Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Seshrak
csendes tag
válasz
icecave
üzenetére
Ezzel bármilyen zenét, effektet nem csak fel tudsz tenni csengőhangnak, figyelmeztetőhangnak vagy bármilyen hangnak, hanem még arra is képes, hogy pl. egy zeneszámból kivágj egy részt és azt elmentsd használatra.
Ha elmentetted, akkor onnét kezdve már megjelenik az adott kategoriában és hozzárendelhető lesz csengéshez, sms-hez, figyelmeztetőhangnak stb.
Ingyenes.
-
Lall
veterán
válasz
icecave
üzenetére
Ennél van egyszerűbb megoldás Rings Extended a program neve, marketen fent van (ingyenes). Aztán a hangbeállításoknál bármilyen hangot be tudsz állítani bármihez. Nekem ez nagyon bejött az összes androidos telefonomon elsőként telepítettem.
Ja és az energiagazdálkodás (power control) helyett még ajánlanám a SwitchPro widgetet. abban sokkal több a beállítási lehetőség.
-
masterful87
senior tag
Ezzel a telefonnal szemezek már hónapok óta, nagy hibája, hogy nincsen vakuja, de nem bánom!
De jól látom, hogy mindenhol csak egy év garanciával kapható???
Ez nevetségesen kevés manapság, hát még ha az árát is megnézzük! :S -
Na k-9 e-mail kliens: mint írtam egész jó, és lehet betenni e-mail jelző hangot, csak az accountra kell hosszú "tap", majd Account Settings. Sajnos itt is csak gyári hangokat lehet beállítani, mint sms-nél, de ha valaki tud megoldást, szívesen hallgatom!!! Mert van pár jó saját jelzőhangom, ezeket szívesebben használnám.
Valaki használ nem gyári Facebook klienst? Az gyors? Mert a beépített Samsung irtó lassú....
rankesz: biztos ez a neve? Nem találom...
-
zack
nagyúr
válasz
MasOyama
üzenetére
Kicsi az esélye. Mint írtam már az előbb, ez inkompatibilitás. Vagy a GS-t adod el, vagy a fülesedet. Vagy 3. megoldásként nem hallgatsz BT-on semmit.
Samsung szervíz semmit se fog tudni csinálni. Nekem olyanokat mondtak hogy konvertáljam kissebb bitrátával az mp3-mat, és úgy próbáljam meg. Ragyogó ötlet volt, kb. még rosszabb lett ahogy a minőséget rontottam. Ennyit tudott tenni a Samu szervíz. Bár az esetemben legalább szólt, igaz pocsék minőségben.
Persze a telót bevizsgáltathatod...csak semmi értelme.
-
Nekem akkor is csak 4 ikon van, amiket írtam

JM5 van fent, one click lagfix-el, és launcher pro-val.
Közben a mobilnet király lett, beállítottam, köszönöm!
Kipróbáltam a k9 e-mail klienst, és nekem nobban bejön, mint a gyári, egyedül az para, hogy nem lehet jelzőhangot adni neki.Egyébként, az sms csengőhangot nem tudom változtatni, a belinkelt FaQ alapján így kell:
Megnyitod az smseket, menu, beallitasok, uzenethang beallitasa. Megnyitod az emaileket, menu, fiokballitasok, csengohang beallitasa.
Viszont itt csak gyárikat tudok kiválasztani, amit felmásoltam hangokat a telefonra, azokat nem...
-
KeFe
tag
válasz
icecave
üzenetére
"Nemtudom, melyiket tartsam meg, mindkettőt nem lehet, nem vagyok "kőgazdag"."
Várd meg míg megjön a jézustelefon és hasonlítgasd a kijelzőket egymás mellett, mert ahogy a topicot olvasom csak az számít

