
Egy igazán amatőr kérdés, előre is bocs.
Mi a búbánatot kell tennem, hogy a képeket amiket háttérnek beteszek ne húzza szét és ne rázoomolva tegye ki
https://hogyantipp.com - Okoseszköz tippek, trükkök, mobilos háttérképek
-
Lall
veterán
Valaki keresett reminder appot. Ez ígéretesnek tűnik.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
woodpaul
őstag
válasz ATM_automata #5030 üzenetére
Hm... És lebackupolják a tartalmaidat a telefonról, és a frissítés befejeztével visszateszik? Nem veszik el semmi (alkalmazások, beállítások stb)?
Androidő
-
woodpaul
őstag
Akinek nem elegendő az Android Marketen fellelhető alkalmazások széles választéka, az próbálkozzon meg a SlideMe-vel.
Van egy letölthető alkalmazás böngészője, ami hasonlóképpen működik, mint az Android market.
Szerk:
Ajánlom innen többek között a RockOn nevű lejátszót, elég látványos. Letölti a borítót is az albumokhoz stb.[ Szerkesztve ]
Androidő
-
mex77
tag
Kérdés: i9000XWJM5-el minden orosz lesz, vagy csak egy ikon?
-
tariattila
veterán
örülök, hogy rendben van a pda...
nekem eleinte (első két hét és a gyári ROM-al) melegedett töltéskor de azóta két rom csere és az akku is gondolom "beállt"
a wifi probléma nem órák kérdése szerencsére inkább napok... de a JM5 rommal eddig csak egyszer rakoncátlankodott...de egy idő után csatlakozott magától.... tehát szoftveres gond lehet(ett)
Azért az N97-hez képest is űrhajó ez...[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz tariattila #4995 üzenetére
köszi, úgy érzem, nem fogom megbánni a cserét - értem itt a gyártót is!
utoljára bő 7 éve volt samsung telcsim (egy v200 ami a mai napig használatban van, és tökéletesen működik!), a páromnak azóta is csak samsung telcsijei voltak, illetve most is egy spica van, de én csak a galaxy s elérkezésekor láttam fantáziát abban, hogy ennyi év után ismét samsung telcsit vegyek/használjak... bő 13 éve mobilozok, elég sok gyártó készülékét kipróbáltam, de a legtöbb telcsim a nokia gyártóhoz fűződik, és az utóbbi 4 évben kizárólag csak ezen gyártó készülékeit használtam, de nagyot fordult a világ (bennem?), amióta a párom spica telcsije által közelebbről is bepillantást nyertem az android világába, a galaxy s pedig már hardveresen és tudás szempontjából is elérte azt a szintet, hogy rászánjam magam a megvételére és használatára!
a topic témájánál maradva; tesztelgettem a telcsit, nem nagyon tudok belekötni semmibe! a wifi órák alatt sem bont le, és más olyan hibával sem találkoztam, amik itt esetlegesen említve lettek!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
t-real
tag
úgy vettem észre ez a "fórum" jobban frissül mint a DroidFanz
-
t-real
tag
válasz tariattila #5014 üzenetére
oké... akkor én értelmeztem félre...
a képeken a dokkolón az a fehér karikás kis lyuk az mi?
és a második képen amiben az akksi van az mire való, azon kívül hogy feltölti az akksit? ?[ Szerkesztve ]
-
Padam
aktív tag
Sziasztok!
Nektek nincs problema a facebook szinkronizalassal? Nekem rendszeresen hibat ir ki es nem tudja frissiteni a nevjegyeket. :S
-
Lall
veterán
Autós tartót lájkolnám, de mondjuk az nem világos, hogy így hogyan passzintom bele a töltőt vagy a fülest. Addig is marad a Nokia univerzális tartója abba éppen bele tudom passzírozni.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
tariattila
veterán
azért írtam úgy, hogy "igaz is" hogy nem olvastál annyit vissza hiszen olyan rég volt ez már...
nem rosszindulatból...
Természetesen hír értékű most is ez... és akit érdekelhet nem biztos, hogy vissza tud/akar annyit olvasni... van post szépszámmal...
a videóhívást akkor nem is említettem így meg főleg...
a smile-t azért gondoltam megfelelően értelmezed a végén...[ Szerkesztve ]
-
t-real
tag
válasz tariattila #5005 üzenetére
En kerek elnezest h meg akartam osztani a tapasztalatom es mertem olyat csinalni a hirtelen nagy oromomben h nem olvasom vissza az elmult 3het hszeit es nem keresek ra a keresoben...
-
AS
félisten
Galaxy S kiegészítők szeptemberben:
[ Szerkesztve ]
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
milanmylo
aktív tag
válasz ATM_automata #4982 üzenetére
Üdv! Ha én a t-mobile-os telefonommal bemegyek ebbe a samsung szervízbe nekem is felteszik ezt a romot rá?
ROM frissítést nem lehet elrontani, csak nem a leírtak alapján végezni.
-
No.01
őstag
Ujabb kerdesm lenne Sajan nem tudom h mar elerheto a funkcio vagy majd csak a Froyoban lesz az, de jelenleg nincs itthon net addig szeretnem ha a telefonomon levo mobilnetet routerkent megosztani 2 laptop szamara.
Ez mar elerheto future vagy meg varat magara?
(ha ez is mukodik akkor ma megyek veszek egy ilyen telefont... felteve ha van mert mult hetvegen Iphone 4 ide vagy oda egesz Eindhovenben nem volt elerheto csak fuggetlenul a MediaMarktban ami meg ugye nem az ugyfelbarat arpolitikajarol hires)
-
dorkababa
aktív tag
válasz tariattila #5001 üzenetére
megoldódott,hozzáférési pont elmászott a wnw-ről valahogy
-
kopasz79
tag
-
t-real
tag
Fringel mukodik a hang es videohivas is fring felhasznalok kozott,tesztelve...
Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Steam topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest