Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Aktív témák
-
CHIPman
nagyúr
A legutolsó gondolattal nem vitatkozom, azt használsz, amit akarsz. Viszont. A Samfirmware-en is első kézből származó dolgok vannak, ők csak tárolják. A rootolást meg nem értem, ha eleget használtad mindkettőt, akkor miért írod, hogy kéne akármelyiket is rootolni?
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
CHIPman
nagyúr
1: Csak az a bökkenő, hogy a Samsung leszarja mivel frissítetted, ha nem szervizben történt, ugyanúgy a garanciális feltételek megsértésének számít.
2: Ez ugyanazt csinálja, mintha visszarakná az eredeti efs-t, és ráadásul az XEH enm minden ROM-ban választható.hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
fuximaxi
senior tag
esetleg nem tudnád, az egészet eredeti állapotában felpakolni data.hu-ra vagy megupload-ra vagy valahova? lehet, hogy egy kicsit belenyulkálnék
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
477il4
tag
van már ilyen is?
vagy csak olyan registry buherálásos kiessel?más:
*#7465625# ezzel a koddal kaptam ezt:
hálozatzár on
készülék hálozatzára off
szolgáltatózár off
tartalomszolgáltató-zár offelvileg a t-től vettem a telot, de nem értem hogy a fentiek mit jelentenek...
más: http://www.samfirmware.com -on található rom-okat tudom e telepíteni az elvileg T-s telomra (a ref mappát elmentettem a két almappával meg az 5file-al).
ezek amugy mire valok? mi a különbség?
Galaxy S / .PIT File: DOWNLOAD. (512)
Galaxy S / .PIT File: DOWNLOAD. (513)
Galaxy S / .PIT File: DOWNLOAD. (803)[ Szerkesztve ]
-
Csepy
őstag
Az EFS mappából az nvdata.bin és nvdata.bin.md5 visszamásolással visszaállt a product code-on PAN-ra.
A CSC-t meg azért nem raktam eddig újra, mert JM1-es az a CSC és az még 2.1.
Igazából lehet, hogy semmiség, de megvárom a Telenoros 2.2-t és az abban lévő 2.2-s CSC-tRegards: Csepy
[ Szerkesztve ]
Regards: Csepy
-
fuximaxi
senior tag
Én kezdem nem érteni amit janika csinál, nekem tökéletesen működik az általad elkészített leírás alapján.
Alap samfirmware-es jpuxx és az a csc = PAN pcode.
ezzio nézd meg ezeket
[ Szerkesztve ]
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
janika1988
tag
na úgy csináltam, hogy efs vissza, imei meglett, de a product code XEU maradt.. felraktam ezt a telenoros CSC-t, és úgyis :S utána azt csináltam hogy a *#272*imei#-re ugye kidob egy 5-ös listát. ebben az egyiket a \csc mappában megváltoztattam.. asszem a D.. -set. oda másoltam be a pannonos csc fájlokat meg média meg csc mappát. ha a simán systembe és azon belül csc / media-ba raktam nem ment.. de legalább így sikerült és tényleg magyarul köszönt
köszi a segítséget!!
ui: ez amúgy nem gáz, hogy a CSC fájla JM1-es? nem kéne hogy JPU-s legyen?
-
janika1988
tag
nem kóser ez az egséz az efs mappába Android Mate-tel nem enged mindent visszamásolni. pl a .imei fájlt sem..
Super Manager progiban meg nincs benne az összes fájl a mappában :S
a csc-s cuccot mindjárt kipróbálom, csak most jutottam géphez..
amúgy egyenként másolnám az efs mappa tartalmát, nem az egész mappát! -
fuximaxi
senior tag
Így van, ahogy mondod.
JANIKA: próbáld meg, hogy az efs-be csak a nv_data.bak fájlt másolod vissza és az ott lévő nv_data.bin-t pedig törlöd.
[ Szerkesztve ]
-
fuximaxi
senior tag
Én efs-t nem is másoltam, csak a leirásod alapján csc-t és nekem tökéletesen működik a dolog.
Janika, azt próbáltad már, hogy csak az nv_data.bak-ot másolod be az efs-be az ott lévő nv_data.bin-t pedig törlöd majd restart.