De mivel szifonod volt eddig is nagyjából tudod hogy a kijelzőn kívül mire számíthatsz. Használd addig a Galaxy-t és ha a widgeteket és a többi valóban hasznos és az almától különböző dolgot nem használod akkor add el és tartsd meg az I4-et. Ha nem vet fel a pénz akkor szvsz add el az Iphonet valami hívőnek a szokásos horror 200e Ft áron amíg nem jelenik meg itthon hivatalosan.
-
Grafiqs
őstag
A topikot kitakarítottam. Nem szeretnék még egy hasonlót meglátni, senki részéről.
-
Seshrak
csendes tag
Rootmentes megoldás nincs.
-
p06
senior tag
Nem tudjátok miért nem lehet itthon letölteni a google Earth-t. A marketen nem találja, az AppBrain pedig nem engedi letölteni.
+Van valamien root mentes megoldás erre?
-
Lall
veterán
válasz
Everman
üzenetére
Üzletemberkém! Az autós kihangosítót és a BT füleseket elvitte a cica? És bármilyen meglepő a kisiskolás anyámnak és az iskolába készülő nagyanyámnak BT keresztül küldöm át a telefonjára az unokákról/dédunokákról a képet és nem veszek nekik ezért külön számítógépet, hogy feltelepítsem az iTuns-t vagy mi a tökömet és feltegyek nekik egy fényképet amit a kertjükbe lőttem a kölykökről. Na ugye...
-
rankesz
veterán
válasz
sztrogoff19
üzenetére
Új rom utáni Wipe megvolt?
Az a legjobb ha recovery-vel indítasz, és ott wipe cache, majd data
Nekem először csak billant a wipe alatt a törlés, az a jó ha hosszabban mókol vele. -
sztrogoff19
tag
Üdvözlet,
én most próbáltam nemrég frissíteni, de a samfirware, valahogy nem akart sikerülni

Valami buzi megaupload oldalra tett mikor le akartam tölteni egy romot, de végül is lejött, amit a gépen tcm-ben üresnek mutatott, sajátgépen meg jelszót kért

Ezek után a KIES-re fanyalodtam, az viszont pikk-pakk megoldotta, JM1/JM2 már ott is figyel a kicsikémen

Bár megvallom őszintén számottevő javulást nem tapasztaltam, pedig az elmúlt két napban szügyig raktam appokkal, meg sokat is használtam, egy kis gyorsulás talán az van, de ennyi...
-
éjszaka feltettem a xwjm7/xxjm3/tmhjm2 összeállítású firmware verziót - igen, jó az új firmware esetében is a szolgáltatómhoz tartozó csc, így még a hozzáférési pontok beállításával sem kellett utólag bajlódnaom -, és csak jókat tudok mondani a jm7 verzióról! a gps esetében tuti mókoltak valamit, mert lakásban gyorsan és szinte méterre pontosan megtalált ott is, ahol a jm2 esetében nem, vagy csak nagyon lassan, és némi pontatlansággal! továbbá a feladatkezelő szerint alapon több a szabad memória, mint a jm2 esetében! a jm5 és a jm6 nálam kimaradt, így azt nem tudom, hogy azok mennyivel jobbak, mint a jm2, de a jm2 és a jm7 között nem csak gyorsaságban van különbség az utóbbi javára!

