Hirdetés

  • Cryptmaster teszt

    gp A toll erősebb a kardnál – főleg, ha azt írjuk le vele, hogy mithrilpenge. De szavaink ebben a játékban nem csak acélt és varázserőt képesek megidézni, hanem az egész világ sorsát megváltoztatják.

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

  • Apple iPad Air 13” (M2, 2024) - a méret a lényeg

    ma Nagyobb lett a kijelző, megörökölte az M2-es chipet és 128 GB-ra nőtt az induló tárhely. Mi kellene még?

Aktív témák

  • sztrogoff19

    tag

    válasz muveszur #15766 üzenetére

    Üdv művészúr,

    Isten ments, hogy bemenj a bankba. Véleményem szerint a legegyszerűbb megoldás, ha csináltatsz egy Web-számlát, amit összekötsz a PayPal accountoddal.

    Én legalábbis így csináltam. A metodikát most nem tudom elmagyarázni, mert már nem emlékszem, de egyszerű az biztos. A web-számlát megadod alapértelmezettnek a PayPalhoz és amikor PayPallal fizetsz, egyből a web-számládról vonják le az összeget.

    Így egyszerű és biztonságos, mivel nem tudnak lehúzni Tőled több pénzt, csak ami a web-számládon szerepel, arra meg ugye Te utalsz akármekkora összeget. A PayPalt nem szabad összekötni a rendes folyószámláddal, főleg ha van hozzá A,-B,-C vagy mittudoménmilyen hitelkeret, mert akkor még mínuszba is mehetsz ha egy tisztességtelen oldalon vásárolsz.

    Morituri Te Salutant

Aktív témák