Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Aktív témák
-
Enjoy
addikt
Melyik GSM boltot tudjátok ajánlani?
Én eddig GSMDepo-tól vásároltam, de ahogy látom vannak boltok, ahol olcsóbban adják a magyar gyári garis SGS-t.
Valaki tud ajánlani boltot? -
KeFe
tag
"Amúgy aki azt megcsinálta annál az ext beállításnál amikor kérdezi hány megás legyen ti mennyire tettétek?"
Én 500-ra.
-
Rolesz92
tag
Kalinak szeretnék köszönetet mondani beállítások - védett adataim -> gyári adatok visszaállítása módszerével megjavult a touzchwiz és marketre is beengedett mert elfogadta a felhasználómat ez után... Ami mondjuk elég érdekes mert én a 3gombos recovery modból resetteltem ami gondoltam sokkal többet ér mint ez na az nem ért semmit ezzel pedig megjavult... Tehát mégegyszer hatalmas köszönet kalinak...
One click lagfixnek meg nekiugrok majd ha nem ma a napokban és tanácsotokra majd várok 3 percet a bootra... Amúgy aki azt megcsinálta annál az ext beállításnál amikor kérdezi hány megás legyen ti mennyire tettétek? -
dorkababa
aktív tag
samsetet hogy lehet legyimálni?

thx -
válasz
Rolesz92
üzenetére
a függőség marad! a gari kényes dolog, a samsung hazai képviseletének bizonyos illetékesei szerint már a kies által történő firmware frissítéssel is ugorhat a gari! sőt, külföldi fórumokon olvastam, hogy a voda (nem a hazai) is tett ilyesmi nyilatkozatot!
gondolom ezt sem a gyártó, sem az említett szolgáltató nem gondolja komolyan...
viszont az odin még kockázatosabb gari szempontjából!
a t-s esetedben a t-mobile akar lenni? mert akkor tudok segíteni, viszont telenor ügyben nem!
a re-partition funkciót az odin megcsinálja neked! -
D. Balazs
tag
A Galaxy S-re van valamilyen komolyabb 3D-s navi program?
Olyanra gondolok, mint az igo. Szóval legyen részletes, pontos, gyors és lehetőleg ne fagyjon le, ha közben hívásom érkezik.
Mert gondolkodom egy ilyen készülék vételén, de ez nagyban függ attól, hogy milyen navi program van rá. -
cozmo
őstag
Telnornál miért nem lehet kapni? Már egy hónapja várok rá

-
Rolesz92
tag
Ha Odinnal felrántom ezt a JM1/JM2-es romot függőség megmarad (T-s)? Garit sem vesztem el? Mert Kiessel a JM1/JM2 flashelése esetén elvileg nem... Tudsz adni egy linket erről a romról? Mert mindenhol már aJM7-es van fent ha nem a froyo... re-partition? az mi? újraparticionálás oké..de azt melyik programmal kell egyáltalán?
-
Rolesz92
tag
Na BT-n átküldtem rá egy launcherpro meg egy home switcher alaklmazást most végre nem kell állandóan kényszerbezárni a touchwizt mert nincs
Adatkapcsolatok a háttérben engedélyezve van és ugyanazt az üzit dobja tizenötödszörre is.
Ja és ugyanott ahol a google fiókomat nem hajlandó beállítani/csinálni egy másikat a facebookosomat csont nélkül beállítottam ha ez számít...
Nem lehet valahogy újratenni ezt a romot? lehet segítene szerintem... -
ftc002
csendes tag
Két kérdésem lenne Nekem is:
1. MotoNav-nál jól látom, hogy a navigációs hangot nem lehet kikapcsolni, csak ha leveszem a készülék hangerejét?
2. Használ már valaki autós tartót az SGS-hez? Gyári van már esetleg valahol?
Köszönöm.
-
Rolesz92
tag
Hát a sötét képernyőtől számítva kb 1 percet biztos... De már nem aktuális más problémákkal küzdök azóta... Viszont most gyorsa hibaüzire kattintás után sikerült elindítani a böngészőt és a wifit benyomva hibátlanul működik... Szóval lényegében tényleg a touchwiz szórakozik...
-
csab2
veterán
válasz
masterful87
üzenetére
Mindenütt több a gari 1 évnél. Ugyanis ha regisztrálod a telefont a Samsung oldalán, akkor kapsz + 2 hónapot.

B ocs, tudom, hogy nem erre gondoltál, de hátha valaki még nem tudta, és bizony az a 2 hónap is jól jöhet adott esetben. -
Rolesz92
tag
válasz
JJ hunter
üzenetére
Lehetséges hogy nem viszont most csináltam azóta egy factory resettet és bekapcsolás után azonnal twlauncher működése leállt kényszerbezárással indít és ha rányomok megint előhozza és így tovább a végtelenségig...valaki ötlet?
Kies alól hozzáférek+fájljait látom gépről. A teló viszont bekapcsolás után használhatatlan a feloldó képernyőt felodhatom meg a jelszót beírhatom és semmi mást illetve a notificationsnél állítgathatom a wifit stbt... -
compi.hu
senior tag
válasz
BoSSanCS
üzenetére
Hivatalos samsung magyarorszagi garancia 1 ev. Kapsz 2 honap hosszabbitast ha regisztralod naluk a termeket. "Bolti" garanciaban hallottam meg 1 ev teljes koru es +1 ev "szoftveres" garanciat, de en inkabb nem szivnek a pittyputty kft altal vallat garanciaval, ha kis boltban veszem is a termeket akkor is inkabb legyen "rendes" garancias, meg ha az csak 1 ev is es tobbe is kerul.
-
BoSSanCS
aktív tag
válasz
masterful87
üzenetére
1+1 évet adnak rá nem?
-
TwentySix
aktív tag
Szeretnem megkoszonni a 3 nap eltiltast, aki trollkodni jar ide, mindennap offtopik dolgokkal teszi hasznalhatatlanna a topikot az kap 3 orat, en hozza sem szoltam a vitahoz, csupan egy kis kepet linkeltem be, 3 napot erdemeltem.
Es elnezest akiknek a privatjaira nem tudtam valaszolni, ez van... -
válasz
compi.hu
üzenetére
igaz, a 64 bit is gyakran problémát okoz a régebbi kies verzió(k)nál, és igen, más problémák is adódhatnak - legyen az oprendszeri szoftveres, vagy más hasonló user error -, de szerintem akkor is sokaknak okoz problémát csak különböző telcsis buheráció, gondolom ezt azért, mert gyakran egy, a telcsin elkövetett reset megoldja a problémát úgy, hogy nem kell frissíteni a kies alkalmazást, és más beavatkozás sem szükséges a telcsis reset mellett!
az iróniát és a dramatizálást bőven elviselem, de a személyeskedést mellőzd kérlek, lásd; alapelvek
-
masterful87
senior tag
Sziasztok!
Még mindig kíváncsi vagyok, hogy valahol lehet-e kapni a telót, több mint egy év garival?!
Köszi
-
KeFe
tag
Miért szenvedtek ezzel a sz@rral (Kies)?
Mire lehet azt használni, amire nincs más, sokkal egyszerűbb és kényelmesebb megoldás?
Komolyan kérdezem.... mi jóból maradok ki?
-
compi.hu
senior tag
Van egy nem buheralt i9000-em. Akarmennyit olvasok is vissza az nem fogmeggyozni rola, hogy az a telefon hibaja, hogy az altalam leggyakrabban hasznalt ket 64 bites windozhettel megaldott (vagy inkabb megvert?) szamitogep kozul az egyiken soha, semmilyen korulmenyek kozott nem ismeri fel a kies telefont, a masikon tobbnyire gond nelkul. Az utolso kies frissites elott a most problemamentesen mukodo gepen is csak akkor ment siman a dolog, ha a telefont fixen kies modba allitottam, ha a "kerdezzen csatlakozaskor" opcio utan kivalsaztottam a kies-t akkor nem. Ez a tegnapi kies frissites ota javult meg.
De meghajlok hatalmas tudasod elott o nagyur, es mar irom is a felhaborodott levelet a csamcsungnak, hogy valtoztassak meg azt a kies kontra i9000 kerdesre adott valaszukat a jelenlegi "tegyel fel minimum 1.5.1-es de inkabb ujabb kiest" valaszt "beszoptad mert buheraltad a telefont"-ra mert kali nagyur a prohardverrol azt mondta, es o mar csak tudja!
-
Rolesz92
tag
can't stablish a reliable data connection to the server-re ötlet valaki? Aktiválásnál vagy mi ez? Google fiók beállításánál csinálja ráadásul most megpróbáltam még 2 másik fiókommal és regisztrálni is új felhasználót mindegyiknél ezt dobja 3 perc gondolkodás után. Mit tegyek?
Kiesről meg annyit hogy t-s gáyri romról akartam frissíteni a JM1 JM2-es gyári romra ennél gyáribb frissítést nem tudok elképzelni...
Ja és nehogy azt higgyétek hogy igazat ír...gyönyörűen működik a net
-
compi.hu
senior tag
akik agyon buherálják a telcsijüket, azok szidják csak a gyártói kies alkalmazást, küszködjenek vele
Jaja, biztos csupa idiota dolgozik a csamcsungnal is, hogy jelenleg a mobiltelefonokkal kapcsolatos gyakran ismetelt kerdesek kozott a "Nem ismeri fel a kies az I9000-es telefont! Mi a teendő?" all az elso helyen.
-
t-real
tag
Marketen fent az angry birds lite beta...szedjetek,szedjetek...

-
-
sghu77
tag
válasz
Rolesz92
üzenetére
Fura, hogy mennyit szívtok a Kiessel. Nem mondom, hogy a világ legjobb programja, de nekem még mindig elindult és felismerte a PDA-t. Pedig néhány naponta csatlakozom USB-n a notebookhoz. Vagy az a fura, hogy nálam működik?

Mondjuk nincs semmi moddolás a GalaxyS-on, gyári JM2 firmware van fent.
-
Rolesz92
tag
Időközben sikerült feltenni az új romot a komplikációkat fel sem akarom sorolni mert végülis sikerült megoldani őket és ez a lényeg... Viszont most fent van be akarok lépni marketre kéri hogy aktiváljam beírom az emailemet meg a jelszavamat amivel egész eddig használtam és can't stablish a reliable data connection to the server üzenetet dob és már negyedszerre... tudom hogy mostanában nem valami jó a market de most mit tegyek?
Komplikációk voltak (hátha érdekel valakit): Kies nem volt hajlandó elindulni fel akartam tenni újra akkor le akarta törölni magát de képtelen volt aztán easy cleanerrel sikerült leszedni utána még mindig nem volt hajlandó települni gép restart na akkor végre feltelepült és el is indult..aztán nem akarta felismerni a telóm akkor sd kártya (a belső) leválasztása és formatálása utána még midig nem aztán háttér tár móddal csatlakoztattam majd utána a kies módban na akkor végre felismerte kies és elkezdhettem telepíteni a romot.
-
Engem inkább az a Samsung kabát érdekelne. Olyat nem tud valaki itthon?
-
Dotcom
aktív tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
na de valamit már mondani kellett az almafejeknek, tartani bennük a lelket, mert a végén még SGS-t vesznek, mint a mellékelt ábra is mutatja...
-
Rolesz92
tag
válasz
BoSSanCS
üzenetére
Hello!
Market- RyanZA's One Click Lag Fix ez ott a neve. Ezzel tudsz rootolni is hát az marha könnyű rányomod hogy root csinál pár dolgot (20mp) aztán megkér hogy indítsd újra recovery módba ehhez kapcsold ki majd tartsd nyomva a hangerő fel a home gombot és a bekapcsoló gombot ott kiválasztod (a hangerő gombokkal tudsz le fel menni) az update.zip-et aztán megnyomod a home gombot és azt hiszem magátol újraindul és kész...
One click lag fix maga pedig nálam nem működött mint írtam nem kapcsolt be utána a teló de most hogy úgyis buktam a progijaimat lehet nekivágok mégegyszer.Kérdeznék másokat ha egyszer nem ment most egy factory reset után több esélyem van rá? Ja és ez a reset után a rootot buktam? Gondolkozom még a kiessel való rom frissítésen valaki már írta hogy t-s galaxy s-sel is legálisan lehet asszem JM1-re vagy JM2-re ez igaz? Függőség megmarad? A programok ettől is törlődnek?
-
TGArtist
tag
A Kies ráadásul fel sem ismeri a telefonom, pedig mikor csatlakoztatom USB-hez akkor kiválasztom neki, de a programban nem jelzi. Ráadásul a Samsung Apps widget sincs benne :S Hogy lehet előhozni?
-
TGArtist
tag
A telefonom végre már felmegy Samsung Appsra, szerettem volna letölteni az Asphalt 5-öt, azt írja, töltsem le inkább Kies-el, viszont Kies-ben semmit nem tudok letölteni, valaki tudja, hogyan müködik?
Ráadásul csak a Wave-et lehet ott kiválasztani telefonoknál. -
Rolesz92
tag
One Click lag fixről annyit hogy ma megpróbáltam feltenni gyári t-romos galaxy s-re kijelenti hogy rootolnom kell megcsinálom (baromi könnyű volt) aztán hogy ext-nem tudom milyen izé kell neki na az egy gombnyomás volt utána mehetett a lag fix rányomok elkezdi csinálni gondolom a vége felé tarthatott kijelenti hogy akkor most újraindítja hogy megnézi minden okés-e erre a samsung galaxy s-t kiírta az elején meg utána ki is adta azt a bekapcsoló hangot de fekete kép (S-betűs logo sehol) világítanak a gombok de semmi... recovery mod update.zip után ugyanez úgyhogy factory reset buktam az összes alkalmazásomat már nem is emlékszem mik voltak fent de több mint 8 oldal...
Azt hiszem nem futok neki mégegyszer...Aksi oldalán meg jó lenne ha feltüntetnék hogy ezzel a hátlappal a gyári 9,9-ről mennyire nő meg a vastagsága...
-
t-real
tag
Ezt lessétek meg, gondolom sokakat érdekelne a mi kicsi galaxisunkhoz egy 3000mAh-s akksi...

[link]kár hogy kicsit vastagabb lesz a hátlap...
bár ezt élőben kéne megnézni mennyire zavaró... 
-
Zsozsooooo
tag
help, valaki tudna abban segíteni, hogyan lehet beálitani a Mobil TV-t, T-mobilos vagyok a telóm viszont független, kell valami plusz progit feltennem ahoz, hogy igénybe tudjam venni a szolgáltatást ?
-
BoSSanCS
aktív tag
Most akkor végülis melyik a legjobb rom? JM5 volt fent nekem is alapból ugye, aztán kies-re mikor rádugtam írta, hogy van újabb, frissítettem is, így most ez van:
PDA: I9000XWJM2
PHONE: I9000XXJM1
CSC: I9000TMHJM2Ez a rom jó most jelenleg? A One click lagfixről tudtok valamit mondani? Fel lehet root nélkül is telepíteni, vagy mi ennek a menete? A root-ról is most olvasgatok, mert első androidos telóm és még nem igazán vagyok otthon benne

-
-
compi.hu
senior tag
Sajnos úgy néz ki nem lesz iGO Androidra:
Ezek tenyleg nem tanulnak bakker. Az eszem megall. Az androidos navigaciok piacan eleg nagy tolongas van, a navteq terkepek magyarorszagon is kezdik utolerni a topmap cuccait, nyugat-europaban pedig mindig is jobbak voltak mint az igo altal hasznalt teleatlas, a fizetos navigaciok piacat egyre jobban szukitik a kozossegi alapon mukodo navigaciok, ez a majombanda meg meg mindig azt hiszi hogy o diktal a piacon. Aztan csodalkoznak hogy le kell allitani a szokokutat a szekhazban meg ki kell kapcsolni a lifteket mert nem termelik ki az eladasok a koltsegeket. Megerdemlik hogy elobb-utobb elsullyedjenek, nagyon megerdemlik. Csak a szerencsetlen "kozlegeny" fejlesztoiket sajnalom, gondolom ok szokas szerint nem gazdagodtak meg azon hogy valami nagyot alkottak.
Egy masik ceget tudok aki ennyire idiota modon assa ma is a sajat sirjat, ez pedig a Nokia. Annyira meg voltak es vannak gyozodve a sajat piacvezetoseguktol, hogy nem erdekli oket hogy a vilag nem hajlando arra menni amerre ok mennek tovabb (symbian)
-
Enjoy
addikt
Köszi elolvasom őket mindenképp'
Igaz PFC-n olvasgatok még leírásokat, de kezd összeállni a kép.
Először mindenképpen megnézegetem az alap ROM-ot, meg hogy milyen is az Android (Max 1 nap)
Aztán rátolom az I9000XWJM5-öt, illetve Root-olom, végül a különféli app-okat telepítem.
Legalábbis ez a terv
-
Gengi
senior tag
válasz
makaveli666
üzenetére
Igaza van benne. Mivel a samu hidegebb színeket használ , míg a konkurencia melegebb színeket preferálja. De egyik sem vészes.
rankesz# nekem is kb annyit merül egy este. Lehet ,hogy van 3%
-
rankesz
veterán
válasz
icecave
üzenetére
Nem tidom mit takar pontosan az energiatakarekos mod, de en semmi hatranyat nem vettem eszre ha fut, sot...
Viszont az az ejszakai merules nagyon sok, probald ki azt hogy mielott lefekszel lojj ki minden taskot az advanced tak killerrel. Igy nem eszi semmi beragadt progi az akksit.
Nekem igy ejszaka 1-2 %ot merul max -
joey04
titán
válasz
makaveli666
üzenetére
Többször is. kérve kérlek ne szólj hozzám, ha csak ennyi megy. én ezt tapasztaltam, hát leírtam. nem akarlak meggyőzni, nem érdekel más véleménye, nekem ilyen és kész. neked nem, ok. Nem vagyok Everman, nem fogok linkelni, győzködni.
ja és nem is foglak hazugnak nevezni, hiába tapasztaltam mást. Én is nagy dilemmában vagyok már 1 hónapja, hogy i4 vagy sgs és miután ez is az is volt a kezemben, még így sem tudok dönteni. -
Azt hiszem, rákeresek az akku kímélő megoldásokra, az éjjel 97%-ról 55%-ra merült a telefon, ami egy kicsit sok azért... mondjuk 5 percenként e-mailt ellenőrizgetett,de a kijelző ugye nem is volt bekapcsolva, stb...
Az energiatakarékos mód-ot ha bekapcsolom, az pontosan mit csinál? -
p06
senior tag
Hello!
Van egy inviteles mobilnet csomagom amihez van ugye egy usb-s stic,amiben pedig egy sim kártya (pannon-telenor). Ezt belerakva a telóba hogy tudom életre keleteni hogy legyen net?
Elörre is kössz!! -
BoSSanCS
aktív tag
Sziasztok! Kezdek ráérezni a telefonra
Már csak olyan kérdésben szeretném a segítségeteket kérni, hogy nagy nehezen sikerült megfelelő progit találnom, amivel tudom a 3G-t is megfelelően kapcsolgatni, mivel ugye általában WIFI-ről fogom használni a telót, ezért a 3G-t teljes egészében ki akartam kapcsolni, hogy véletlen se csatlakozzon fel, viszont van 100Mb-s netem is hozzá, így ha kell, akkor be tudom kapcsolni.Tudtok valamilyen jó statisztikai progit, amivel külön tudnám figyelni a wifi és 3g statisztikáját? Hogy nagyjából nyomon tudjam követni, ha a 3g-t bekapcsolnám hogy hány mb megy el, és ne nagyon lépjem túl a havi korlátot. Vagy ha a 3g-vel kapcsolatban tudtok még bármilyen hasznos progit, azt is szívesen veszem.
Köszi!
-
Padam
aktív tag
Ha már volt, akkor bocsi.
Sajnos úgy néz ki nem lesz iGO Androidra:
http://pdaplus.hu/content/view/5411/1/
-
Igen, a gyáriakkal én is tisztában vagyok. Az iPhone-é alapból is nagyon jól használható. A SGS-ben meg ha esetleg nem, ott a lehetőség, hogy bármilyenre lecseréld a marketben található rengetek közül, ami a te igényeidet jobban kielégíti, mint a gyári.
Mindenesetre, maradok az SGS-nél, aztán ha hosszútávon mégis valami para lenne (ki fogy ugye derülni), még mindig ott a lehetőség, hogy visszatérjek az iPhone-hoz. -
Gengi
senior tag
Arra akartam utalni ,hogy nem az ország kapja ,hanem a T-mobile. Ha szerződésben ez le van rögzítve ,hogy pontosan hány darabot kell leszállítani ,akkor sose lesz gond. De ha csak a hivatalos forgalmazás megkezdése van megszabva és a németországi logisztikai központtól függ lehet nem ennyire rózsás a helyzet.
-
joey04
titán
Akkor így mondom: elképzelhetetlen, hogy 2 napon belül az összes iPhone 4et elvigyék itthon. Remélem az olyan idióta dumáknak te sem dőlsz be, hogy boltonként 4-5 darab lesz, csak hogy el lehessen mondani, hogy elindult hivatalosan is a forgalmazás...
a szeptember vége meg tuti, a 3G-nél és a GS-nél pont ilyen koreográfia volt, Elsőnek valami Apple blog szellőztette meg a dátumot, aztán 1 héten belül jött a hivatalos megerősítés. Aztán kiszivárogtak a csomagok és árak, erre is pár napon belül jött a hivatalos megerősítés. 3G-nél is azt mondták, hogy aki az éjféli nyitányon nem veszi, az kimarad. Nem így volt. GS-nél sem.
Handras pedig azért kicsivel több, mint márkakereskedő egyébként, és szerintem nagyon is jól tudja kb hány darabot kap az ország első körben...7614: én meg egyre jobban hajlok az iPhone felé. most a kijelzőmizéria miatt megint megnéztem pl, engem a böngészőben nagyon zavar a kékes beütés (sokkal jobban, mint iphoneon a szürkés fekete)... ez van. de mondjuk ezen még túllépnék.
Értelek, de látod nálam az érveid nem állnak meg, mert videót egyébként is konvertálnék a hely miatt. browser, e-mail kliens, lejátszó. Pont azokat emelted ki amiket a legtöbbet használok, és azért imádom az iphonet, mert ezeknél jobbat még nem találtam. pedig SGS-t is próbáltam, na meg van a közelemben egy X10 tehát android progikkal nagyjából képben vagyok.
aztán lehet, hogy ezek ellenére is veszek egyet mondjuk hétfőn... -
Akkor válaszolok itt erre a kérdésedre: "na hogy lesz? akkor sgs marad? ennyi tapasztalat után, ha neked egy i4ed lenne cserélnél a samura?
"Akkor mondom is,de meg fogsz lepődni, igen, lecserélném. Csak pár napja van meg az SGS, de mindent szépen beállítottam, bekonfigoltam magamnak, és így használhatóbb mint az iPhone szerintem. A legjobb az, hogy nincs megkötve a kezem. Értem ezalatt azt, amit korábban is írtam, nincs video konvertálgatás, trükközés, ha saját mp3-at akarok bármilyen jelzőhangnak,stb. Valamint ott a választás lehetősége is, értem ezalatt azt, hogy mondjuk van egy browserem de nem tetszik a kijelölés módja, akkor nem kell beletörődnöm, telepítek másik browsert a kismillió közül, ami jobban megfelel az igényeimnek. Ugyanez a helyzet az e-mail kliensel, lejátszóval, bármivel. Ez nagyon tetszik.
Valamint utolsó, ami eszembe jut, hogy ha most iPhone 4-em lenne, akkor ha lecserélném, akkor kapnék egy összeségében jobban használható telefont (SGS) meg kb. 80-100k-t kp-ban

