Hirdetés
Aktív témák
-
-
tariattila
veterán
-
sztrogoff19
tag
válasz woodpaul #12110 üzenetére
Igen, szerintem is egy jó alkalmazás, bár nyilván még csak az elején vannak a fejlesztésnek. Én magam már nem lakom Pesten, de mikor nap mint nap ott közlekedtem, bizony jól jött volna néha egy ilyen alkalmazás.
Bár ha néha fel kell menni, akkor is jó lesz
Morituri Te Salutant
-
aTom_DJ
tag
válasz woodpaul #7929 üzenetére
Korrekt hozzászólás.
Csak pár napja olvasom a fórumot, mert a héten tervezünk venni a párommal egy-egy SGS-t.
Amennyiben az I4-et is meg tudnám venni 120eFt-ért, akkor bizony elgondolkodnék! Vannak még appok amik egyszerűen nincsenek Androidra(hírtelen egy példa: WTCC Iphone app) de nekem hasznosak lennének. SGS-ben a GPS gyengélkedik, vagy már csak gyengélkedett, majd kiderül. I4-ben ÁLLÍTÓLAG a térerő(nem olvastam egyáltalán Iphone fórumot, csak hallottam róla itt tőletek, meg cikkekben olvastam).
Mindenesetre úgy gondolom, hogy magyarországona legjobb ár érték arányú csúcskategóriás okostelefont veszünk. Kékes a fehér bizonyos szögből? ÉS? Mit érdekel ez engem amikor az RTL Klub nemhogy HD-ban, de még 16:9-ben sem képes sugározni, és levágja pl a F1 követítés két szélét. Ez csak engem zavar jobban a kékes fehérnél?[ Szerkesztve ]
-
verser233
senior tag
válasz woodpaul #6857 üzenetére
Én is nagyon meg vagyok elégedve az üzemidejével legutóbb 3 napot és 5 órát bírt, pedig nem az asztalon hevert. Soha nem gondoltam hogy ennyit fog bírni. Még az acer s100 is csak 2 napot bírt ugyanilyen használattól. Gondolom ez köszönhető a super amolednek is.
https://hogyantipp.com - Okoseszköz tippek, trükkök, mobilos háttérképek
-
TwentySix
aktív tag
válasz woodpaul #6629 üzenetére
Ez a mod teszi igy ki az akksikijelzest, lehet valasztani a kijelzes tipusai kozott:
(A Samsethasznaloknak mashogy kell, azt itt lehet letolteni: [link]
Pressreader alapbol benne van a Samsetbe, a marketen nem talalom, megprobalom kiszedni a telombol az apk filet, felteszem valahova ha sikerul.
Samsung Galaxy S9+ / TomTom HD6000 HDTraffic / Garmin Montana 650T offroad/
-
cousin333
addikt
-
CHIPman
nagyúr
válasz woodpaul #6471 üzenetére
Most töltöttem le 6 játékot a marketből, egyikkel sem volt gond. Tegyétek fel a Market gyorsítást, én két órája tettem meg, azóta működik minden. Előtte nekem is vacakolt.
szerk.: Tévedtem, megint leszedtem két appot, a második már nem jött le.[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
TwentySix
aktív tag
válasz woodpaul #6348 üzenetére
Nem tudom sajnos, root nelkul nem hasznaltam egy percig sem a telefont.
Viszont nyugodtan root-old csere elott az 1click root-al, par masodperc, utana le tudsz menteni mindent a titanium backuppal, vagy a my backup-al.Samsung Galaxy S9+ / TomTom HD6000 HDTraffic / Garmin Montana 650T offroad/
-
Lall
veterán
válasz woodpaul #5858 üzenetére
Szerintem ES File Explorer-ben a legegyszerűbb. Rákattintassz a LAN-ra, ott New > Scan. Megtalálja a géped (IP címet mutat) rákattintasz és már látod is a megosztott mappákat. Innen pedig a legegyszerűbb a másolás. Nekem ez jött be a legjobban, mert nem kell külön telepíteni FTP programot.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
GML
őstag
válasz woodpaul #5731 üzenetére
Azért, ha azt számolod, hogy a kvartett 150 tartalmaz 150 perc beszédet (4350) +75 SMS (2175) + 15 MMS (2025) + 150 MiB forgalmat (számoljuk az 5 ft/MiB díjjal =750) az összesen 9300 Ft amiért neked csak 4990-et kell fizetned
A kvartett 1000 esetében már ez az összeg már 27800 Ft, amiért te csak 9900-et fizetsz.
És még egy dolog. ha normálisan akarod használni a telefonodat, mmint ki akarod használni a multimédiás egy szósölnetvörkös tulajdonságát, akkor bezzeg jó lesz az a 1000MiB.
Mellesleg a tarifahűség csal 1 év és a pannonnál kell lenned még egy évig. Bármilyen tarifával. ennyi
[ Szerkesztve ]
-
Szabesz
őstag
válasz woodpaul #5731 üzenetére
Őszintén, ha T ajánlott volna ilyen konstrukciót, azonnal azt választottam volna (pl. Médiamánia L, 1év tarifahűség, 23k a készülékért), mivel kihasználnám (így is lehet csomagot kell majd variálnom, mert kevés a Médiamánia S...)
ps: "csak" 1 évig kell a csomagot kötelezően fizetni, és fölfele gondolom szabadon válhatsz (ő érdekük)¯\_(ツ)_/¯
-
Szabesz
őstag
válasz woodpaul #5720 üzenetére
Ha tényleg ennyi, és nem elírás, és még ráadásul nem is csak megyénként 2db-ot rendeltek, akkor még 2-3 Galaxy S kerül a családba De gyanúsan csak ez az egy telefon ilyen kedvező árú.
Mellékesen csak egy év tarifahűséget követel az oldal, két évig csak rendelkezned kell bármilyen előfizetéssel. Így 86.380 HUF-ra jönne ki náluk (úgy, hogy beleszámoltam az előfizetés díját)[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
ryke1
tag
válasz woodpaul #5525 üzenetére
Ha valakinek meg igy sem mukodne, a masik problema az is lehet, ha valamelyik proram tul hossz file-neveket hasznal az sd-kartyan.
A SoundHound tenyleg jo program, azonban ez is hosszu file-neveket hasznal.
Nalam ezert nem ismerte fel a telefont a KIES, torles utan egybol mukodott."Az akadályok azok az ijesztő dolgok, amiket akkor látsz, ha szemedet leveszed a célról" - Curt Carlson
-
ForRedGlory
félisten
válasz woodpaul #5514 üzenetére
Csak az van meg, amit az előző hozzászólásomban lévő eszközzel csináltam. Ezt bármikor meg tudod Te is csinálni, nem kell root, semmi ördöngösség, pár perc az egész.
Grim666: izzadásra visszatérve... gondolom elolvastad a tegnap éjjeli pár kommentemet. Na ott leizzadtam de rendesen. Viszont rájöttem, hogy nem lehet hazavágni a telefont ROM frissítés közben, pedig durva dolgokat csináltam, néha még frissítés közben lehúztam véletlen USB-ről is
Szerk:
Nem mellesleg 210MB szabad helyem van, ami nagyon impresszív. Pedig már telepítettem fel pár dolgot. Ebben a JM5-ből ki van gyomlálva a gaz?[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz woodpaul #5481 üzenetére
én is a nadrág - többnyire farmer - első zsebében hordom, és a lapossága miatt külön örülök, korábban az n97 vastagabb volt (15.9 mm vs 9.9 mm), így jobban kidudorodott, nem volt annyira kényelmes, és látványra is csúnyább volt!
CharlieDrop; link
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
CharlieDrop
veterán
válasz woodpaul #5481 üzenetére
Hüm, nekem tuti van olyan nadrágom, aminek a zsebébe nem fér be, akkor muszáj lesz máshol :S
Vmi értelmes autós szett van hozzá?
Valaki panaszkodott, hogy a tetején van az USB bemenet és a szivargyújtóba menő kábel érdekesen feszül ilyenkor.Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
CHIPman
nagyúr
válasz woodpaul #5372 üzenetére
Néztem a Wave tesztet, 12-14Mb/s egy 720p videó bitrátája, ezt meg ugye a 2MB-os írási simán kiszolgálja, ennél nagyobb írási(és olvasási) tevékenységet nem tudok elképzelni.
[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
CHIPman
nagyúr
válasz woodpaul #5370 üzenetére
Lényegtelen, a Galaxy S-ben nincs olyan funkció, ami ki tudná használni a nagyobb kártyákat. Állítólag amihez már minimum class4 kell, az az 1080p-vel kapcsolatos, és inkább felvételi irányú. De gyorsboltban asszem van class10-es.
-
CharlieDrop
veterán
válasz woodpaul #5293 üzenetére
hát nem tudom, az elmúlt két napban nagyon sokan írnak a Galaxy S-ről...
Most lesz telócsere Spicára gondoltam, nem tudom megérné-e inkább ez. Jó tudom Super Amoled, 3g wifi, meg még ki tudja, de ebből kb. a képernyő tuti jó lenne, passz...
Aki ilyeneket árul azt mondja Spicát ne, nagyon szar a képe...
szóval eléggé bajban vagyok
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
Balilaci69
csendes tag
válasz woodpaul #5087 üzenetére
Mondjuk ez felvet egy-két kérdést. Ehhez regisztrálni kell a készüléket a HTC-nél, vagy automatikusan bekerül a számod az adatbázisukba?
Amúgy elég furi a dolog, hogy a szervizben órák kellenek az új verzió letöltéséhez, hogy utána frissítsék a telót. Ha ebből a szempontból nézzük, akkor ez komoly leterhelést tudna jelenteni bármely szervernek, ha tömegesen próbálnának ilyen mennyiségű adatot lekérni egyszerre. Ez valszeg azt jelenti, hogy update típusú frissítés helyett fullos telepítő verzióval operálnak. Talán itt van a kutya elásva.
[ Szerkesztve ]
-
mlp
csendes tag
válasz woodpaul #5087 üzenetére
Igen, még a régi K800i-m is tudja a számítógéptől független szoftverfrissítést, menüből. Ráadásul beállítható időszakos ellenőrzésre is, így kvázi a "Windows Update"-hez hasonlóan rendszeresen frissen tartható a készülék.
Valóban "gáz" a jelenlegi helyzet. Csak remélni tudom, hogy például egy új Kies verzióval ez változni fog.
-
ATM_automata
őstag
válasz woodpaul #5031 üzenetére
zatuk: a T-nek nincs ilyen romja...ezt mondom. A samsung gyári szervizének viszont van friss T-s romja Tudom, vicces, de igaz és biztos, hogy T-s, mert én semmit nem állítgattam a telón, megy minden szolgáltatás meg sms központ, meg amit akarsz.
woodpaul: Nem mentenek le róla semmit, neked magadnak kell előtte egy mentést csinálnod, ha akarsz. De egyik szervizben se mentenek, szóval ez nem újdonság. Egyébként szerintem extrém esetek kivételével sok értelme nincs is, mivel a google accounthoz kapcsoldóva mindent le tudsz húzni újra a netről. Pl. kontaktok, emailek stb. Az appokat a marketről vagy ha csinálsz listát az appbrain-en, akkor onnan egyből vissza is tolja neked. Ami meg .apk fileos, azt meg az SD-re másolva egyből vissza tudod tenni. Itt max az SMS-ek amikért kár lehet, de nekem nincs bennük semmi pótolhatatlna, amúgy meg erre spec van progi, ami tudja menteni, ha kell.
Zolesz007: Ha úgy veszed fel, hogy a telefonon, hogy a gmail accountod alá teszed, akkor automatikusan fölteszi. Ha a telefonba teszed, akkor szerintem nem rakja fel.