[ Szerkesztve ]
-
Geri89
aktív tag
Azt pontosan hol találom meg? A PIN kód kéréses dolgot megtaláltam, de arra se tudok rámenni. A felső csíkban pedig látom azt a SIM kártya jelet ami arra utal, hogy valami nem okés.
Jah és ha rámegyek a "mobilhálózatokra", akkor azt írja ki, hogy "Hálózati szolgáltatások eléréséhez helyezze be a SIM kártyát"
[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
Mit vesztesz, ha megpróbálod? Amúgy elmondom, hogy én 2.2-höz használok 2.1-es CSC-t, tehát nagy baj nem lehet belőle.
CSC csere után szerintem megy a data wipe, szal inkább mentsd le a dolgokat.
dancsuri: Na látod.
pasionales: Beállítások/Alkalmazások/Fejlesztői módot bekapcsolod, rádugod, rámész a rootra, megcsinálja és kész.[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
arn
félisten
busybox kell hozza nah asszem elobb probalkozok, aztan kerdezek. de azert aki ezt eloszor csinalja, annak tulzas, hogy rovid ido alatt megoldhato a frissites.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
Skynet258
veterán
Ahogy én csináltam: Titaniummal app + data mentés, sms-ekre van külön progi, nem is egy a Marketben, Call log-ra szintén, telefonszámok és naptár mentés meg nem kell, csak szinkronizáld a Google-el. Így közel fél óra alatt visszakaptam lényegében mindent (majd' 300 programmal), csak a rendszer lett alatta új.
-
twine
veterán
Valóban....itt aztán lehet válogatni....Viszont mivel már van is tokom, meg nem is használom, ezen az oldalon egy apróságon ragadt meg a szemem..aminek nagyon tudnék örülni:
jack aljzatba kis gumidugó! Hol lehetne ilyet vásárolni bárhol másol? Nagyon keveset használom fülessel a készüléket, és örülnék egy ilyen kis "gumi b@sz"-nak! egész kulturáltan néz ki![ Szerkesztve ]
-
compi.hu
senior tag
szerintem ugy, hogy egy layerkent mukodik a gps es a program kozott. kiszuri a fals infokat, ahol nincs gps paramterezesi lehetoseg.
Yayy. Ez nagyon melle. TrackerBooster nem csinal mast, csak viszonylag gyakran (talan fel masodpercenkent) erdeklodik a GPS-nel az aktualis pozicio felol, folyamatosan "ebren" tartva ezzel.
-
muveszur
addikt
Szia!
A legjobb szerintem a Sztupy-féle Universal Lagfix Kernel... Ebben rengeteg lehetőség van, ezek közül pedig a minden EXT4-et ajánlom.
csabám:
"Megcsináltam. Az eredmény: 1648. Megfelelő szerinted?"
Annyit tennék hozzá, hogy a szintetikus teszteknél jóval fontosabb, hogy a gyakorlatban mit hoz a lagfix...[ Szerkesztve ]
-
Bluegene
addikt
akkor vegyél iphone-t
sztem a 4 colos kijelző nem nagy, pont jó, de 4,3-4,5-ig, sőőt 5 colig is elmegyek, de csak akkor ha az az 5 colos kütyü már kipótol egy laptopot bizonyos szempontból
bigger is better
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
kiskacz
senior tag
"hogyan lehet kikapcsolni, hogy ne jelezze hogy fullra ert a toltes?"
Szia! Én is erre kerestem megoldást az elsők között ... többféle megoldás van
-leveszed a rendszerhangot teljesen, de jobb, ha:-Az értesítési hangokat állítsd csendesre és adj meg külön sms hangot az üzenetek progiban a beállításainál!
Huawei Mate 8
-
arn
félisten
batterymindert felraktam - meglatjuk jo lenne minden ilyesmit megoldani rendszerszinten, vagy egy programmal. mert most van egy a hivasokhoz meg van egy az akkuhoz.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
posscb
csendes tag
hordozhato usbs toltot javasolnek [link] igy van kb 4-5000 mah tartalekod
Kíváncsi lennék, ez a töltő 4 db AAA elemmel meddig bírja.
Az én 4db AA tölthető elemet (4×1300 mAh) tartalmazó hasonló töltőm a lemerült telefont egyszer, 75 %-ig tölti fel. Most rendeltem 2500 mAh-s elemeket, hogy legalább egyszer fullra fel lehessen tölteni...
Az AAA elemek meg 800-1000 mAh-sak...
Más. Tegnap 3D-s (szemüveges) videót néztem a Galaxyn, szuperjó.
Csak úgy kíváncsiságból töltöttem rá 720p-s 3D-s videót, és tökéletes a kép, a méteres tévén kicsit töredezett, szellemképes (nem a felvétel tökéletlensége miatt, hanem a technika miatt), de a Galaxyn csúcs (csak sajnos kisebb... )[ Szerkesztve ]
-
muveszur
addikt
Felhívtam a Samsung ügyfélszolgálatát, és a következőkben a hivatalos álláspontot láthatjátok
A szolgáltatónál vásárolt Galaxy S-re 1+1 év a garancia, az elsőt adja a Samsung, a másodikat pedig az adott szolgáltató.
Ha megvan az eredeti, Samsung által kiállított garanciajegy, akkor az első évben mindkét helyre vihetjük a telefonunkat, a második évben csak a szolgáltatóhoz.
Amennyiben nincs Samsung garanciajegyünk, a 2 év alatt csak a T-Mobile-hoz vihetjük a telefonunkat, vagy pedig lehet pótolni a hiányzó garanciajegyet.A Samsung garanciajegy pótlása:
Írjunk egy emailt a reklamacio@partner.samsung.com címre, amiben a következőket kell megadnunk.
-Típus
-IMEI szám-Név
-LakcímEzután pedig a Samsung postázza az eredeti garanciajegyet.
-
herrká
senior tag
Köszi! De én csak használom, de, hogy mitől megy???
Tehát, ha elmondanád magyarul, hogy mi az a systempanel?
Azt tudom, hogy kb., 3 órát "Aszfaltozott" a kicsi fiam egyik este, és kb., onnantól datálható ez a nagyon gyorsan merülő üzemmód.
A feladatkezelő szerint nem fut semmi. Nekem az az egyszerű "gyári" van fent. Ma olvastam, hogy letölthető (volt?) valami olyan verzió is, ahol a RAM-ból is lehet üríteni, de nem találom sehol.
Köszi! -
madcon
tag
Nekem a GPS Booster segített.
Wifit bekapcsoltam, GPS-t bekapcsoltam, majd elindítottam a navigációt, kb. 10mp alatt megjött a kapcsolat.
Mondjuk wifi nélkül néha elég gyatra. Van mikor várnom kell 5-10 percet is a biztos vételre.
Kár, hogy nincs a-gps benne, mint volt a Nokiában -
twine
veterán
Köszönöm a megnyugtató szavakat....! Amugy hogy őszinte legyek elég erős kettős érzés számomra ez a 2.2!
Egyrészt tetszik, mert tetszetősebb számomra és valóban mintha gyorsult volna a készülék, ráadásul a memoriakezelés is tényleg korrektebbnek tűnik! MIndemellet az IGO menüje is mintha megemberelte volna magát, nem akad be forgás közben mikor navigáció közben forditod a menüt! és vissza.....Ez tetszik....
Ami viszont nem, hogy a gyorsulásnak vagy minek köszönhető de pld az alkalmazások nézet is, illetve Launcher PRo alatt is(ugyancsak alkalmazások nézet csak ugye másképp) mintha "idegesebb" volna a görgetés! Nehéz ezt leirnom...nem akad, és teszi a dolgát, gördül faján, csak valahogy van benne egy ugrás a mozdulat elején, vagy nem olyan simán gördül...nem is tudom ezt normálisan elmondani....mindegy....szörszálhasogatás....
A másik meg a NAvi..lehet hogy puszta véletlen de tegnap épp élesben kellet volna az IGO, ami sokakkal ellentétben nekem 2.1 alatt hibátlanul navigált....tegnap meg elvitt oda ahova szerettem volna jutni de hazafelé megőrült....nincs GPS jel...van,,,nincs, van,,,ebből adódóan folyton ujratervezés, és társai....Pöppet felmérgeltem magam, hogy mindenki erre várt velem ellentétben hogy majd a 2.2 javitja,,nekem meg mintha rontott volna a GPS-emen! De lehet hogy ez is csak véletlen volt,,,Évek óta használok GPS-t, néha előferdül ilyen...De furcsa egybeesés....
Végül is jó...csak picit ott belül rossz érzés hogy nem tudom akár ebben a pillanatban garanciális szervizbe vinni,(ha netán szükség volna rá) mert elhajtanak a Prod.code miatt a fr@nba gondolom....
ezért volna jó ha vissza tudnám bűvészkedni...
De hát vessek magamra meg a türelmetlen fejemre -
twine
veterán
Akkor azt mondod ne ugráljak egyenlőre és hagyjam igy ahogy van? Mert már elkezdtem keresni hogyan tudnék visszatérni az "eredeti" 2.1-emhez, az eredeti product code-ommal!
Elképzelhető olyan, hogy ha ideér hozzánk a hivatalos frissítés mindenkinek(Magyar Telenor) ez lesz a prod. code-ja?[ Szerkesztve ]
-
Lalaboy
őstag
Gyari orajelen, sot 1.2Ghz-ig a kernel 50mV-al kevesebbet ad, mint a gyari 1.3V Arrol nincs infom, de utannanezhetek, hogy idle allapotban 50mV-nal kevesebb feszt ad-e a kernel..... Mindenesetre a valos hasznalat soran a "gyari" kernelhez kepest joval takarekosabban banik az akksival! A stabilitast 1.6-on a SetCPU 2.0.4 Stress Test-jevel neztem, de futtattam a Quadrant-ot is 5-6-szor egymasutan minden problema nelkul. 1.2Ghz max.-ra beallitva nem igazan neztem, mert ezzel a beallitassal hasznalom nap, mint nap, minden problema nelkul....
[ Szerkesztve ]
-
Meglivorn
aktív tag
A sebességgel ilyen értelemben nekem sem, minden lagfix vagy egyebek nélkül, az alap telenoros fw van fennt és teljesen elégedett vagyok vele.
De ha már a piac egyik legerősebb (ha nem A legerősebb) vasa van a készülékben, akkor piszkálja az agyam mélyét hogy nem hozza az elvárt teljesítményt.
Mert lássuk be, ez azért ciki.(Ugyanez a TABnál is, ha megnézed a specifikációkat, ugyanaz vagy erősebb mint az iPad, mégis mindenhol megemlítik, hogy nem olyan sima és gördülékeny, akadozik és "lassabb").
-
Dare2Live
félisten
Ez így egész használhatónak tűnik. Kérhetnénk egy linket a modhoz?
Amiket én próbáltam azokkal még mindig 10-20meket tévedett a teló. Vagy lehet itt is csak a nagy hülyeségeknél nem veszi figyelembe....? Kiderül.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
makaveli666
senior tag
A laptopomba a hűtést nem cserélték ki garanciálisan, mert hogy náluk a légkondis szalonba nem produkálja az fps visszaesést. Szerinted majd neked egy ilyenért mert te azt mondod, hogy a gps nem jó ki fogják cserélni? Szar a samsung galaxy s gps-e. Elveszik tőled 3 hétre a telefont és majd azt mondják, hogy nem találtak semmi problémát vele. De én kívánok neked sok sikert meg hogy csinálják meg a gps ed....
-
makaveli666
senior tag
Ez hülyeség...Mindenkinek ugyanannyira szar a gps-e téged meg el fognak hajtania picsába. Csak mások nem trackelnek hanem mennek 1 szer egy kört és abból leszűrik, hogy yeee nekem jó a gps. "Akinek rossz a gps-e" az is volt már, hogy jót trackelt. Arról meg nem is beszélve, hogy kb 80% azok vannak megelégedve akik nem Budapestiek és nem "felhőkarcolók" közt akarnak navigálni.
-
Dare2Live
félisten
"1. a hatlap lefogasa jobban arnyekol. szar helyen van az antenna?
2. az elmozdulasvektor alapjan tobbe kevesbe jol szamol, de mozgas nelkul nem nagyon talalja a helyet.1. az hagyjám de még a GPSt is tudod árnyékolni kézzel.... gpstrack nevü progit futtasd aztán látni fogod....
2. finoman szólva. Nálam multkor BPen nem egy utcával hanem kettővel arrébb jelezte a pozim. Ez az eddigi max de egy utcát simán téveszt.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Aktív témák
Hirdetés
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Macska topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple notebookok
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Politika
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.