-
Grim666
tag
Amit nekem áruljon el valaki, hogy van az a T-nél hogy én kötöttem egy médiamánia S csomaggal előfizetést nézem a my t-mobileban az előző havi számlám 3200Ft kb. Én fogtam és csináltam a netbankomban egy ilyen megbízást hogy nekem rendszeresen emeljék le az 5k havidíjat. Viszont tegnap megyek fel és látom hogy ki van írva még be nem fizetett számlának ez a 3200 Huf és van hozzá határidő asszem 21ig. Várjak vele hátha leemelik vagy fizessem be, nekem ez nem tiszta?!
-
rankesz
veterán
-
Grim666
tag
válasz
icecave
üzenetére
Beállítások\Vezetéknélküli és hálózat\Mobilhálózatok\Hozzáférési pontok\És itt találod, ha nincs itt megfelelő akkor adj hozzá és kérj segítséget a Vodafone ügyfélszolgalattól vagy hát, tuti van itt akinek vodkafoneos netje van.
Az energiagazdálkodás widgeten pedig tuti nem 4 ikon van mert még nekem a jf3-as ROMomban is több volt. Per pill nekem 5 ikonos (wifi,bt,gps,szinkronizáció(ez kell neked),fényerő). -
verser233
senior tag
Hát, nem a boltosok védelmében írom, de most elképzeltem, hogy még 10 ember visszavisz hozzájuk egy ilyen értékű telefont, hogy "de a feleségem 1 perccel ezelőtt vett még egyet és ezt szeretném visszahozni,mert 2 nem kell" jeligével és ott tornyosulnának a már legarizott hibátlan mégis kibontott telefonok. Csődbe mennének a boltok. Ha hibás lenne a készülék persze hogy cserélnie kellene, vagy ha nem tud akkor kp vissza. De így, a levásárlás korrekt lépés volt részükről, nem kötelesek visszavenni. Persze icecave-n ez nem segít, tudom.
-
ferrari1
őstag
válasz
tariattila
üzenetére
Hoppá, nem is figyeltem! Majd bezsebelem a 25 pontot a győzelemért

Pssszt, Montezemolo meg ne tudja
-
rankesz
veterán
XDA-dev-en ott van (majdnem) minden de nagyvonalakban leírhatom én hogy csináltam:
Android SDK-nak fent kell lennie, azzal mented le a gyári akksikijelzést.
PDA-n az USB Debug módot aktiválod, így férsz hozzá rendszerdolgokhoz pc-ről.
Android sdk tools mappájába bemész
telefon csatlakoztat
pc-n a tools mappából kiadod a mentésre a parancsot:
adb pull /system/framework/framework-res.apkpár másodpercig mókol majd miután végzett, ott lesz a kimentett file a tools-ban (tedd el jól valahová)
xda-ról letöltöd a neked szimpi verziót a linkről (fontos a rom verzió)
belső sd-be tedd a letöltött kb 4 megás zipet, de előtte nevezd át update.zip-re
recovery módban indítsd el a telefont (volup+menü+power)
futtasd az update.zip-et
újraindítás után új battery ikonod van!!!
-
lalakov
senior tag
Végre másfél hónapnyi olvasás után kézbe vehettem.
Bekapcsoltam egy pillanatra és megnéztem milyen ROM van rajta és hála az égnek az új JM2/JM1
, ezzel én elleszek a hivatalos Froyoig.
Most töltőn pihen egy kicsit. -
Robertoq
őstag
Akkor addig is próbáld ki a Quick Battery Widget-et
-
Dinamiq
tag
Azért ezt a túlszaturáltságot nem szarja le mindenki. Engem is zavar. A jó az a dologban, hogy nem olyan látványos ez minden esetben. Azzal teljesen egyetértek, hogy a kép élessége, a fényerő és az egész kép feledteti az emberrel ezt a hibát.
Arra lennék kíváncsi, hogy ezt miért nem lehet állítani? Miért nincs egy kalibrációs program, vagy menüpont? Ne mondja senki, hogy ez nem megoldható! Vagy ha ez tényleg így van, akkor kíváncsi lennék a miértre.
-
kopasz79
tag
-
p06
senior tag
Frissítettem a JM2-re a telefont és azt vettem észre hogy az aksi kijelzést nem sikerűlt valami jól megoldani
vagyis ha 25%-van akkor még mindig felet mutat. De lehet hogy csak nállam ha valakinek nem akkor kérem szoljón. kösszöm.Elvileg az AMOLED-OLED a kijelzőgyártás jövője úgyhogy nagyon rossz nem lehet. De ezt csak nagyon óvatosan mondtam.
-
rankesz
veterán
válasz
icecave
üzenetére
Az 1.re nekem az a megoldás, hogy kapcsold be a wifi, gps, stb (ötikonos nemtomhogyhíjják) widgetben a frissítés gombot (jobbról a második, mint a böngélőben, pont úgy néz ki) ekkor rögtön megkapod a mailt ahogy küldik. (Mókás a ph!s privikre fél percen belül válaszolni...
)2, lehet rom frissítés után kitörlődött az APN adata, ezt ilyenkor újra be kell állítani. Még azt is meg tudod adni a policy-ban hogy mi nyúlhat a 3g-dhez...
3. Ha valami elnyomsz, és még fut közben, akkor a felülről legördítős menüben tudsz visszaváltani, nekem egyszer hívásnál volt ilyen, és ott jutottam vissza.
4. Ez ilyen android sajátosság, de lehet van a marketben valami amivel személyre lehet szabni hogy itt i jelenjen meg.
5. ,tuti lehet valahogy... froyo 1-2 héten belül amúgy is megoldja.
6., ja ezt nekem is szokni kell winmo után...
Bocs he 1-2 helyen nem a korrekt gyári fogalmakat használtam, de nekem is csak szombat óta van meg a pda.
Amúgy én a HTC touch HD-hoz úgy hasonlítanám mint kb egy win98 viszonya egy fullos 10.04-es ubuntu disztróhoz...
Apropó: Eladó touch hd érdekel valakit?

-
Lall
veterán
Ezt az RGB kérdést pont leszarja mindenki, legfőképpen én. Senkitől nem halottam még ebben a topikban és máshol sem aki a kezébe vette a telefont, hogy basszameg nekem ez a szar túlszaturált SAMOLED kijelző nem kell, inkább retina display. Már a neve is mosolygásra ad okot, nem beszélve arról a hype-ról ami körülette van. Ezek a tények. Ha valaki kézbe veszi tetszik neki. Az, hogy milyen statisztikába, milyen RGB, milyen 60%-ot csinál vagy nemcsinál az őszintén szólva a tökömet sem érdekli. Kézbeveszem, tűéles képet ad, megveszem. Ettől még az I4 képe is nagyon szép és csodálatos, de én szeretem túlszaturáltan látni a világot. (Bár eddig azt sem tudtam, hogy létezik ez a szó
) Így legalább, olyan érzésem van mintha egész nap be lennék állva. 
-
És ez hol van leírva? Valamit oda kell vinnem... azt mondták, hogy "szoftvert frissítettem" és az gáz... mondom a gyárit, gyárira, hivatalos programmal, az mióta para...?
Az edigital válasza: "Utánvétes vásárlás esetén, futáros kiszállítással megkapott termék esetén áll jogában indoklás nélkül, 8 napon belül elállni a szerződéstől. Minden egyéb igény egyéni elbírálás alapján a vásárlás helyén az adott üzlet Üzletvezetőjével egyeztethető."
Mindenáron a szervízbe akarta küldeni bevizsgáltatni, hogy akkor ha azt mondják, hogy tovább értékesíthető, akkor levásárolhatom az árát, de pénzt vissza nem adnak...
-
Ami egyébként zavart ezalatt az kemény 1 napi ismerkedés alatt (aminek egy része biztos megoldható, kérlek írjátok le hogyan, és az SGS marad
).1. Csak felül egy kis ikon jellzi, hogy új e-mailem jött, valamint nem is mindig tölti le, csak ha manuálisan rágrfissítek. VAn másik használhatóbb email kliens?
2. Kikapcsoltam a wifit, és nem kapcsolt magától mobilnetre... ez zavart nagyon, pont szükségem lett volná...
3. Bekapcsolt az ébresztő, közben nyomkodtam a képernyőt, erre bejött a főképernyő, összevissza kellett nyomkodnom, mire kiadta az ikont, hogy hosszan nyomjam, és kikapcsol (bár legalább felébredtem, az biztos
).4. A felülről legördülő infósáv: ( én csak a nem fogadott hívást szeretném ott látni, meg az új e-maileket, nem minden egyes telepítésről, letöltésről, stb-ről infót).
5. Egyszerre nem lehet frissíteni,ha több e-mail fiókod van beállítva, mindegyikbe külön bele kell menni, és manuálisan ráfrissíteni (ez gáz).
6. Kijelölés, szövegben ugrálás. Megszoktam, hogy hosszan nyomom a képernyőt, majd rajta tartva az ujjam oda viszem a kurzort, ahol elcsesztem egy karaktert, itt meg egyből feljön valamim menü, meg ilyenek, tiszta bonyolult.
Hirtelen ennyi jut eszembe.
Hozzáteszem, azért mint írtam, van amiben meg jobb, mint az iPhone.de ezeket tudom. A problémák megoldására vagyok kíváncsi. -
arnoka
tag
Vett már valaki autóba tartót? Szeretnék egyet, de nem tudom hol, milyet érdemes. Tapasztalat, vélemény, ötlet?

-
tariattila
veterán
válasz
gabesz839
üzenetére
Töltsd fel!

Everman: azért vannak szabályok az off topikra vonatkozóan...
Te érzésre besokalltál már vele itt...
Olvasgass a szabályzatban is ha ilyen sok időd vanEgyébként ha a fizikát ismered akkor a 3,5"-nál tudsz kényelmesebben írni/olvasni vagy a4"-nál? A szaturáltság meg abszolút izlés kérdése...nem tudományos célokra használja senki a pda-t
-
gabesz839
senior tag
Utána sem, pedig fel van töltve.tiszta ideg vagyok.

-
gabesz839
senior tag
Tapasztalt már valaki olyat hogy nem akar bekapcsolni a telefon? Mert nálam most ez áll fent.
-
Everman
addikt
válasz
icecave
üzenetére
Egyszerű a dolog.
Ballagj el az XMS-be nézd meg az iP4-et személyesen, itt úgyis csak a hardver a lényeges szempont, mert a szoftvert és az alkalmazásokat már ismered.
Így lesz összehasonlítási alapod és mikor mindkét készülék a kezedben van el tudod dönteni, hogy melyiket akarod a későbbiekben használni. Aztán ha az SGS mellett döntesz, akkor az iP4-et bontatlanul tudod eladni, nem vesztesz semmit, sőt elég szép hasznot is kapsz érte.
Ha meg az iP4-et tartod meg, akkor is elmondhatod, hogy megfelelően mérlegeltél és a rövid idő miatt aránylag kevés tanulópénzt fizettél a kis kitérőért. -
g0dl
addikt
Valaki felvetette egy okosító kezdő hozzászólás elkészítését. Nem tudom készül-e (én várom), de ki nem maradjon miként lehet megakadályozni, hogy kósza alkalmazások a netforgalmat generáljának (mobilnet előfizetés nélkül aranyárban). Majd ha wifivel belaktam, akkor jöhet.
-
Hát emberek, felgyorsultak a dolgok,tanácstalan vagyok.
Kezdem is az elején, másképp úgysem érthető.
Megkértem az Angliai rokonokat, vegyenek nekem iPhone 4-et (3 éve nekem is az van/volt,de ezt tudjátok).Tegnapelőtt szóltak, hogy nem tudnak venni, mert nincs. Begőzöltem, megvettem a Galaxy-t. Eddig ok.
Erre ma reggel hívnak skype-on, hogy csak szivattak, már fel is adták...
Nem tudom mitévő legyek. Visszavittem az edigitalba, nem veszik vissza, 3 napin belül is csak ha rossz, és nem tudnak másikat adni, vagy vásároljam le ott, de pénzt vissza nem adnak.
Nemtudom, melyiket tartsam meg, mindkettőt nem lehet, nem vagyok "kőgazdag".
Itt úgyis azt mondjátok, hogy az SGS-t, iPhone topikban meg nyilván a másikat...Jelenleg úgy áll, hogy van egy 1 napos, Samsung garanciás, ujjlenyomatmentes, fóliás, éppen csak megtapizott eladó Galaxy S-em....
-
Seshrak
csendes tag
Valaki tud arra megoldást, hogy a headset max hangerejét növeljem?
Sokszor metrón, utazás közben nézek filmeket és sokszor a fos metró hangereje miatt szinte semmit sem lehet hallani a szövegelésből max hangerőn sem. JM2 ROM-ot használok perpill (ha ez számit valamit).Ezt a módszert már próbáltam, de semmi javulást sem tapasztaltam:
Fülhallgató hangerő növeléseMás ötlet?
-
compi.hu
senior tag
válasz
Robertoq
üzenetére
ami ha jól tudom amiatt van, mert próbálja használni a mobil cellainformációkat, hogy még pontosabb legyen és pont az kavar be. De látszik, hogy képes jól működni!
Haaaaaat.... Ez nekem erosen bullshit-szagu igy elsore :-D. Minegy, hazafele kiprobalom kikapcsolt cellainfoval, csak akkor meg fel ev lesz mire poziciot talal elso nekifutasra. Van egy olyan erzesem hogy a cellainfot csak akkor probalja meg hasznalni amikor a GPS eldobja a lockot, ami a galaxynal sajna varosban eleg gyakra megesik.
Visszanézve látom, hogy csak Hatvanig vette fel és valahogy a track adatok se stimmelnek:
A mytack-kel ez a problema sajnos nem csak teged erint, egyszeruen ilyen trutyi a szoftver. Neha minden lathato ok nelkul egyszercsak elfelejti tovabbrogziteni az utvonaladat. Ki fogom probalni a hetvegen a sygic recordingjat, bar nem tudom az nem az utra illesztett poziciot rogziti-e, de majd kiderul.
-
compi.hu
senior tag
mondtam, hogy autos tempoban nekem sincs vele nagyobb bajom hivatalos JM1-gyel sem. Autos navigacional meg raadasul meg az utraillesztes is eleg sokat segit. Mindenesetre ha megtenned hogy a hatterben futni hagyod a "my tracks" progit record track modban, aztan a felvett utat felkuldod a google maps-re, halas lennek erte. Ja es mindezt "gyalogos" temponal is, azaz valahol nagyobb varosban gyalogolva 1-2 km-t - ami mellesleg napi szinten gyakorolva az egeszsegnek is jot tesz

Nem hivatalos firmware-ekkel en azert nem probalkozom, mert ha a csamcsung nem orvosolja zaros hataridon belul ezt a problemat, szandekomban all beterni egy hivatalos csamcsung szervizbe, es kerni hogy javitsak meg a keszuleket vagy adjak szepen vissza az arat.
-
Robertoq
őstag
válasz
Everman
üzenetére
Mondtam, hogy költői! Örülök, hogy láttál már ilyet, akkor válaszolj erre e kérdésre: Melyik melyik?
ha megállapítottad - és csak akkor - nézd meg a megoldást
És ez lehetne folytatni, de linkel amolyan képet stb stb csak értelme nincs. De jól van, Neked van igazad, tényleg sokkal jobb. Így már jobb, így már befejezhetjük?

Aztán majd jön a Galaxy S 2 (4.3 " Super AMOLED 2 kijelző 1280x720p) és nem lesz több kérdés...

Kérem a többieket, hogy ne válaszoljanak neki és akkor nem lesz off-olás!!! Thx
-
zolmesz
aktív tag
Ha még egyszer megjelenik a "betekintési szög" szöveg a topic-ban, nem lehetne kimoderálni? Kezd unalmad lenni.
Köszi
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nem angolul nézem...

3 napon belül bármikor indok nélkül elállhatsz a vásárlástól! Ne hagyd hogy szórakozzon az e-digital. Sajnos ilyen furkók.