Balilaci69: tárcsázóba beírod *#1234# aztán egyből át is dob a keresett infókhoz. A root-olásra ha rákeresel szerintem kapsz egy csomó infót, egyébként a unix/linux rendszerek alatt (mint az android is) a root a rendszergazda, aki korlátlan jogokkal rendelkezik a rendszer felett. Ergo a rootolt telefonra olyan exrta programokat tudsz föltenni, amik alap beállításokba piszkálnak bele, vagy olyan hozzáférések kellenek nekik, amik egy alap android rendszern nem állnak rendelkezésedre. Tehát a root kvázi egy korlátlanabb jog, amit te írtál, hogy ki vannak szedve a romból amik nem kellenek, az meg a custom rom, vagy főzött rom.
zatuk: Hú itt nagyon nagy félreértések vannak. Mindenki fel van akadva, hogy ez amit linkeltem ez nem egy friss rom. Ne a romlistákat nézzétek, hanem azt, hogy hivatalosan mi érhető el egy samsung szervizben amit garanciába, ingyen fel is tolnak. Tehát aki olyan romot akar, ami jobb, mint amivel a T kiadja és nem szeretné elveszíteni a gart, de akar egy jobban működő telefont, annak erre végre van lehetősége. Ami szerintem pozitív dolog.
What else?
-
Sonek
tag
válasz woodpaul #4871 üzenetére
Ok, értem, hogy miért van ott kétszer, de így gyakorlatilag magamat szivatom 2x... Lefényképezem, kikeresem-feltöltöm, majd visszatölti sync-nél
Azt hittem van benne annyi intelligencia, hogy amit feltolok picasa-ra, azt letörli, mert úgyis fent figyel a "felhőben"Sonek
-
TwentySix
aktív tag
válasz woodpaul #4772 üzenetére
Belepsz a telefonkonyvbe, majd Get Friends, majd Facebook, es hozzaadod az osszes nevet, es kesz.
ATM: ha a nev azonos, akor automatikusan osszekapcsolja oket, egyebkent kezzel is par parc 30-40 ember osszelinkelese.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S9+ / TomTom HD6000 HDTraffic / Garmin Montana 650T offroad/
-
Sonek
tag
válasz woodpaul #4623 üzenetére
Thx
Hát most visszanéztem, én ano 19.99-et fizettem érte (szállítással), de pl amit most linkeltem az már kapásból kevesebb... 24-n rendeltem, másfél hét nagyjából standard idő.
Nem fém! Valahol a szilikon, gumi és műanyag közt van: van tartása, nem lehet "összegyűrni", viszont nem "kopogós", kemény. A felülete meg olyan, mint a Desire vagy az N95-öm hátlapja volt kb.
És ami a legfontosabb: ahogy írtam, perfect fit. Nem lötyög, nem szorul, nem kell igazgatni, rápattintod és kész. A power és a hangerő gombok a vastagsága miatt már nem állnak ki a felületről, de simán kezelhetőek, sőt nekem pl így jobban is tetszik. A kamera és hangszóró kivágása sincs elcsúszva, a méretezés ott is tökéletes. A kijelzőt nem zavarja, épp csak akkora perem van felül (mármint jobb és bal oldalt a kijelző oldali felületen), hogy szépen rácuppanjon a készülékre.
Ja, és ahogy már valaki leírta, ha nem tetszik az aranyszínű felirat a hátlap közepén, van a csomagban egy ezüstszínű is. Én ezzel kezdtem[ Szerkesztve ]
Sonek
-
-
ForRedGlory
félisten
válasz woodpaul #4560 üzenetére
Nincs mit, tényleg jó oldal
Könnyű az epubot betenni a telefonba. Mindössze annyi, hogy letöltöd, bemásolod az epub kiterjesztésű könyvet a memkártya "ebooks\import" könyvtárába, majd megnyitod az Aldiko ebook olvat, majd menü gomb és import.#4562 lalakov: Van az oldalon epub formátum, de a nagyja prc, viszont nincs gond. Át konvertálod ebbokba a prc-t és tökéletesen működik vele.
-
Seshrak
csendes tag
válasz woodpaul #4560 üzenetére
A lényeg, hogy az epub file-okat a belső SD kártyára kell másolnod, az /sdcard/eBooks/import könyvtárba és az ebook olvasoddal onnét importáld be.
