Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
muveszur
addikt
válasz
ATM_automata
üzenetére
Az ügyfélszolgálatos szerint kötelező lenne kapni eredeti garanciajegyet is...

-
ATM_automata
őstag
válasz
muveszur
üzenetére
Szerintem senki nem kap "hivatalos" samsung garjegyet, aki szolgáltatónál vásárol telefont. Viszont gyakorlatban tudom, hogy elfogadja a samu a T-s garjegyet, mert én már voltam a Westend-es samu szervizben és simán a T-s garjeggyel csináltak nekem szoftver frissítést, ingyen. Bepecsételték, hogy ők voltak akik frissítettek és csá.
-
zolmesz
aktív tag
válasz
makaveli666
üzenetére
Nekem is ez volt a bajom a Launcher Pro facebook-kal.
Amikor először próbáltam csatlakozni, mobil interneten voltam, akkor nem ment.
Itthon wifire csatlakoztam, sikerült a belépés. Utánna már ment a frissítés mobilneten is.
Nem tudom, Te mivel próbáltad, de nálam így bejött, működik. -
cousin333
addikt
válasz
seven7
üzenetére
Bizonyos trükkökkel a fájlrendszerre sokkal több pontot lehet szerezni, mint a gyári verzióban, ami jelentősen megdobja a pontszámot (2000 fölé). De ez csak a fájlrendszer javulását - vagy éppenséggel a teszt bénaságát - mutatja, a többi paraméter gyakorlatilag változatlan marad.
A gyári érték amúgy 800 körüli.
-
seven7
aktív tag
983 pontot kaptam quadrant-al, SztupY rommal... ez most sok, vagy kevés? mert olvastam itt már bőven 1.000 feletti pontokat is.
-
cousin333
addikt
Üdv minden Galaxysnak!
Vállalkozó kedvű Froyo használókat kérném, hogy futtassanak nekem egy Sunspider 0.9.1 tesztet, ha kérhetem. A legjobb az volna, ha a gyári böngésző mellett a ma megjelent Opera Mobile 10.1 bétáról is közölne eredményeket.
Köszönöm

-
dancsuri
veterán
válasz
tariattila
üzenetére
És ez mehet a gyári 2.2-re?
-
zippofcy
senior tag
-
csab2
veterán
Végül az új, két kijelzős Samu is csak 2.1-es Androiddal jött ki.
-
makaveli666
senior tag
válasz
tariattila
üzenetére
ment pü

-
muveszur
addikt
válasz
csabám
üzenetére
Gratulálok a telefonhoz!

Jelenleg még nem elérhetp a FroYo a magyar régióra, se a függetlenekre, se a szolgáltatós telefonokra, de elvileg még ebben a hónapban hivatalosan is elérhető lesz.
(Egyébként nem hivatalosan akár most is felrakhatod a FroYo-t).Szvsz nagyon megéri frissíteni, én nem kivánok magamnak 2.1-es rendszert.
-
csabám
addikt
Végre csatlakoztam a Galaxy S táborba. . .
Elég kemény menet volt, kb. másfél óráig tartott mire megvettem a Telenornál. De megérte! Elérhető már a Froyo a telenor függőkre? Érdemes e egyáltalán frissíteni? -
dancsuri
veterán
A Sim kontaktokat hol lehet kikapcsolni? (mindekiböl 2 van)
-
muveszur
addikt
válasz
tariattila
üzenetére
Ezek sajnos nekem is megvannak... Most éppen megpróbálom valami egyedire szabdni a főképernyőmet... Rengeteg jó dolog van
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
dancsuri
veterán
válasz
tariattila
üzenetére
És ezek a beállítások hol találhatók?
-
tariattila
veterán
válasz
muveszur
üzenetére
én csak a számomra fontos dolgokat csinálom meg...ez pedig minimális...
minél kevesebb modd annál stabilabb marad...
most a sztupy rom alapon tartalmazza a %-os körös akkukijelzést
a kernele pedig a no rfs advancedet és BLN-tezekkel el is vagyok az újabb sztupy romig... ami remélem hamar jön és jpa valami lesz

-
G@ß!
őstag
válasz
tariattila
üzenetére
Úgy legyen!

-
muveszur
addikt
Felhívtam a Samsung ügyfélszolgálatát, és a következőkben a hivatalos álláspontot láthatjátok

A szolgáltatónál vásárolt Galaxy S-re 1+1 év a garancia, az elsőt adja a Samsung, a másodikat pedig az adott szolgáltató.
Ha megvan az eredeti, Samsung által kiállított garanciajegy, akkor az első évben mindkét helyre vihetjük a telefonunkat, a második évben csak a szolgáltatóhoz.
Amennyiben nincs Samsung garanciajegyünk, a 2 év alatt csak a T-Mobile-hoz vihetjük a telefonunkat, vagy pedig lehet pótolni a hiányzó garanciajegyet.A Samsung garanciajegy pótlása:
Írjunk egy emailt a reklamacio@partner.samsung.com címre, amiben a következőket kell megadnunk.
-Típus
-IMEI szám-Név
-LakcímEzután pedig a Samsung postázza az eredeti garanciajegyet.
-
makaveli666
senior tag
ok szereztem újabb facebook ot, de megnyugodtam a régi hiba még mindig van nálam, és nem tudom hogy miért

Rányomom ahol szinkronizálnám, bejön ugye ablak meg kell adni mail + jelszó, ezután loading, nah loading nál megakad kb 1 percig és kiírja hogy: Nem sikerült kommunikálni a szerverrel, próbálja később. Már 2 hónapja próbálom -.- -
muveszur
addikt
válasz
tariattila
üzenetére
Nekem T-Mobilos a telefonom, és nem kaptam hozzá eredeti Samsung garancialevelet, csak egy T-mobile-sat... Nem tudom, hogy a Samsung elfogadja-e ezt a papírt...
Viszont ami lényeges különbség, hogy a szolgáltatós telefonoknál 1+1 év garancia van
pfc általános topicba tettem fel egy kérdést... megnéznéd nekem?
Tudom, hogy te szeretsz moddingolni... -
hülyegyerek
addikt
Én meg azt nem értem,hogy miért teszel fel ilyen kérdéseket.....
Más: felraktam az opera mobilet ,de egyelőre abszolút nem vagyok vele megelégedve....ugyan szépen megjeleníti az oldalakat , de zoomoláskor , meg görgetéskor hosszú másodperceket kell várni ,hogy betöltse azt a részt ,ahová ugrottál.Olyasmi ,mint a mapsen a műholdnézet....csak lassabb. Egyáltalán nincs meg az a smooth érzés ,mint a gyári böngetőnél. 3g-vel felejtős....
-
G@ß!
őstag
Nem értem h miért nyomatjátok a rootolást!
Ennyire nem számít nektek a garancia??? -
seven7
aktív tag
Nálatok megy a market? Most raktam fel Sztyupit és az istenért se tölt le semmit :SLényegtelen, már megy... ezt a ROM-ot mindenkinek csak ajánlani tudom, hihetetlen jó a gyári 2.2höz képest.
-
Fornetti
csendes tag
Mi a lényegi különbség ha telenoros készüléket veszek használtan (saját kártyás simem van, nem előfizetésem), illetve ha függetlent veszek?
Komolyabb mókolás nélkül is tudom frissíteni 2.2-re a rendszert?
Illetve nem kell-e attól félnem, hogy letiltják a készüléket, ha az eredeti tulajdonos nem fizeti a havidíjat?
Gondolom a samu garancia itt is ua.-t jelenti, mint a függetlennél, a márkaszervizbe kell elvinnem a telefont.
Köszi a válaszokat előre is!
-
ibenny
senior tag
válasz
makaveli666
üzenetére
A legfrissebbet, a 0.8.1.1-et hasznalod? Mert a 0.8.1-ben volt problema a facebook-widgettel.
-
makaveli666
senior tag
Valaki aki használ launcher prot legyen szíves nézze már meg, hogy tudja e használni a facebook widgetet, mert nekem nem sikerül szinkronizálni, errort ír ki. Anno a 2.1 el is ezt csinálta, gondoltam froyo wipe,meg format meg ezek majd megoldják, de sajnos nem.
-
herrká
senior tag
Köszi! De én csak használom, de, hogy mitől megy???

Tehát, ha elmondanád magyarul, hogy mi az a systempanel?
Azt tudom, hogy kb., 3 órát "Aszfaltozott" a kicsi fiam egyik este, és kb., onnantól datálható ez a nagyon gyorsan merülő üzemmód.
A feladatkezelő szerint nem fut semmi. Nekem az az egyszerű "gyári" van fent. Ma olvastam, hogy letölthető (volt?) valami olyan verzió is, ahol a RAM-ból is lehet üríteni, de nem találom sehol.
Köszi! -
madcon
tag
Nekem a GPS Booster segített.
Wifit bekapcsoltam, GPS-t bekapcsoltam, majd elindítottam a navigációt, kb. 10mp alatt megjött a kapcsolat.
Mondjuk wifi nélkül néha elég gyatra. Van mikor várnom kell 5-10 percet is a biztos vételre.
Kár, hogy nincs a-gps benne, mint volt a Nokiában
-
herrká
senior tag
Sziasztok!
Eddig kb., 2 napot bírt ki a telefonom, két töltés között! 3 - 4 napja naponta lemerül! Nem telepítettem semmit, minden eredeti T-s! Ma figyeltem direkt, csak le van rakva, és fél óra alatt 7% mínusz! Reggel vettem le a töltőről, most 21%! Kb., 3 hívás fogadás, 5 perc maximum, ugyan annyi hívás, kb., az időtartam is stimmel, két sms, és azokra válasz! Internet, wifi, blútusz, szinkronizálás kikapcsolva, csak gsm, és még is! Ma már két restart, a fenti gyors fogyást utána produkálta! ?????
Valakinek ötlet, hogy mi történt?
Köszönöm! -
madcon
tag
Ez most akkor mit jelent?
PCode:GT-I9000HKDKOR ???
Ez független készülék akkor eredetileg? -
zoli62
addikt
Telepítettem, teszteltem, ígéretesnek tűnik, érdemes kipróbálni navigácóra az Aurát. [link]
-
micc
csendes tag
Marketen reggel óta friss SKYPE van. Nekem gyári telenoros 2.1 el ugyan nem megy, de már legalább küzd a belépéssel, nem mint eddig. Valakinek esetleg sikerült már 2.1 alatt SKYPE-al ívet fognia?
-
mg70
csendes tag
Lenne néhány kérdésem,ha valaki esetleg tud hozzászólni:
Most körülbelül két hónapos a telefon és produkált néhány számomra érthetetlen dolgot.
A múlt héten hívást kezdeményeztem és foglalt volt,majd többször is megismételtem a hívást és a negyedik vagy ötödik sikertelen próbálkozás után(ilyet,hogy újrahívás funkció ugyanis nem találtam csak autómatikusat)semmit nem hallottam a telefonban,tehát a foglalt,vagy a kicsöngetési hangot sem.
Másnap vettem észre,hogy ha hívok valakit akkor az illető az én hangomat hallja míg én az égvilágon semmit,még a tárcsázó hangot sem.A telefon hangszórója működött,de a hívásoknál csönd.Ezt a problémát a telefon újraindítása megoldotta,de azért nekem furcsa.
Erre ma zenehallgatás közben csak úgy gondolt egyet és kikapcsolt,de olyan szinten,hogy csak úgy tudtam bekapcsolni,hogy kivettem az akkut és visszaraktam.
Semmi móka nincs a telefonomon a hivatalos telenoros JM2 van rajta.
A kérdésem az,hogy ezek normális dolgok az android világában vagy kezdjek el aggódni?
A másik gondolatom pedig az,hogy odáig rendben ,hogy kiveszem az akkut ,visszateszem,újraindítom és minden oké örülünk,de mi van azokkal a telefonokkal aminek beépített az akkumlátora,azokkal ilyen nem fordulhat elő?Ott szerintem ezt valahogy meg kellett a gyártóknak oldani,mert minden alkalommal nem viheti az illető szervízbe,hogy szétszedjék és újraindítsák. -
havenger
tag
válasz
makaveli666
üzenetére
Én voltam, nem is mondtam hogy nem flash
Próbáltam skyfire-el is azzal sem jó. Firefox bétával elvileg lehet még kísérletezni. Ha találsz valami megoldást nyugodtan leírhatod 
-
makaveli666
senior tag
Valaki kerdezte hogy masnak megy e az sf game. Jelenetem nekem sem megy pedi emiatt is vartam a froyot, hogy.majd tolom telo. Amugy butasagot mondtal, mi el.az oldal full flash.
-
Gengi
senior tag
válasz
tariattila
üzenetére
Nha azt várja meg a samsung mikor 8 millió felhasználó öntudatra ébred.
-
-
Lall
veterán
válasz
tariattila
üzenetére
Bizony ennyit. Erre inni kell!!!

-
Hanussen
csendes tag
Az USA-ban a Verizonnál kijött egy új Galaxy klón dupla kijelzővel: [link]
Hogy mire jó az alsó kis kijelző? Aki tud angolul annak idemásolnám:
The ticker display is essentially a preview display that allows you to view text message previews, updates like news and weather and the stock market without having to stop what you're doing on your phone. The ticker can be used to display news and weather, SMS message previews, RSS feeds, notifications and can also act as a multimedia controller if you want to continue to browse the web while you listen to music. It also plays a part in navigation, showing you the next turn or direction while you use VZ navigator up top on the main display.
Nekem tetszik.
A teljes cikk: [link]
-
G@ß!
őstag
Mondjátok már h szerintetek hogy lehet az, hogy 2 napja mikor benyomtam a gps status progit rögtön 8-9 műholdra állt rá, most meg 1re se tud, csak keres...
Az eszem megáll komolyan... -
csab2
veterán
válasz
tariattila
üzenetére
Nekem nem ment, pedig kb. 10x próbáltam. Kikapcsoltam a wifit, erre elsőre sikerült.
-
makaveli666
senior tag
válasz
Amoonre1717
üzenetére
Kiese buherával nem vész el a gari, de mind1^^
-
dancsuri
veterán
Van már SuperOneClickv1.5.5 ez rendesen lefut 2.2-ön is
-
rodman73
aktív tag
Még mindig semmi konkrétum hogy mikor lesz hivatalos Froyo? Lehet megbuherálom a KIES-t, egyre jobban izgatja a fantáziámat...
-
csab2
veterán
válasz
tariattila
üzenetére
Wifi alatt nem szinkronizál az opera link

Mobilnettel elsőre ment
Érdekes. -
dancsuri
veterán
válasz
tariattila
üzenetére
Így Angol nyelven azt hol keressem?
-
Xabi78
aktív tag
válasz
tariattila
üzenetére
szerintem mindegy...
MMSt nem próbáltam, lehet, hogy azt bekavarhatja, de őszintén foggalmam nincs... 
-
dancsuri
veterán
Na megtörtént az első jelentősabb problémám . Szagény Samut az elmult órákban agyon telepitgettem minden sz@rral (persze a legtöbbröl fogalmamse volt, hogy mi) aztán uninstall. A lényeg, az eddig hibátlanul működő gyári Froyo 2.2-es masinán mondom csinálok egy ujraindítást (az mindig jol jön) kikapcsológomb hosszan nyom, ujraindul lefut a bejelentkező zene , a gyönyörü S betü játszik a szinekkal aztán setovább a Samu kikapcsol. Akksi ki-be ujraindítás párszor, eredmény ugyanaz. Na mondom Hardverreset (ez az O2- is mindíg segített) Hála az égnek (Na meg az Itteni Leírásoknak) már a vétel napján megbütyköltem a 3 gombos lehetőséget, ezt igénybevéve leformáztam a gyönyörüségemet. Format sikeres, rendszer feláll, minden megy veszett sebességen (mint ezelött) viszont rendszer elfelejtett Magyarul Angolul meg legfeljebb aludni tudok. A kérdésem , mit kell tennem ahhoz hogy újra a világ egyik legszebb nyelvén használhassam?
-
tariattila
veterán
válasz
Xabi78
üzenetére
a tipusnál én a sima internetet választottam... az baj? eddig megy így is szépen...

csab: kicsit elkondolkodott de utána kiírta, hogy szinkronozálva...OK
ment elsőre...
bug: az aréna oldalról megnyitok pl. egy adatlapot majd bezárom akkor nem oda dob vissza ahonnan nyitottam hanem egy másik megnyitott oldalra... ez fura nagyon... -
csab2
veterán
válasz
tariattila
üzenetére
Szia!
Neked megy az opera link? Nekem mindig hibaüzenetet ad. -
Xabi78
aktív tag
válasz
Barnes
üzenetére
Ha telenoros telefonod van, akkor a megoldás a következő:
alkalmazások-beállítások-Vezeték nélküli és hálózati-mobilhálózat beállításai.
Itt létrehozol agy új hozzáférési pontot:
Név: Telenor NET
APN: net
MCC: 216
MNC 01
Hitelesítés: PAP
Hozzáférési pont típusa: internet+mmsmajd ezt beállítod alapértelmezettnek.
Üdv!
X. -
woodpaul
őstag
válasz
tariattila
üzenetére
Vártam már nagyon az Operát, de a hülye marketről nem tudom letölteni, nem kezdi meg a letöltést sehogy sem.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
2.1 van fent nálam (még), de itt többekkel ellentétben nekem szinte alig merül, mármint ahhoz képest, amire egyesek panaszkodnak. 3 napja folyamatosan be van kapcsolva, wifi 4-5 órát megy, sok is dumálok aránylag, bár a média részét egyelőre ritkán használom. 26%-on áll most.
-
twine
veterán
válasz
tariattila
üzenetére
még szerencse! MI lenne velünk ha nem lennétek!?
még mindig a Galaxy dobozát nézegetném mert még kicsomagolni sem merném
nem hogy "ODIN-ozni" -
tariattila
veterán
hppppPH! tényleg ennyit pofázok?

Aktív témák
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

és ott tudsz mindent intézni...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Tudom, hogy te szeretsz moddingolni...