Félre ne érts, jó az iPhone, nem felejtem a vele töltött 3 évemet, és akinek egy kész rendszer kell, és nem akar kicsit sem foglalkozni azzal, hogy neki jobb legyen (pl. új browser telepítése), és ezáltal inkább megszokja, és elfogadja annak minden hátulütőjét is, arra jobb az iPhone. Olyannak, aki szeret kicsit bütykölni, rászánni kis időt, hogy ami nem tetszik javítsa, cserélje (mert itt megteheti
), annak meg SGS egyértelműen.Szóval, ha megérkezik az iPhone 4, bontatlanul adom is tovább.
-
Gengi
senior tag
Ha így van ,akkor rendben. Csak itt nem Apple közeli emberrel kell beszélni ,hanem T-mobile közelivel. Feltehetően egy kicsit jobb rálátása van ,mint egy márkakereskedőnek. A T-mobile meg egy németországi központból terít és oszt el a saját igényeit elsősorban kielégítve.
-
joey04
titán
Elég Apple közeli hazai emberke mondta, hogy első körben szinte biztos, hogy mindenkinek jut (Handras)
A szeptember is biztos már.
Én meg persze nem az éjféli nyitáson veszem (ha lesz ilyen megint), hanem másnap reggel, úgy, hogy biztos ami biztos amint lehet, rendelem is meg a webshopban. Így valamelyik módon biztos jut -
Gengi
senior tag
http://www.hwsw.hu/hirek/45164/apple-iphone-4-telefon-mobiltelefon-okostelefon-t-mobile-deutsche-telekom-vodafone-telenor.html
Joey. Azért ezt nem árt észben tartani.
Enjoy # Én is sokat olvastam ezt a fórumot és mikor már a készülék a kezembe volt már szinte mindent megtaláltam és tudtam mit várjak tőle. Mostanában icecave volt az ,aki rengeteg kezdőknek való kérdést tett fel és kapott választ olvasd a hsz-eit.
Aki feltette a one click lagfixet? Az mindent engedélyezett a beállításoknál?
-
Enjoy
addikt
Lehet, de az Android gyorsabban fejlődik, s biztosra veszem, hogy mindennek lesz alternatívája rövidesen, ill. egyre több minőségi alkalmazás, játék már át van portolva Androidra.

Biztos fog egy-két app hiányozni, de hiszem, majd találok alternatívát.joey20: Lehet, hogy viccesen hangzik, de valóban így gondolom

-
Enjoy
addikt
Nem várok tovább

Ráadásul most is nehéz elszakadni egy-két dologtól , főleg hogy most így mehetnek a kukába az AppStoreban vásárol programok-játékok.

Viszont, ha iPhone 4-et választom, akkor még nehezebb lesz váltani szerintem...Illetve másik dolog, ami miatt inkább a Galaxy S fele hajlok az maga az Android.
Kell egy kis változatosság, az Android pedig most az lesz, ráadásul, ha jól olvastam hamarosan jön a Froyo, aztán jövőre valamikor a 3-as verzió... -
Enjoy
addikt
Sziasztok!
Galaxy S és iPhone 4 között vacilálok, miután tegnap eladtam a 3GS-emet.
Valójában szeretem a változatosságot, s nem akarok többet iPhone 4-re várni...
Van egy-pár dolog, ami az iPhone 4-ben jobban tetszik, mint a Galaxy S-ben (anyagminőség, van LED (zseblámpa használat végett), AppStore, ill. ha valami baj lenne a készülékkel , akkor cserélik, nem szervizelnek)Viszont meguntam, hogy várni kell a készülékre, s a videólejátszás okozta nehézségek-kellemetlenségek végett úgy döntöttem, hogy Samsung Galaxy S-t veszek jövőhét közepén.
Tegnap olvasgattam elég sokat, ma folytatom is ezt a tevékenységet, de mint kezdő Android-os lesznek kérdéseim, s előre is bocsi, ha ezek elég együgyü kérdések lesznek.Most viszont Galaxy S tapasztalatokra lennék még csak kíváncsi, hogy akinek már volt baja a készülékkel - volt szervizelve, annak mi volt a baja?
(Anno I900 Omniámat 5x szervizelték ugyanaz végett, s nem akarok mégegyszer így járni)

Hiába kérvényeztem, hogy cseréljék ki a készüléket anno, samsung nem cserélt, inkább havonta kicserélték az alaplapot...
-
p06
senior tag
válasz
Maramiri
üzenetére
Hello!!
Várni kell egy kicsit (30sec) a kép elkészítése után hogy megjelenjen a galériában. De ha átváltottad hogy memori kártyára mentsen akkor általában más mappába teszi és a mappában (általában camera, belső memoriánál fényképező, legalábbis nállam) nem mindig a legújabb kép van berakva mint első kép.
-
Pola-Roid
aktív tag
Sziasztok!
Kb. egy hete en is Galaxy S tulaj vagyok (Wave-rol valtottam), mindent sikerult beallitani vagy megoldani, egy problemam van, amire nem talalok megoldast.
Ezt hasznalom hatterkepnek, automatikus hatter cserelessel. Na itt a gond. Ha a telcsi bekapcsolasa utan egyszer elinditom, kiirja, hogy "auto-wallpaper changer started" vagy valami hasonlo, ergo mukodik, utana ki is lephetek nyugodtan.
Kerdes az, hogy tudnam megoldani, hogy a telefon bekapcsolasakor automatikusan elinduljon, ne kelljen minden alkalommal manualisan elinditani, majd kilepni belole.
Meg lehet ezt egyaltalan oldani?
Aktív témák
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Adatkapcsolatok a háttérben engedélyezve van és ugyanazt az üzit dobja tizenötödszörre is.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ráadásul csak a Wave-et lehet ott kiválasztani telefonoknál.

bár ezt élőben kéne megnézni mennyire zavaró...