Viszont tudok ajánlani az Aldikonál egy jobb olvasót, [iReader] a neve. Nem csak az epub formátumot ismeri fel, hanem a prc, chm, umd, pdb-t is.
Még egy nagy előnye a többivel szemben, hogy a DMR védelmet is semmibe veszi, és beolvassa a védelemmel ellátott ebookokat is. Bár ezt csak a PRO verzió tudja, ami a fenti linken elérhető.
-
ForRedGlory
félisten
válasz woodpaul #4550 üzenetére
Nekem csak gugli szinkronizál. Mond a kapcsolataidnak, hogy tegyenek már fel a gmailbe képet, és akkor az megjelenik neked is
Más:
Amennyiben valaki szeret olvasni, ingyen, legálisan e-book lelő hely. Van fent jó pár klasszikus. Teszteltem, nagyon jó.hm.....
LauncherPro icons[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz woodpaul #4532 üzenetére
Nekem is lassú, de elég sokat, sok dolgot kell frissítenie első 1-2 alkalommal. remélem begyorsul idővel, különben szenvedés lesz.
zatuk: Nekem nem recseg ropog. Egy helyen volt olyan, hogy ha az átlagosnál kicsit jobban nyomtam, nyekergett, de megoldottam azzal hogy azon részre a hátlap alá betettem egy vékony papírdarabot.
Nem tokban hordom, mindig zsebben van, de úgy nyúlok hozzá, mint a hímes tojáshoz. Asztalra is úgy teszem le, hogy nem is hallatszik.ATM_automata: Furcsa hogy itt egyeseknek melegszik a telefon. Nekem mindig maximum kéz meleg, még töltéskor is, aktív használat mellett is. Kizárt hogy ROM függő, alap T van az enyémen (is).
Ezek az általatok linkelt tokok jók. Egyik munkatársamnak van hasonló szifonon, mint ami a ezen van, pl az első 2 kép. Holnap lecsekkolom a minőségét, bár én sajnálnám beletenni tokba, mert még a hajszál karcot sem tudom elképzelni, annyira óvom mindentől. Mint egy babát, de komolyan
Amúgy tök fura hogy senki sem említi előnyként azt hogy a hátlap nem sima, hanem egy kicsit íves. Sötétben tök jó, mert lehet tudni a telefon melyik részét is fogod. Amikor HTC HD2-m volt, sötétben sosem tudtam mit is fogok valójában. Szerintem ez szifonon is hasonló.
[ Szerkesztve ]
-
ATM_automata
őstag
válasz woodpaul #4529 üzenetére
Nem lenne rossz Ez melyik alkalmazás, hol érem el?
GPS ügyben annyit tennék hozzá a témához, hogy nálam rendszeresen előfordul, hogy valamilyen maps vagy gps alkalmazást elindítok, de a gps nem indul el....misztikum. Ekkor a beállításoknál kikapcsolom meg vissza a gps-t és utána megy rendesen....
Pl. most föltettem a GPS test progit, amit írtatok, elindítottam, azt mutatta jobb felül, hogy GPS on, de a noti-n nem jelent meg a GPS jel... GPS kikapcs-visszakapcs (pipa ki-vissza) és most megy.
What else?
-
tariattila
veterán
válasz woodpaul #4208 üzenetére
Ha be vagy jelentkezve a google-re akkor automatikusan a GALÉRIA albumok között ott az összes Picassa Webalbumod mappája.....
Nekem ott figyel...
Sajna feltölteni csak a fő albumba lehet de legalább frankón megy...
Desiren levágta a képek alját...lehet ott javitották már passz...
Ott azt hiszem lehetett mappát is választani de megesküdni most erre nem fogok...De ez pipec hogy ott van egybol a galeriamban...
-
Gergi
senior tag
válasz woodpaul #4110 üzenetére
Én frissítettem a T függő telómat I9000XWJM2-re gond nélkül és minden simán ment. Sebességben ég és föld a különbség, szóval nem bántam meg a frissítést. A rootolással se volt semmi gond.
(már csak egy eredeti T-s romot kéne szerezni, ha esetleg gond lenne a készülékkel)
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest